سلام محمد جان خوبي اره منظورم بچه بود مريم خانم البته شما رو نگفتم نظرم كليه البته ميشه با بچه سفر كرد اما خيلي مشكله
داری پوست اندازی میکنی( آواتاریسم)
نه از خودش بپرس منو تایید میکنه؟
محمدرضا جون مگه نه؟![]()
سلام محمد جان خوبي اره منظورم بچه بود مريم خانم البته شما رو نگفتم نظرم كليه البته ميشه با بچه سفر كرد اما خيلي مشكله
داری پوست اندازی میکنی( آواتاریسم)
نه از خودش بپرس منو تایید میکنه؟
محمدرضا جون مگه نه؟![]()
mohammad ebrahimi
خوبه پس كلي جا ميخواين برين سفر مشهدم كه باشه شمال اومدن حتميهفقط ناراحت اقا محمودم
بنده خدا مجبوره نصفه نيمه باهاتون باشه

اخي چه نازه مريم خانم خدا نگهش داره براش اسفند دود كنيناین شما و این رضا کوچولو مااااااااااااااااا .....عزیزمممممممممممه...دلم واسش یه ذره شده
(پسر داداش محموده....)

اما مطمئنم روزایی که هستش بهترین روزای سفره.....![]()
سلام محمد جان خوبي اره منظورم بچه بود مريم خانم البته شما رو نگفتم نظرم كليه البته ميشه با بچه سفر كرد اما خيلي مشكله![]()

خیلی ممنون... مامانش واسش دود میکنهاخي چه نازه مريم خانم خدا نگهش داره براش اسفند دود كنين![]()

کدوم یکیش هستینmohammad ebrahimi
سلامتی خبر خاصی نیست...من قراره شیرینی بخورم.. به جای بقیه هم قراره بخورم...فردا چه خبره؟کی قراره کیک بخوره؟
![]()

ناراحت شدی یا خوشیتو نمی خوای بروز بدی؟ ها![]()

ممنونم....مریم خانوم اینا چطورن
دوستان فعلا.
خونه خاله دعوتیم بریم هنوزکه التیماتوم ندادن. کلی گشنه اونجان برم سریعتر که عقب نمونم.( گشششششششششششششششنمه)
می بینم همه رنگ و لعاب عوض کردن . آواتار نو مبارک.
سلامسلام چی شده . کی خونه کی دعوته . منم میام .![]()
نميدونم يكي از عكسا خواهر زادمه تو بغلم پيدا كردي لينك بده ممنونمخیلی ممنون... مامانش واسش دود میکنه
عزیزمهههههههه... ظاهر خیلی ارومی داره اما از اون شیطون بلاهای روزگاره....
این عکسا واسه خیلی وقت پیشه... زمستون فک کنم
اینجا داشت با دستش پاهاشو میگرفت و بازی میکرد... من میخواستم وقتی پاهاشو گرفته عکس بگیرمن ازش..تا گوشی خدا بیامرزمو میاوردم بالا ،حواسش پرت میشد پاهاشو ول میکرد.....
اینجا هم خودشو زده به خوابی
رمانتیک شده
با عروسکش ست کرده
کدوم یکیش هستین
167 نفر نتیجه سرچ بود
قراره مريم جاي منو رضا هم بخورهفردا چه خبره؟کی قراره کیک بخوره؟
![]()
عجله نكن اش كشك خالته بخوري پاته نخوري هم پاتهدوستان فعلا.
خونه خاله دعوتیم بریم هنوزکه التیماتوم ندادن. کلی گشنه اونجان برم سریعتر که عقب نمونم.( گشششششششششششششششنمه)
نميدونم يكي از عكسا خواهر زادمه تو بغلم پيدا كردي لينك بده ممنونم![]()

اره اما طول ميكشه منم كه دارم ميرمبگرد به دنبال خواهر زاده ای که در بغل داییش است
اره اما طول ميكشه منم كه دارم ميرم
شبتون خوشخدا نگهدارتو ن
![]()

ا من تازه اومدم
به سلامت
شبتون بخیر

سلام به مهندس شما کجا تالار کشاورزی کجاخوش اومدی گندم طلایه سبز

سلام به یگانه مدیر .چی شده ؟
داستانش طولانیه . والا من بعد از اندی پست گذاشتن تویه این تالار .دیشب تازه فهمیدم اینجا ماله بچه هایه کشاورزیه . بعدشم دیگه نشد برم که . تازه داشتم بچه هایه اینجا رو می شناختم .![]()