زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نقره بارون

عضو جدید
دوست داشتن کساني که دوستمان مي‌دارند کار بزرگي نيست، مهم آن است آنهايي را که ما را دوست ندارند، دوست بداريم.

نقره بارون

عضو جدید
افلاطون ميگه اگه با دلت چيزي يا کسي ودوست داري زياد جدي نگيرش چون ارزشي نداره چون کار دل دوست داشتنه مثل کار چشم که ديدنه اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي اگه عقلت عاشق شد بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نقره بارون

عضو جدید
به خاطر داشته باشیم که : عمر کوتاه است ٬رسیدن به خواسته هایمان را طولانی نکنیم. راه ما هموار است ٬ آن را پیچیده نکنیم . نگهداشتن دوستان خوب گرانبها است ٬ به سادگی از دست ندهیم . سخن گفتن سهل است ٬گوش کردن را تمرین کنیم. طبیعت پر از لطف است ٬ نامهربانی نکنیم. زندگی آسان است ٬ آن را مشکل نکنیم . دنیا پر از زیبائی است ٬ چشمانمان را به سادگی نبندیم . ذهن ما پر از جواب است ٬ سوالاتمان را بپرسیم. رسیدن به آرزوها آسان است ٬ راه سخت تر را نرویم

نقره بارون

عضو جدید
تو مرا می فهمی من تو را می خواهم و همین ساده ترین قصه ی یك انسان است... تو مرا می خوانی من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی تا ابد در دل من می مانی

نقره بارون

عضو جدید
گفتند: ستاره را نمی‌توان چید و آنانکه باور کردند، برای چیدن ستاره حتی دستی دراز نکردند .اما باورکن که من به سوی زیباترین ودورترین ستاره دست درازکردم ؛هرچند دستانم تهی ماند ، اما چشمانم لبریز ستاره شد ...

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بهار جون...

دستت درد نکنه...اینارو آرومشون کن...

شب بخیر

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبره اینجا ؟؟ :mad::mad::mad:

بهار خانوم اگه این جمله هاتونو یه تاپیک مجزا میزدین بهتر نبود ؟؟!!؟

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ...
کی خشن شده ؟ اصلا چه معنی داره کسی اینجا خشن شه ؟
کو این تیزی من ؟ کجاست بکشمش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا