از این کیتا که میذارن رو گوشی معمولی میشه دوسیمکارته چطوره؟ بگیرم بذارم رو همین!نداريم دوسيم كارتها هيچكدوم دوربين جالبي ندارن همون گوشي دستت بهتره![]()
ما بیشترمخلصيم در بست گردش خوش بگذره سر به سر بچه هاي مردم نزارين مسافرت تهرانم بهتون خوش بگذره
نداريم دوسيم كارتها هيچكدوم دوربين جالبي ندارن همون گوشي دستت بهتره![]()
سلام و خداحافظ سمانه جونم.ببخش دیروز یهویی رفتم جا کس دیگه پا سیستم نشسته بودم مجبور شدم زودی بلند شمسلاااااااااااااااااااام من اومدم
همه خوبید؟
باشه من مراقب همشون هستم، خیالت راحت...بچه ها من دیگه باید برم.دوستون دارم مراقب خودتونم باشین فعلا بای![]()
نگران نباش من یقشو میگیرم دو دو و نیم میارمش!بعد ازظهری 1 تا 4 بازم میام ولی تو2 که تا 4 رو نیستی نت میری خونه.بازم بای شاید بعد از ظهری ندیدمت
سلام و خداحافظ سمانه جونم.ببخش دیروز یهویی رفتم جا کس دیگه پا سیستم نشسته بودم مجبور شدم زودی بلند شم
سلام زضا جان
مرسی... شرمنده ام کردی..
دلم برا همتون خیلی تنگ شده بود
شبا هم که میام اکثرا نیستید
جسارتا رضا هستم... خوشبختم![]()
...
خب این که کاری نداره بجای شبا روزا بیا که اکثرا هستیم![]()
آخه روزا اگه بیام باشگاه دیگه راحت به بقیه کارام نمی رسم
تعدادشون نسبت به پارسال کمتر بود ولی میانگین وزن سن ماده بیشتر بود یعنی قدرت باروریشون بیشتر...رضا امسال از سن چه خبر؟ نتیجه رصد زمستانه تون چی بود؟
مهم اینه که راحت به بقیه کارات برسی، هرکاری میکنی موفق باشی. ما هم هستیم فعلا... موفقیت شما آرزوی ماست![]()
تعدادشون نسبت به پارسال کمتر بود ولی میانگین وزن سن ماده بیشتر بود یعنی قدرت باروریشون بیشتر...
من رفتم تا بعداز ظهر اگه عمری باقی بود
فعلا همگی بدرود ...
سلااااااااااااااااااااااااااااااام من اومدم كسي نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//خدا نگهدارت رضا جان
منم برم... خدانگهدار همه![]()
سلاااااااااااااااااااااام...من رفتم باغ ارمممممممممممممممممممممممممم
جای همتون خالیییییییییییییییییییییییییییییییییییی
باباییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی![]()
سلام جا منم خوش بگذرونمن رفتم باغ ارمممممممممممممممممممممممممم
جای همتون خالیییییییییییییییییییییییییییییییییییی
باباییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی![]()
نه اون كيتا معمولا سيمارت ميسوزونناز این کیتا که میذارن رو گوشی معمولی میشه دوسیمکارته چطوره؟ بگیرم بذارم رو همین!
سلام دادش محمدنه اون كيتا معمولا سيمارت ميسوزونن
نيلو جان هنوز هستي
محمد امين تو خوبي ؟![]()
سلام...نه اون كيتا معمولا سيمارت ميسوزونن
نيلو جان هنوز هستي
محمد امين تو خوبي ؟![]()