آق محمد کوشی برادر من؟ چرا مخفیانه دید میزنی؟! بالاخره بحث سمپاشی به نتیجه رسید یا خودم بیام به نتیجه برسونمش؟
خودت بیا به نتیجه برسون
سلام
خوبی آقا رضا؟؟//
آقای جوهر هم که هستن ولی نیستن سلام عرض شد جوهر جان
سلام شما خوبی؟سلام مریم خانوم من اومدم
کلا امروز در رفت و آمدم
خوبی ؟
سلام شما خوبی؟
امروز که همش در رفت بودی الان تازه آمدید و با آمدنتان مزین فرمودید
همینجوری کارم زیاده با مردم سرو کله میزنم میام اینجا استراحت.خوبی دوستان خوبی ما رو به همراه داره خوب
چه خبر از طرفای شما همه جا امن و امانه؟
چی شده تو باشگاه می چرخی؟
آخه چی داره این باشگاه؟
همینجوری کارم زیاده با مردم سرو کله میزنم میام اینجا استراحت.

خوبي مريم خانم برا چي سرو كله با مردم كارت چيه مگههمینجوری کارم زیاده با مردم سرو کله میزنم میام اینجا استراحت.
اره فكر كنمسلام محمد رضا چطوری؟
تو مغازه ای؟
مگه کارت چی هست که از سر و کول مردم بالا میری؟

سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟کارمنده اتحادیه صنعتگران اتومبیلم.خوبي مريم خانم برا چي سرو كله با مردم كارت چيه مگه

واااااااای من دوباره در شرف هلاکتم![]()
سلام به روی ماهه شماضمن عرض سلام مجدد و خسته نباشید خدمت حضار محترم مفتخرم اعلام کنم که برگشتم!
ظاهرا اونقدرام سرت شلوغ نیست! خوب میگردی تو سالنای باشگاه...کارمنده اتحادیه صنعتگران اتومبیلم.
صدور پروانه کسب،رسیدگی به شکایات و الانم که زمانه مالیاتاس اینجا در حده انفجار شلوغه.
مکاتبه با ارگانهایی هم که اتحادیه زیره نظرشونه با منه بینواست الانم آخره ماهه آماره ماهیانم باید تحویل بدم![]()
من ساعته استراحته بعد از کارم میرم.تو هم برو باحالهظاهرا اونقدرام سرت شلوغ نیست! خوب میگردی تو سالنای باشگاه...
مرسي اطلاعاتت مفيد بود خوبه پس حالا بخوام لوازم يدكي ماشين بگيرم ميتونم بشما سفارش بدم نه ؟ اشنا داري ديگهسرو کول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟کارمنده اتحادیه صنعتگران اتومبیلم.
صدور پروانه کسب،رسیدگی به شکایات و الانم که زمانه مالیاتاس اینجا در حده انفجار شلوغه.
مکاتبه با ارگانهایی هم که اتحادیه زیره نظرشونه با منه بینواست الانم آخره ماهه آماره ماهیانم باید تحویل بدم![]()
اين عادتشه سيا سوخته بيخود ميگه افتاب خوراكشهسلام به روی ماهه شما
دوباره رفتی آفتاب گرفتی؟این کارا رو نکن عاقبت نداره میگن جریمه داره.

میتونم کمکت کنم جلوبندی سازه خوبم خواستی داریممرسي اطلاعاتت مفيد بود خوبه پس حالا بخوام لوازم يدكي ماشين بگيرم ميتونم بشما سفارش بدم نه ؟ اشنا داري ديگه
اين عادتشه سيا سوخته بيخود ميگه افتاب خوراكشه![]()
من ساعته استراحته بعد از کارم میرم.تو هم برو باحاله
منم میرم مگه خبر نداری؟ اتفاقا دنبال حشره هم میرم...!بعدشم کدوم باشگاه رفتم؟دیگه دوچرخه سواریو قایقرانی و کوه و ... که باشگاه نمیخواه 5شنبه جمعه هم میشه رفت تو هم برو برای روحیت خوبه حشره هم زیاد داره ها
مرسي مريم جان راستش بار ميخوام برا فروش تو مغازه همين گفتم اشنا داشته باشي ازش ارزون بگيرم وگرنه مكانيك تا دلت بخواد اشنا دارممیتونم کمکت کنم جلوبندی سازه خوبم خواستی داریم
آره اتفاقا این جلوبندیش اساسی ریخته به هم، یه سرویس حسابی میخواد!میتونم کمکت کنم جلوبندی سازه خوبم خواستی داریم
نظرتو در مورد اون سياسوخته نگفتي يه سر بزن وبلاگ كوهستانش جنگولك بازياشو ببين ولي خداييش دختر كوچولوش نازه![]()
مرسي مريم جان راستش بار ميخوام برا فروش تو مغازه همين گفتم اشنا داشته باشي ازش ارزون بگيرم وگرنه مكانيك تا دلت بخواد اشنا دارم![]()
از موبایل فروشی خسته شدی میخوای بزنی تو کار لوازم یدکی پراید؟! یا نکنه میخوای کنار موبایلا بذاری دیسک و صفحه و آچار چرخ؟!!واااااااای من دوباره در شرف هلاکتم![]()
سرو کول نهسرو کول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟کارمنده اتحادیه صنعتگران اتومبیلم.

ظاهرا اونقدرام سرت شلوغ نیست! خوب میگردی تو سالنای باشگاه...