سعيد جان ما كه ارادت داريم خد مت همشون منتحي ..... اره لابد نو اومده
بابا اینقدر غلط املایی ننویسین تو پستاتون! حیثیت مهندسیمون داره میره زیر

از این به بعد حواستون باشه، من مواظبتونم هرکی غلط بنویسه بهش اخطار میدم

.
خوب چي شد اخر دوتا شدي يا نه داره عيد مياداخب چه می شه کرد دیگه روزگاره![]()
از ابراز علاقه همگی ممنون.من رفتم.بعد بگید شیرازیا تحویل نمیگیرین.طفلک ما شیرازیا که همیشه مظلوم واقع شدیم در تمام طول تاریخ![]()
سلام.بلد نیستمسلام ناژین خانم، ماشالله شیرازیا قرق کردن تالارو، خوبی همشهری
راستی چرا تا حالا تشکر نکردی از کسی؟
بزن اولین تشکرتو پای همین پست تا راه بیفتی!
از ابراز علاقه همگی ممنون.من رفتم.بعد بگید شیرازیا تحویل نمیگیرین.طفلک ما شیرازیا که همیشه مظلوم واقع شدیم در تمام طول تاریخ![]()
سلام.بلد نیستمبابا اینجا هیشکی به تازه واردا توجه نمیکنه.
![]()
رضا برو كنار بزار باد بياد غلط املايي رو هم عمه جان ميگيرن![]()
سلام رو ماه گلت .
مرسی که تحویل میگیرین.
خدا نکنه طفلکی باشین.
خسیس نشین به منم یاد بدین چیکارا کنم.
یه سوال فنی تخصصی!
Gmail هنوز قطعه یا فقط من مشکل دارم باهاش ؟
همه چی.هر چی بگی.دوسی تورو خدااااااااااااااااااااااخب باشه ناژین جان دوست داری چی یاد بگیری ؟؟؟![]()
بچه ها شما آیه قرآنی راجع به کشاورزی نمیدونین
1 شرکت تسطیح لیزری و دامپروری کشاورزیه دارم طرحمو میگذرونم.الانم ساعت کاریم تمومه.دارم میرم خونه.اگه آیه پیدا کردی واسم میذاری؟مدیر عاملتون؟ مگه کجا کار میکنی؟
1 لطف کن بذار واسم فردا میخونمشون.ایشالا جبران کنم.فعلا خدا حافظیه کم صبر کن الان متن آیه هاشو مینویسم برات میذارم
كشاورزي در قرآن کریم
پانوشت ها:
1- انعام: .14
قُلْ أَغَيْرَ اللّهِ أَتَّخِذُ وَلِيًّا فَاطِرِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَهُوَ يُطْعِمُ وَلاَ يُطْعَمُ قُلْ إِنِّيَ أُمِرْتُ أَنْ أَكُونَ أَوَّلَ مَنْ أَسْلَمَ وَلاَ تَكُونَنَّ مِنَ الْمُشْرِكَينَ
2- نحل: .11
يُنبِتُ لَكُم بِهِ الزَّرْعَ وَالزَّيْتُونَ وَالنَّخِيلَ وَالأَعْنَابَ وَمِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
3- واقعه: 63-.64
أَفَرَأَيْتُم مَّا تَحْرُثُونَ
أَأَنتُمْ تَزْرَعُونَهُ أَمْ نَحْنُ الزَّارِعُونَ
4- بقره: 22 و 164؛ اعراف: 57-58؛ انعام: 99؛ رعد: .4
الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الأَرْضَ فِرَاشاً وَالسَّمَاء بِنَاء وَأَنزَلَ مِنَ السَّمَاء مَاء فَأَخْرَجَ بِهِ مِنَ الثَّمَرَاتِ رِزْقاً لَّكُمْ فَلاَ تَجْعَلُواْ لِلّهِ أَندَاداً وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿22﴾
إِنَّ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَاخْتِلاَفِ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ وَالْفُلْكِ الَّتِي تَجْرِي فِي الْبَحْرِ بِمَا يَنفَعُ النَّاسَ وَمَا أَنزَلَ اللّهُ مِنَ السَّمَاء مِن مَّاء فَأَحْيَا بِهِ الأرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَبَثَّ فِيهَا مِن كُلِّ دَآبَّةٍ وَتَصْرِيفِ الرِّيَاحِ وَالسَّحَابِ الْمُسَخِّرِ بَيْنَ السَّمَاء وَالأَرْضِ لآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَعْقِلُونَ ﴿164﴾
وَهُوَ الَّذِي يُرْسِلُ الرِّيَاحَ بُشْرًا بَيْنَ يَدَيْ رَحْمَتِهِ حَتَّى إِذَا أَقَلَّتْ سَحَابًا ثِقَالاً سُقْنَاهُ لِبَلَدٍ مَّيِّتٍ فَأَنزَلْنَا بِهِ الْمَاء فَأَخْرَجْنَا بِهِ مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ كَذَلِكَ نُخْرِجُ الْموْتَى لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ﴿57﴾
وَالْبَلَدُ الطَّيِّبُ يَخْرُجُ نَبَاتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ وَالَّذِي خَبُثَ لاَ يَخْرُجُ إِلاَّ نَكِدًا كَذَلِكَ نُصَرِّفُ الآيَاتِ لِقَوْمٍ يَشْكُرُونَ ﴿58﴾
وَفِي الأَرْضِ قِطَعٌ مُّتَجَاوِرَاتٌ وَجَنَّاتٌ مِّنْ أَعْنَابٍ وَزَرْعٌ وَنَخِيلٌ صِنْوَانٌ وَغَيْرُ صِنْوَانٍ يُسْقَى بِمَاء وَاحِدٍ وَنُفَضِّلُ بَعْضَهَا عَلَى بَعْضٍ فِي الأُكُلِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَعْقِلُونَ ﴿4﴾
5- نبا: .11
وَجَعَلْنَا النَّهَارَ مَعَاشًا
6- بقره: .29
هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُم مَّا فِي الأَرْضِ جَمِيعاً ثُمَّ اسْتَوَى إِلَى السَّمَاء فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ
7- يس: 34-.35
وَجَعَلْنَا فِيهَا جَنَّاتٍ مِن نَّخِيلٍ وَأَعْنَابٍ وَفَجَّرْنَا فِيهَا مِنْ الْعُيُونِ
لِيَأْكُلُوا مِن ثَمَرِهِ وَمَا عَمِلَتْهُ أَيْدِيهِمْ أَفَلَا يَشْكُرُونَ
8- مجلسي، بحارالانوار، بيروت، دارالحياه تراث العربي، 1403ق، ج3، ص.87
9- محمدي ري شهري، گزيده ميزان الحكمه، ترجمه: رضا شيخي، قم، دارالحديث، 1422ق، ص.336
10- شيخ حر عاملي، وسايل الشيعه، طهران، مكتبه الاسلاميه، 1397ق، ج13، ص.194
11- همان.
12-همان، ص .193
13- روم: .19
يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَيُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ وَيُحْيِي الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَكَذَلِكَ تُخْرَجُونَ
14-انعام: .99
وَهُوَ الَّذِيَ أَنزَلَ مِنَ السَّمَاء مَاء فَأَخْرَجْنَا بِهِ نَبَاتَ كُلِّ شَيْءٍ فَأَخْرَجْنَا مِنْهُ خَضِرًا نُّخْرِجُ مِنْهُ حَبًّا مُّتَرَاكِبًا وَمِنَ النَّخْلِ مِن طَلْعِهَا قِنْوَانٌ دَانِيَةٌ وَجَنَّاتٍ مِّنْ أَعْنَابٍ وَالزَّيْتُونَ وَالرُّمَّانَ مُشْتَبِهًا وَغَيْرَ مُتَشَابِهٍ انظُرُواْ إِلِى ثَمَرِهِ إِذَا أَثْمَرَ وَيَنْعِهِ إِنَّ فِي ذَلِكُمْ لآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ
.
سعيد جان چطوري ؟
شيرازيا خوبن همشون چند وقته بعضياشون تحويل نميگيرن![]()
آره خوبن
کیا تحویل نمی گیرن ؟؟؟؟
نکنه نو اومده به بازار و کهنه ها رو گذاشتن کنار![]()
خب چه می شه کرد دیگه روزگاره![]()
تو مگه شیرازی هستی؟از ابراز علاقه همگی ممنون.من رفتم.بعد بگید شیرازیا تحویل نمیگیرین.طفلک ما شیرازیا که همیشه مظلوم واقع شدیم در تمام طول تاریخ![]()
قرق کردن؟سلام ناژین خانم، ماشالله شیرازیا قرق کردن تالارو، خوبی همشهری
راستی چرا تا حالا تشکر نکردی از کسی؟
بزن اولین تشکرتو پای همین پست تا راه بیفتی!
بگو ماشالاناژين جان چرا طفلك بابا نفص اينجا شيرازي هستن كه طفلكشون ماييم
رضا برو كنار بزار باد بياد غلط املايي رو هم عمه جان ميگيرن![]()
عزیز بگو هر چی می خوای خودم بهت بگمسلام.بلد نیستمبابا اینجا هیشکی به تازه واردا توجه نمیکنه.
![]()
سلامسلام میشه به من کمک کنید
سلام میشه به من کمک کنید