دروغ میگه به جون فائزه!!!! اصلا هم پرس و جو نکرده!!!! حمید خالی بند!!!![]()
مردك مگه من ميام از تو سوال بپرسم در ضمن از تو هم ميخواستم بپرسم اگه يادت باشه كه همون لحظه اسمش از ذهنم پريد...
توهين ميكني؟!!!

باشه!
دروغ میگه به جون فائزه!!!! اصلا هم پرس و جو نکرده!!!! حمید خالی بند!!!![]()

جون خودت قسم بخور امیر خان!!!دروغ میگه به جون فائزه!!!! اصلا هم پرس و جو نکرده!!!! حمید خالی بند!!!![]()

....سلام کاشف!!! چه بلایی سر پردیس عزیزم دارن میارن که من خبر ندارم؟؟؟؟
چاخان می کنی؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
درست گفتی.
آقا محمدرضا شما خوبید؟؟؟

حمید باز شروع نکن!! به جان خودم اگه این دیوار بینمون نبود یه چیزی میگفتم بهت با سر بری تو مانیتور!!!!مردك مگه من ميام از تو سوال بپرسم در ضمن از تو هم ميخواستم بپرسم اگه يادت باشه كه همون لحظه اسمش از ذهنم پريد...
توهين ميكني؟!!!
باشه!

با عروسکات بازی کن
کم کردم باز سر رفتخب زيرشو كمتر ميكردي سر نره!![]()
چرا آبجی؟؟؟؟ حمید....حواست کجاست؟؟؟؟ آبجیم حوصله اش سر رفته ها!!! همینجوری نشستی!!! یه جکی....معمایی...بگو آبجیم دلش باز بشه....
سلام دایی خوبی؟سلام حميد امير شبنم حالتون خوبه بقيه كجان ؟
سلام نیلوفر جونم خوبی؟سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام فائزه جونو مريم جون وداداش محمد رضا وآقا حميد. و برو بچ گل![]()

سلام عزیزم. ببخش دیشب تا اومدم سلام کنم رفتم.سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام فائزه جونو مريم جون وداداش محمد رضا وآقا حميد. و برو بچ گل![]()
اون برو بچ هم لابد من بودم دیگه!!!!سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام فائزه جونو مريم جون وداداش محمد رضا وآقا حميد. و برو بچ گل![]()
....
کلا بی صاحب شد رفت!!! نه مدیر داره!!! نه مسئول داره!!! نه استاد داره!!! جمعه ها هم که غذا نمیدن!!!!!!!
حالا این دکتر سوری مال کدوم گروه هست؟ باغبانی؟
حمید باز شروع نکن!! به جان خودم اگه این دیوار بینمون نبود یه چیزی میگفتم بهت با سر بری تو مانیتور!!!!![]()

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام فائزه جونو مريم جون وداداش محمد رضا وآقا حميد. و برو بچ گل![]()
به به شبنم جون گل قربونت بشم عزيز دلم خوبمسلام
کم کردم باز سر رفت
سلام دایی خوبی؟
سلام نیلوفر جونم خوبی؟
----------------------------------------
سلام فائزه جون خوبی؟ظاهرا هم اسمیم![]()
سلام امير جان درستهبه به!!! گل بود به سبزه نیز آراسته شد!!! از این طرفا خانوم مجهول الهویه!!!! کجایی که ببینی پردیس ابوریحان رو به نابودیه!!!!!
سلام بر آفا محمد رضا!!! درست گفتم!!!؟![]()
ممنونم سورين جان مشكل پروژه حل شد؟سلام کاشف!!! چه بلایی سر پردیس عزیزم دارن میارن که من خبر ندارم؟؟؟؟
چاخان می کنی؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------
درست گفتی.
آقا محمدرضا شما خوبید؟؟؟
سلام نيلو جانسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام فائزه جونو مريم جون وداداش محمد رضا وآقا حميد. و برو بچ گل![]()
ببخشيناون برو بچ هم لابد من بودم دیگه!!!!امیر مسعود هستم!!

سلام عزیزم! منم خوبم اگه امیر مسعود بذاره!!! شما خوبی؟؟ باعث افتخارمه!!!سلام
کم کردم باز سر رفت
سلام دایی خوبی؟
سلام نیلوفر جونم خوبی؟
----------------------------------------
سلام فائزه جون خوبی؟ظاهرا هم اسمیم![]()
ای !!!داره کم کمک دستم میاد که دنبال چی بگردم!سلام امير جان درسته
ممنونم سورين جان مشكل پروژه حل شد؟
سلام نيلو جان![]()
مرسي فائزه جونسلام عزیزم. ببخش دیشب تا اومدم سلام کنم رفتم.
خوبی؟؟![]()

حمید من گشنمه!!! دارم میرم تو هستی؟ حوصله ندارم حرف بزنم همینجا بنویس!!!!!
اون برو بچ هم لابد من بودم دیگه!!!!امیر مسعود هستم!!
حمید من گشنمه!!! دارم میرم تو هستی؟ حوصله ندارم حرف بزنم همینجا بنویس!!!!!

ای بابا!!! من چیکار کردم مگه!!! تقصیر منه از اوضاع دانشگاه با خبرت میکنم!!1 اصلا من میرم تا قدرمو بدونین!!!سلام عزیزم! منم خوبم اگه امیر مسعود بذاره!!! شما خوبی؟؟ باعث افتخارمه!!!![]()
به همچنین!!! نیلوفر!!! امیدوارم اسمتون تو ذهنم بثبته!!!!ببخشيناسمتونو نميدونستم خوشبختم نيلوفرم
![]()
مرسی منم همینطورسلام عزیزم! منم خوبم اگه امیر مسعود بذاره!!! شما خوبی؟؟ باعث افتخارمه!!!![]()

بچه يه لحظه گوشاتونو بگيرين!
امير عين ...گشادايي
پاشو 2 قدم بيا اينور حرفتو بزن ديگه
گشنته؟
بيا منو بخور.
دمت گرم منم گشنمه پاشو يه چيزي بخر با هم بخوريم!

نروووووووووووووووای بابا!!! من چیکار کردم مگه!!! تقصیر منه از اوضاع دانشگاه با خبرت میکنم!!1 اصلا من میرم تا قدرمو بدونین!!!

عیب نداره عزیزم.مرسی منم همینطور
مگه داداشی ماچیکار کرده؟؟؟بگو تا برم دعواش کنم
![]()
عیب نداره عزیزم.
بچه که زدن نداره!!!!
ای بابا!!! من چیکار کردم مگه!!! تقصیر منه از اوضاع دانشگاه با خبرت میکنم!!1 اصلا من میرم تا قدرمو بدونین!!!
به همچنین!!! نیلوفر!!! امیدوارم اسمتون تو ذهنم بثبته!!!!![]()
گامبو!!!خدانگهدارتبچه ها منم ديگه بايد برم خوش بگذرهفعلا باي
![]()
از گشنگی در اومدی یا هنوز داره می خوری!!!! همین کارا رو می کنیدو سال دیگه کسی نمی تونه نگات کنه بس که چاقی!!!!گامبو!!!
![]()
نباشه هم میشه!!!! نمیشه؟؟؟؟؟؟مگه چاقه؟؟؟

سلام!!! داداش بزرگه اومد جمع کنید بساط ...... .
eeeeeeeee.dash bozorge khodamam lotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiنه!!!!داداش من خیلی خوش تیپهنباشه هم میشه!!!! نمیشه؟؟؟؟؟؟

eeeeeeeee.dash bozorge khodamam lotiiiiiiiiiiiiiiiiiii