شب همگيتون رنگي . خواباي خوب ببينيد .خدافظ
شبت بخیر و شادی

شب همگيتون رنگي . خواباي خوب ببينيد .خدافظ
محمد امین تو اینجا چیکار میکنی...
از اون روزایی که دیر برمیگشتی خونه باید حدس میزدم که بی اجازه یه جایی میری
![]()
من اومدم دنبال بچم ببینم شبها کجا میره![]()
چقد شما 2تا با هم تفاهم دارین!!!
سلام حمید...چطوری؟؟؟
خوبی؟؟؟
شب جفتتون خوش...
راستی حمید یه روز بیا دانشگاه ما ببینیمت...
به سلامت...![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif
اقا افشين با چراغ روشن خوبي شما؟ چه خبر كار و بارت درسته؟![]()
سلام محمد جان
خوبی داداش ؟
چو می گذرد غمی نیست ... !
چرا هیشکی نیست امروز ؟![]()
امیر عمله کجایی؟
امیر عمله ... امیر عمله ... صدامو میشنوی؟
عمله بیا منتظرتم!
سلام محمد جان
خوبی داداش ؟
چو می گذرد غمی نیست ... !
چرا هیشکی نیست امروز ؟![]()
سلام بچه ها...
ببخشید سر زمین بودم دیر شد!!!!
حمید نبودی مثل چی ازمون کار کشید نکو رزم....
جات خالی همه مهندسا ول کرده بودن ما زا رفاه بودن قاطی دخترا...به بهونه این که کمک کنن!! ما هم دیت میزذیم میگفتیم نکو رزم باید برقصه!!!! ای شاکی شده بود...آخرش در رفت!!!
سلام بچه ها...
ببخشید سر زمین بودم دیر شد!!!!
حمید نبودی مثل چی ازمون کار کشید نکو رزم....
جات خالی همه مهندسا ول کرده بودن ما زا رفاه بودن قاطی دخترا...به بهونه این که کمک کنن!! ما هم دیت میزذیم میگفتیم نکو رزم باید برقصه!!!! ای شاکی شده بود...آخرش در رفت!!!
ممنونم خوبم مرسي
ميگم يكي بود وقتي بهش ميگفتيم خوش ميگذره ميگفت اره خوشيم ميگذره
برو بچ همچين امروز سنگين خوردن همشون خواب موندن![]()
ممنونم خوبم مرسي
ميگم يكي بود وقتي بهش ميگفتيم خوش ميگذره ميگفت اره خوشيم ميگذره
برو بچ همچين امروز سنگين خوردن همشون خواب موندن![]()
والا ما از صبح تا حالا داریم میکاریم یعنی کار میکنیم! 3 هکتارو خودم تنهایی سیستم آبیاری قطره ای بستم! الانم سور مور گنده اومدم یه حالیم به بروبچ بدم!
نه بابا این استاد رفته بود خودشو لوس کنه....2 تا بست بلد نبود ببنده....التمای میکرد میگفت بیا این بستو واسشون ببند ببینم بلدی یا نه!!!! من خلاصه با 5..6 بار سوتی آخرش بستم!!!اي شيطون جدي توجو زده نشدي بري براشون بيل بزني؟ من كه ميدونم ببينم چند تا كرت براشون بيل زدي؟ امشب ميشينن به ريش نداشتتون ميخندن ميگن چيزشون كرديم سواري گرفتيم![]()
سلام به الهه خانم...خوبی ؟ خوشی؟ سلامتی؟ ایام به کام هست؟سلام به همگي
اي شيطون جدي توجو زده نشدي بري براشون بيل بزني؟ من كه ميدونم ببينم چند تا كرت براشون بيل زدي؟ امشب ميشينن به ريش نداشتتون ميخندن ميگن چيزشون كرديم سواري گرفتيم![]()
ببخشید محمد رضا جان...حمید ما امروز یکم زیاد افتاب خورده تو سرش! منظورش همون لوله کشی آبیاری تحت فشار بود!!تو كه از استثناتي تراكتورم سه هكتار تو نصف روز نميتونه شخم بزنه ابياري قطره ايهم شنيدي بايد اول محاسبات انجام بدي بعد كار كني داداش فكر كنم خواب ديدي يا تو افتاب بودي امروز![]()
تو كه از استثناتي تراكتورم سه هكتار تو نصف روز نميتونه شخم بزنه ابياري قطره ايهم شنيدي بايد اول محاسبات انجام بدي بعد كار كني داداش فكر كنم خواب ديدي يا تو افتاب بودي امروز![]()