یک استاد دانشگاه مفاهیم بازاریابی را با مثالهایی جالب برای دانشجویانش بازگو میکند:
۱- دختری دلربا را در جشنی میبینید، به سراغش میروید و میگویید: “من بسیار ثروتمند هستم، با من ازدواج کن!”
این بازاریابی مستقیم (بی واسطه) است.
۲- با گروهی از دوستان به جشنی میروید و دختری دلربا را میبینید. یکی از دوستانتان سراغ دختر میرود، شما را نشان میدهد و به او میگوید: ” او بسیار ثروتمند است، با او ازدواج کنید!”
این تبلیغات است.
۳- دختری دلربا را در جشنی میبینید، به سراغش میروید و شمارهاش را میگیرید. روز بعد به او زنگ میزنید و میگویید: “سلام، من بسیار ثروتمند هستم، با من ازدواج کن!”
این بازاریابی از راه دور است.
۴- شما در جشنی هستید و دختری دلربا را میبینید. بلند میشوید، گره کرواتتان را محکم میکنید، نزد وی میروید و برایش نوشیدنی میریزید، در ماشین را برایش باز میکنید، پس از آنکه کیفش را انداخت برایش بر میدارید، به وی پیشنهاد میکنید که برسانیدش و آنگاه میگویید: ” راستی، من ثروتمند هستم، ممکن است که با من ازدواج کنید”
این روابط عمومی است.
۵- شما در جشنی هستید و دختری دلربا را میبینید. او سراغ شما آمده، میگوید:” شما بسیار ثروتمند هستید! با من ازدواج میکنید؟”
این شناخت نام تجاری (برند) است.
۶- دختری دلربا را در جشنی میبینید، به سراغش میروید و میگویید: “من بسیار ثروتمند هستم، با من ازدواج کن!” او سیلی جانانه ای به صورت شما میزند.
این بازخورد (عکس العمل)مشتری است.
۷- دختری دلربا را در جشنی میبینید، به سراغش میروید و میگویید: “من بسیار ثروتمند هستم، با من ازدواج کن!” و او شما را با همسرش آشنا میکند.
این فاصله (شکاف) میان عرضه و تقاضا است.
۸- دختری دلربا را در جشنی میبینید، به سراغش میروید، پیش از آنکه چیزی بگویید، کس دیگری میآید و به او میگوید: “من ثروتمند هستم، با من ازدواج کن!” و دختر با او میرود.
این رقابت برای بدست آوردن سهم از بازار است.
۹- دختری دلربا را در جشنی میبینید، به سراغش میروید، پیش از آنکه به او بگویید: “من ثروتمند هستم، با من ازدواج کن!” همسرتان میرسد.
این محدودیت برای ورود به بازارهای جدید است
نه هس مطمن باش...حالا اگه اومديمو دختري دلربا در جشن نبود چي ميشه اونوخ؟؟
نه هس مطمن باش...
گلابی....................
ببيشتر شبيه بستني ميمونه.
شايدم كپكي چيزي باشه.
حالا اگه اومديمو دختري دلربا در جشن نبود چي ميشه اونوخ؟؟

سرشار از پروتئین و ویتامین ! قیافه هاتونم اون جوری نکنید ! غذای آینده ی بشریته !
تا چند سال دیگه گاو و گوسفند و مرغ گیرتون نمیاد سعی کنین با جلبک میونه خوبی داشته باشین 
استاده خارجکیهمن جشن زياد رفتم ولي نديدم دلربا!
چرا بهم زل زدی؟

فالوده ی جلبک !
شربتشم هست خدمتمون ، بفرمائین :
![]()
نوش جان !سرشار از پروتئین و ویتامین ! قیافه هاتونم اون جوری نکنید ! غذای آینده ی بشریته !
تا چند سال دیگه گاو و گوسفند و مرغ گیرتون نمیاد سعی کنین با جلبک میونه خوبی داشته باشین
![]()
من جشن زياد رفتم ولي نديدم دلربا!
من....کی؟؟کجا؟؟؟تو چش ام یه چیزی رفته اینجوری کردم زیبا فوتش کنه...زیبا؟؟؟![]()
سلامسلام بچه ها
من....کی؟؟کجا؟؟؟تو چش ام یه چیزی رفته اینجوری کردم زیبا فوتش کنه...زیبا؟؟؟![]()
استاده خارجکیه
جشن مختلط رو میگه
شما که جشن پسرا رفتید تو پسرا هم دلربا نیست خخخخخخخخخخخخخخخ
پدرم شمارو نمیگه که...سلام
بچه ها که بزرگ شدن !

چشاتو بیار یه آب و جارویی بزنم خیلی گرد و خاک گرفته !![]()

فالوده ی جلبک !
شربتشم هست خدمتمون ، بفرمائین :
![]()
نوش جان !سرشار از پروتئین و ویتامین ! قیافه هاتونم اون جوری نکنید ! غذای آینده ی بشریته !
![]()
دارچین و فلفل بزن مزه دار بشه خخخخخخخخخخخجان من!!!!!
فكر كردم تو دبيرستان خودمون منظورش بود
خيلي بي مزه اي
مادر بزرگ چی میگی !!پدرم شمارو نمیگه که...![]()
دارچین و فلفل بزن مزه دار بشه خخخخخخخخخخخ
دارچین و فلفل بزن مزه دار بشه خخخخخخخخخخخ

جشن هایی که شما رفتین حتما جشن نبود...والا..