وحید تو شاهد باش اول افشین شب بخیر گفت...کم آورد!!!
منم دیگه برم...شبت خوش![]()

وحید تو شاهد باش اول افشین شب بخیر گفت...کم آورد!!!
منم دیگه برم...شبت خوش![]()
مباركه
مرسي![]()
خوب فقط سلام به تو![]()
موبایلت چند مگا پیکسله؟چه کیفیتش خوبه
يادم رفت من اهل مازندارنم اما خوب ميگن قديما از شيراز اومدن مازندارن برا همينم شيرازيا رو دوست دارممنم 1 سری عکس گرفتم ولی کیفیتشون خوب نیست.
نظرت راجع به x3 چیه؟
راستی شیرازی؟
سلام گل پسر قند عسل خوبي تو ؟ چه خبر ؟ من جاي تو باشم هر روز ميرم نمايشگاه كتابسلام محمدرضا
سلام ناژین
صبح نزدیک ظهرتون به خیر...
سلام گل پسر قند عسل خوبي تو ؟ چه خبر ؟ من جاي تو باشم هر روز ميرم نمايشگاه كتاب
سلااااااااااااااااااااااااااااامراستی حالا که بحث موبایله بگو ببینم یه گوشی دوسیمکارته که کیفیت دوربینش عالی باشه سراغ داری؟ اگه صفحه بزرگی هم داشته باشه که عالیه، البته قیمتش هم خیلی بالا نباشه!
به به سلامسلام محمدرضا
سلام ناژین
صبح نزدیک ظهرتون به خیر...
خدانکنه
خدانکنه
سلام رو ماهتسلام ناژینم![]()
سلام رو ماهت![]()
سلام نيلو جان چطوري ؟ خوش ميگذرهسلااااااااااااااااااااااااااااامچطوری داداش محمدم ؟
چطوری اقا رضا؟
![]()
اره از قم ميري مرقد از اونجا بامترو نمايشگاه بهمين راحتيجانم؟هر روز؟ چرا؟ چطور؟
راستی حالا که بحث موبایله بگو ببینم یه گوشی دوسیمکارته که کیفیت دوربینش عالی باشه سراغ داری؟ اگه صفحه بزرگی هم داشته باشه که عالیه، البته قیمتش هم خیلی بالا نباشه!
قربونت بشم الهی.جات خالی امروز با هم اتاقیا بعد یه ماه میریم بیرون واسه خریدسلام نيلو جان چطوري ؟ خوش ميگذره
اره از قم ميري مرقد از اونجا بامترو نمايشگاه بهمين راحتي
راستش اين گوشي چينيا همشون دو سيمكارتن صفحه بزرگ دارن اما برا اينترنت خوب نيستن قيمتشونم زير صد تومنه شرومنده هيچكدومشون كيفيت دوربين ندارن
مخلصيم در بست گردش خوش بگذره سر به سر بچه هاي مردم نزارين مسافرت تهرانم بهتون خوش بگذرهقربونت بشم الهی.جات خالی امروز با هم اتاقیا بعد یه ماه میریم بیرون واسه خرید
تو این مدت یه ماه مسیرمون :خوابگاه ،دانشگاه و بر عکس بودشراستی امشب میریم تهران .نمایشگاه کتاب