زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ما رفتیم

خوش باشین
دیگه هم این ورا آفتابی نشین که مکانیزاسیونی ها همه جا لونه کردن

یا علی ...

با مریمی خوب صحبت کن آقا حمید

روزتم خوش

مگه من چجور صحبت کردم؟!!! :surprised:
هنوز ما نرفتیم داری ما رو میندازی بیرون؟! :gol::gol::gol:
خدایا شکرت.
.
.
خب دوستان منم باید برم
امروز وقت آزاد بیشتر داشتم اینجا اومدم

موفق و پیروز باشید ...

التماس دعا ... (خواهشا نگید محتاجیم به دعا)
 

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا علی ...



مگه من چجور صحبت کردم؟!!! :surprised:
هنوز ما نرفتیم داری ما رو میندازی بیرون؟! :gol::gol::gol:
خدایا شکرت.
.
.
خب دوستان منم باید برم
امروز وقت آزاد بیشتر داشتم اینجا اومدم

موفق و پیروز باشید ...

التماس دعا ... (خواهشا نگید محتاجیم به دعا)
مگه یه بار خدافظی نکرده بودی؟:surprised:

ببخشید!


به سلامت!

الان خدافظی کرده بودی دیگه؟:surprised:
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
دلم تنگیده بود یه چیزی گفتم اون بالا بیخیالش بشین :biggrin:



کسی بلده چجوری من دلمه برگ بو درست کنم :smile:و لازانیارو سسشو کسی بلده بهم بگه
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقل قول شماره: 47
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quotation-open.png جستجو و تحصيل علم برای هر مسلمانی يك وظيفه است. - رسول اكرم (صلي الله عليه و آله)

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quotation-close.png
 

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو چرا نصف سالو اینجوری نیگاه می کنی:surprised::surprised:
:eek:
زود تر میرفتی دیگه.. :thumbsup2:

روزت بخیر :rambo:
:cry:

بابای
سه تا پیام فرستادم هیچ کدومو جواب ندادی :razz:
:wallbash:ولم کننننننننننننننننننن
پس کاره خوبی کرده :w16::w18:
:w16:
 

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلم تنگیده بود یه چیزی گفتم اون بالا بیخیالش بشین :biggrin:



کسی بلده چجوری من دلمه برگ بو درست کنم :smile:و لازانیارو سسشو کسی بلده بهم بگه

مامانم بلده:D
برگ بو منظورتو برگ مو يا همون انگوره ديگه؟

اول برگا رو ميشوري...بعد ميذاري اب جوش بياد چند ديقه (بستگي به نوع برگت داره) تا برگها پخته بشن...مامانم يه مدت ميذاشت نيم پز بشه كه به نظر من خوب نبود . موقع دم امدنش هنوز برگا سفت بودن... بذار برگا حالت شبز تازه بودنشونو از دست بدن و نرم بشن...بعد ميذاري تو ابكش... اب خنك ميريزي روش و ميذاري تا خنك بشن...
از اون ور هم برنجتو ابكش ميكني....شبزي(نميدونم چه سبزييه )‌و لپه پخته شدتو (اينم دقت نكردم تو كدوم مرحله اضاف ميكني) و اگه دوست داشته باشي كشمش و هر چيزي كه دوست داشته باشي اضاف ميكني و شروع ميكني به پيچيدن برگها...
بعد چند تا برگ بزرگ و به نسبت كلفت تر كه واسه پيچيدن مناسب نيست رو جدا ميكني چند تا واسه ته قابلمه و چند تا هم واسه روي دلمه ها.....
چند تا برگ رو ميذاري كف قبلمه و شروع ميكني به پيچيدن برگها...يك الي يه قاشق و نصف مواد مذاري وسط برگ و اول از سمت بالا و پايين مياري رو هم بعد چپ و راست...اگه برگت كوچيك بود دو تا برگ ميذاري....البته پيچيدن روش هاي ديگه اي هم هست...مثلا لوله اي و ....اينا سليقه ايه و بايد تميرن كني... چند تا درست كردي مياد دستت... بايد سعي كني دلمه ا رو كوچيك بپيچي و كنار هم به خوبي جا بدي...بعد كه حدودا نصف يا بيشتر قابلمهتو چيدي (خودت ديگه بايد تنظيم كني سايز قابلمه و تعداد دلمه هات) روش برگها رو مذاري و بستگي به مزاجتون داره كه ترش باشه يا ملس يا شيرين چاشني بهش ميدي.... بعضي ها تمر و شكر ...بعضي ها شيره خرما و ... اما من رب انار رو بيشتر دوست دارم...ملس باشه و ملسيش رو به ترشي بزنه...رب و اب و يكي دو قاشق شكر (بستگي به ترش بودن رب انارت داره) رو با اب حل ميكني اين محلولت بايد به حدي باشه كه روي تمام دلمه هات رو بگيره...بعد يه بشقاب ميذاري رو دلمه ها و بعد سر قابلمه رو ميذاري و زيرشو كم ميكني تا كم كم بپزه و دم بياد....
البته چند بار ديدم مامانم رو بشقاب وزنه يا يه چيز سنگين گذاشته كه وقتي جوش مياد بشقاب تكون نخوره و دلمه ها جا به جا نشن...
اون قسمتايي كه شك داشتم از مامانم ميپرسم ميگم...

من دلمه برگ مو خيلي دوستتتتتتتتتت دارم


لازانيا هم مامانم بلده...:دي

چقد تايپ كردممممم:surprised:
 

TRiViA

عضو جدید
دلم تنگیده بود یه چیزی گفتم اون بالا بیخیالش بشین :biggrin:




کسی بلده چجوری من دلمه برگ بو درست کنم :smile:و لازانیارو سسشو کسی بلده بهم بگه


سس لازانیا مواد لازم:
50 گرم
كره
2 قاشق سوپخوري
آرد سفيد
2 فنجان
شير
به مقدار دلخواه
نمك و فلفل

طرز تهيه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.

من خودم تا حالا این سس رو درست نکردم. اگه خوشمزه بود به ما هم بگید;)
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سس لازانیا مواد لازم:
50 گرم
كره
2 قاشق سوپخوري
آرد سفيد
2 فنجان
شير
به مقدار دلخواه
نمك و فلفل

طرز تهيه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.

من خودم تا حالا این سس رو درست نکردم. اگه خوشمزه بود به ما هم بگید;)
ممنونم خودشه یادم رفته بود کره داره


مریم خانم ممنونم اما با دستور شما فکر نکنم بشه چیزی درست کرد
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
اره سس خوشمزه ای میشه اما باید بدونی اگه با لازانیا پخته بشه خوشمزه است وگرنه نمیشه بهش لب بزنی ;)
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نكات تجربيشو گفتم... اندازه ها رو بايد از مامانم بگيرم:D
ممنونم نمیخواد مریم خانم فکر نکنم بتونم برسم برا امشب درستش کنم در ضمن من موادی که یادمه با ایناا که شما گفتی فرق داشت توش لپه نبود امشب همون لازانیارو درست میکنم دعا کن اش نشه اخه یه دفعه درست کرده بودن خراب شد :smile:
 
بالا