آهاااااااااااااااااااااااااااااان فکر کردم صفحه مشخصاتمو خوندیمن همینجا رو میگم! باشگاه مهندسان ایران http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/vbulletin3_logo_white.gif
![]()
منم میرم مگه خبر نداری؟ اتفاقا دنبال حشره هم میرم...!![]()
تو کوله پشتیت چی داری؟
آهاااااااااااااااااااااااااااااان فکر کردم صفحه مشخصاتمو خوندیمن همینجا رو میگم! باشگاه مهندسان ایران http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/vbulletin3_logo_white.gif
![]()
منم میرم مگه خبر نداری؟ اتفاقا دنبال حشره هم میرم...!![]()
دیدم عکسشو.آره بامزس.اتفاقا الان که سیاه رو بورسه همه سیاه میکنن دیگه براش جریمه هم گذاشتن سفید داره از دور خارج میشه.مرسي مريم جان راستش بار ميخوام برا فروش تو مغازه همين گفتم اشنا داشته باشي ازش ارزون بگيرم وگرنه مكانيك تا دلت بخواد اشنا دارم
نظرتو در مورد اون سياسوخته نگفتي يه سر بزن وبلاگ كوهستانش جنگولك بازياشو ببين ولي خداييش دختر كوچولوش نازه![]()
اونم خوندم اتفاقا ولی منظورم یه چیز دیگه بود!آهاااااااااااااااااااااااااااااان فکر کردم صفحه مشخصاتمو خوندی
سوسک و ملخ و پروانه!تو کوله پشتیت چی داری؟
پست #46789 ویرایش شد، برید دوباره بخونید![]()

جدي پس همينروزا رضا رو جريمه ميكنن چه باحالدیدم عکسشو.آره بامزس.اتفاقا الان که سیاه رو بورسه همه سیاه میکنن دیگه براش جریمه هم گذاشتن سفید داره از دور خارج میشه.
بار واسه کجا میخوای؟

جدي پس همينروزا رضا رو جريمه ميكنن چه باحال
سلام علیکم:دی
خوبم
امیدوارم شما هم خوب باشید

سلام علیکم و رحمت الله حاجیه مریم گلیسلام علیکم:دی
خوبم
امیدوارم شما هم خوب باشید
عینکتو جدید خریدی؟سلام

سلام علیکم و رحمت الله حاجیه مریم گلی![]()
![]()
خوشحالم که خوبی، ما هم خوبیم
چه خبر؟ چمدوناتو باز کردی بلاخره یا نه؟!

نه بابا اتفاقا جديدا گمش كردم همين هفته قبلي رفته بودم بيرون تفريح نميدونم كجا گذاشتمش هرچي گشتم پيداش نشد حيف عينك خوبي بودعینکتو جدید خریدی؟![]()

سلامتی..خبر خاصی ندارم... باز کردم اما چیز زیادی توش نبود...![]()

غصه نخور منم تا حالا سه چارتا عینک تو کوه گم کردم، یه بار ماشینو پای جاده پارک کرده بودیم و رفته بودیم بالا بعد که برگشتیم دیدیم شیشه ماشینو شکوندن هست و نیستمو بردن! عینک خوب و قشنگی داشتم... یه بار هم فکر کنم اون موقعی که به سان زرافه داشتم از یه چشمه آب میخوردم از جیبم افتاده. یه دفعه هم با یکی از دوستام با موتور رفته بودیم خارج شهر سرمو که برگردوندم عقب یهو باد عینکمو برد وسط بیابون، هرچی گشتم پیداش نکردم! یه دفعه هم حواسم نبود نشستم رو عینکم خورد شد بیچاره! ...نه بابا اتفاقا جديدا گمش كردم همين هفته قبلي رفته بودم بيرون تفريح نميدونم كجا گذاشتمش هرچي گشتم پيداش نشد حيف عينك خوبي بود![]()
نه بابا اتفاقا جديدا گمش كردم همين هفته قبلي رفته بودم بيرون تفريح نميدونم كجا گذاشتمش هرچي گشتم پيداش نشد حيف عينك خوبي بود![]()
فکر کنم همون بوشهر زهرا کلک همشو کنده!اه يعني ميگي از توش برداشتن![]()
اه يعني ميگي از توش برداشتن![]()

فکر کنم همون بوشهر زهرا کلک همشو کنده!
آفرین اینم خوبه، اشکال نداره دیگه چاره ای نیس! من یه لپ تاپ میخوام!نه... چیزی توش نرفته بود.... کلا کم خرید رفتیم...
همینجا هر کی هر چی خواست واسش میخرم...![]()
آفرین اینم خوبه، اشکال نداره دیگه چاره ای نیس! من یه لپ تاپ میخوام!
بشيني يه خاطرات عينكي بنويسي بد نيستاغصه نخور منم تا حالا سه چارتا عینک تو کوه گم کردم، یه بار ماشینو پای جاده پارک کرده بودیم و رفته بودیم بالا بعد که برگشتیم دیدیم شیشه ماشینو شکوندن هست و نیستمو بردن! عینک خوب و قشنگی داشتم... یه بار هم فکر کنم اون موقعی که به سان زرافه داشتم از یه چشمه آب میخوردم از جیبم افتاده. یه دفعه هم با یکی از دوستام با موتور رفته بودیم خارج شهر سرمو که برگردوندم عقب یهو باد عینکمو برد وسط بیابون، هرچی گشتم پیداش نکردم! یه دفعه هم حواسم نبود نشستم رو عینکم خورد شد بیچاره! ...
كاش منم ميگفتم سهم منم بر ميداشتاره همون چیزای اندکی هم که خریده بودم زهرا بوشهر برشون داشت...گفت اگه اینجا ازت نگیرم چیزی ازشون نمیمونه...
آفرین اینم خوبه، اشکال نداره دیگه چاره ای نیس! من یه لپ تاپ میخوام!
كاش منم ميگفتم سهم منم بر ميداشت
خوب رضا به كم قانع شد مريم خانم ميتوني سر كوچه يه لپ لپ براش بخري تموم
biggrin
خوب رضا به كم قانع شد مريم خانم ميتوني سر كوچه يه لپ لپ براش بخري تموم