indicat
عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااااااام بچه هایکم نمیشه مثل بیرون و پای تلفون که باهات صحبت می کنم اینجا صحبت کنم عزیزم ...
تایید میشه![]()

سلااااااااااااااااااااااااااام بچه هایکم نمیشه مثل بیرون و پای تلفون که باهات صحبت می کنم اینجا صحبت کنم عزیزم ...
تایید میشه![]()
سلام سه نفر بودنبه به امروز چطور شد سحر خيز شدين هر روز كركره اينجا رو من ميدادم بالا امروز دونفر قبل من اومدن ؟
به هر حال صبحتون بخير روز خوبي پيش روتون باشه من از همين الان هستم![]()
سلام سه نفر بودنداداشي چطوري الان بهتر شدي؟
بازم سلام من اومدمسلام خوبيد ...؟
آقا محمد رضا ظهرتون بخير ...
ببخشيد من نمي دونستم صاحب مغازه شماييد و بايد شما صبح رو آغاز كنيد ...
![]()
سلام دوستان عزیز ...
من اومدم حاضریمو بزنم برم ... کار دارم ... بچم رو گازه الانه که ته بگیره!
خوش باشید شاید برگردم!
بازم سلام من اومدمسلام ستاره جونم بنا به قولی که بت دادم اومدم چطوری عزیزم؟ سلام داداشی خداروشکر بهتر شدی داشتم نگرانت میشدم ستاره کجا شو دیدی غیر از روزای جمعه معمولا داداش محمدرضام اینجا رو باز میکنه
![]()
سلام خوبيد ...؟
آقا محمد رضا ظهرتون بخير ...
ببخشيد من نمي دونستم صاحب مغازه شماييد و بايد شما صبح رو آغاز كنيد
نه بابا مشكلي نيست صاحب اختيارين شما هر وقت دوست داشتي بيا اما خوب معمولا اونوقت صبح نفيسه پيداش مي شد گاهي هم مريم خانم
خوبي حميدجان گفتي بچه رو اتيشه ته نگيرهسلام دوستان عزیز ...
من اومدم حاضریمو بزنم برم ... کار دارم ... بچم رو گازه الانه که ته بگیره!
خوش باشید شاید برگردم!
بازم سلام من اومدمسلام ستاره جونم بنا به قولی که بت دادم اومدم چطوری عزیزم؟ سلام داداشی خداروشکر بهتر شدی داشتم نگرانت میشدم ستاره کجا شو دیدی غیر از روزای جمعه معمولا داداش محمدرضام اینجا رو باز میکنه
![]()
سلام نيلو جان ممنونم دستت درد نكنه نگران نباش خوبم ايشالله سلامت باشي
سلام شبنم خانم .... (درسته ؟سلام میکنیم :دی
جیگرم اگه بدونی به بخاطر ت چیکار کردم سایت خوابگاه ودانشگاه از مرکز قط بود اومدم کافی نتسلام به نيلوفر عزيزم ...
خوبي گلم ..؟
شما 30 min تاخير داشتي ها ...
ولي عيبي نداره....
مهم اينه الان هستي ...
پس من از اين به بعد جسارت نمي كنم قبل ايشون پست بدم صبح ها ...![]()
اره عزیزم تا یحدی میشه راحت باشنيلوفر جان يك سوالي ....
ميشه اينجا تو اين تالار عكس هم گذاشت ....؟![]()
سلام به دوستاي گلم...
من بايد برم...
روزتون خوش...![]()
جیگرم اگه بدونی به بخاطر ت چیکار کردم سایت خوابگاه ودانشگاه از مرکز قط بود اومدم کافی نتبهر حال ببخش که دیر شد تاکسی که گیر نمیومد
![]()
الهامی هم که رفتهسلام به دوستاي گلم...
من بايد برم...
روزتون خوش...![]()
اره عزیزم تا یحدی میشه راحت باش![]()
سمت چپ پستا قسمت پایینش که به انگلیسی نوشته تشکر خب همونو بزن شایدم مشکل از اونوره تشکرت باز نمیشه یا تشکرات تمومیده اینجا تا یه اندازه ای میشه تشکر کرد بعدش دیگه نمیشه![]()
نيلوفر جون چرا من نمي تونم از هيچ پستي تشكر كنم ..؟![]()
بخاطر اینکه عزیزم تشکرات تموم شده فقط روزی 40 تا میتونی تشکر کنینيلوفر جون چرا من نمي تونم از هيچ پستي تشكر كنم ..؟![]()
سمت چپ پستا قسمت پایینش که به انگلیسی نوشته تشکر خب همونو بزن شایدم مشکل از اونوره تشکرت باز نمیشه یا تشکرات تمومیده اینجا تا یه اندازه ای میشه تشکر کرد بعدش دیگه نمیشه
بخاطر اینکه عزیزم تشکرات تموم شده فقط روزی 40 تا میتونی تشکر کنی![]()
گریه نکن گلمچه خُنك ....
پس محدوديت تشكره ...؟
كي باز ميشه دوباره ...؟![]()
بخاطر اینکه دیروز همش تشکر کردی باید صب کنی 24 ساعت بگذره بعدخوب من امروز هنوز از كسي تشكر نكردم كه ....
از صبح بسته است واسه من ...![]()
گریه نکن گلم
24 ساعت دیگه پر میشه![]()