مهندس شکوفه
عضو جدید
هیشکیییییییییییی نیس
من امروز امتحاناتم تمام شد چقد خوشحالم همه چی آرومه
من امروز امتحاناتم تمام شد چقد خوشحالم همه چی آرومه

اهن ، اهن ، اجازه هست؟![]()
خوش بحالتهیشکیییییییییییی نیس
من امروز امتحاناتم تمام شد چقد خوشحالم همه چی آرومه![]()
منم خیلی خوشحال بودم . اما همه چیز داغونه من چقدر بدبختمهیشکیییییییییییی نیس
من امروز امتحاناتم تمام شد چقد خوشحالم همه چی آرومه![]()
سلام میده میره !!!!! شوکولاته منو بدهسلام به همه

منم خیلی خوشحال بودم . اما همه چیز داغونه من چقدر بدبختم
سلام میده میره !!!!! شوکولاته منو بده![]()
سلام خوش اومدی چیزیش نیست فیلمشهسلام بچه هامن الان اومدم چی شده چرأینقدناامیدی اینجوری نگو چیزی شده؟؟
اگه یکی رو دیدی که وقتی داری می افتی بر میگرده و با عجله می یاد سمت تو بدون براش عزیزی اگه یکی رو دیدی که وقتی داری می خندی بر میگرده و نگات می کنه بدون واسش قشنگیاگه یکی رو دیدی که وقتی داری گریه می کنی بر میگرده می یاد باهات اشک میریزه بدون دوست دارهاگه یکی رو دیدی که وقتی داری با یه نفر دیگه حرف میزنی ترکت می کنه بدون عاشقتهاگه یکی رو دیدی که وقتی داری ترکش می کنی فقط سکوت می کنه بدون دیوونتهاگه یکی رو دیدی که از نبودنت داغون شده بدون که براش همه چی بودیاگه یکی رو دیدی که یه روز از بی تو بودن می ناله بدون که بدون تو می میره
نه اینجوریام نیست بدون حتمأیه چیزی هست واقعأکه حتی اینجاهم اینجوری میگهسلام خوش اومدی چیزیش نیست فیلمشه
منم خیلی خوشحال بودم . اما همه چیز داغونه من چقدر بدبختم
سلام میده میره !!!!! شوکولاته منو بده![]()
اگه یکی رو دیدی که وقتی داری می افتی بر میگرده و با عجله می یاد سمت تو بدون براش عزیزی اگه یکی رو دیدی که وقتی داری می خندی بر میگرده و نگات می کنه بدون واسش قشنگیاگه یکی رو دیدی که وقتی داری گریه می کنی بر میگرده می یاد باهات اشک میریزه بدون دوست دارهاگه یکی رو دیدی که وقتی داری با یه نفر دیگه حرف میزنی ترکت می کنه بدون عاشقتهاگه یکی رو دیدی که وقتی داری ترکش می کنی فقط سکوت می کنهبدون دیوونتهاگه یکی رو دیدی که از نبودنت داغون شده بدون که براش همه چی بودیاگه یکی رو دیدی که یه روز از بی تو بودن می ناله بدون که بدون تو می میره
نه بابا بیدا میشهدوران این حرفا تموم شده
الان دنیا دنیای نامردیه
برترین تکنولوژی در زمینه گیاهان دارویی !!!
ایرانیلازیون !!!
همت مضاعف.......
نماد ایرانی
برند ایرانی
تکنولوژی ایرانی !!!
آبروی متخصصین گیاهان دارویی کشور
سیلام خانوم مدیر.............................
نمیدونم این بار اولش بود مگه اونجا قبلا اینطوری گفتهنه اینجوریام نیست بدون حتمأیه چیزی هست واقعأکه حتی اینجاهم اینجوری میگه
سلام خوبی رضاسلام...
دست رو دلم نذار که نمراتم داغونه داغونه . بسی اسفناکسلام بچه هامن الان اومدم چی شده چرأینقدناامیدی اینجوری نگو چیزی شده؟؟
سلام خوش اومدی چیزیش نیست فیلمشه
سلام
چرا عصبانی هستی
ریلکس ریلکس ریلکستر
از طرف من یه شکلات برای خودت بخر
اییییییییییییی ایهالناس دیدین خودش اعتراف کرددوران این حرفا تموم شده
الان دنیا دنیای نامردیه
ای تنبل![]()