زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم ...
خودمم نمی دونم ...
شبنم جان داغونم بدددددددددددد !
...........................................................

دوستان من برم ...
خیلی داغونم ... !
بمونم ، میزنم کامپیوتر و مانیتور و باشگاه و تالار و همه چی رو داغون می کنم ... :w06:

شبتون بیابونی !!!
چی شده اقا افشین؟به خدا توکل کن مطمئن باش اروم میشی
شب خوش

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
مریم:gol:زهرا:gol:سمانه:gol:نفیسه:gol:حمید رضا:gol:محمد رضا:gol:رضا:gol:سعید:gol:
عنوان های جدیدتون مبارک باشه:gol:

سلام صبح بخير منم اين عنوان هارو تبريك ميگم

اما عنوان مهم نيست صميميت اين تالار و فعاليت علمي دوستان مهمتره ايشالله كه بتونيم بخش كشاورزي رو پربارتر و بهتر كنيم

نارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ولی خداحافظ
من اصلا دیگه اینجا نمیام
پارتی بازیههههههههههههههههههههههه
به همه عنوان دادن
نمیگن ریش سفید اینجا هستیم
دیگه نمیام
اگه امدم اسممو عوض میکنم میذارم قلی

خداحافظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظ

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام ولی خداحافظ
من اصلا دیگه اینجا نمیام
به همه عنوان دادن
دیگه نمیام

سلام نارون جان چرا رفتين ماكه ميدونيم عنوان مهم نيست جدي ميگم اگه قراره اين عنوانها باعث بشه دوستيها بهم بخوره هيچ ارزشي نداره ضمن اينكه نه بخاطر حرف شما بلكه من بخاطر اونچه خودم تو ذهنم هست ميگم كاش اين عنوانها بجا داده ميشد نه كيلويي :gol:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ...
صبح شما هم بخیر پسر خاله جون ...
خوبی ...؟:)
چه عجب از اینورا نفیسه خانوم گل:gol:
سلام ولی خداحافظ
من اصلا دیگه اینجا نمیام
به همه عنوان دادن
دیگه نمیام

ای بابا هم دانشگاهی ما ناراحت شده. اصلا من عنوان نمیخوام حالا که اینطور شد. من برام فرقی نداره . بزنین برا من تازه ورد اصلا:smile: والا اگه ناراحت بشم.
سلام نارون جان چرا رفتين ماكه ميدونيم عنوان مهم نيست جدي ميگم اگه قراره اين عنوانها باعث بشه دوستيها بهم بخوره هيچ ارزشي نداره ضمن اينكه نه بخاطر حرف شما بلكه من بخاطر اونچه خودم تو ذهنم هست ميگم كاش اين عنوانها بجا داده ميشد نه كيلويي :gol:
خوبی محمد جان؟ من با نظرت موافقم . درست نیست دوستیها به هم بخوره. راست میگی واقعا . ولی افسون من فکر نمیکنم اهل پارتی بازی و کیلویی عنوان دادن باشه

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
چه عجب از اینورا نفیسه خانوم گل:gol:

ای بابا هم دانشگاهی ما ناراحت شده. اصلا من عنوان نمیخوام حالا که اینطور شد. من برام فرقی نداره . بزنین برا من تازه ورد اصلا:smile: والا اگه ناراحت بشم.

خوبی محمد جان؟ من با نظرت موافقم . درست نیست دوستیها به هم بخوره. راست میگی واقعا . ولی افسون من فکر نمیکنم اهل پارتی بازی و کیلویی عنوان دادن باشه

سلام حميد جان ببينين منظورم اين نيست كه چرا عنوان دادن البته افسون جان لطف دارن اما بايد كمي به تاپيكها نگاه ميكردن نه تالار گفتگو همين منم خودم رو مثال ميزنم زياد فعاليت نكردم كاربر فعال باشم ببينيد بايد ملاكي برا امتياز دادن باشه

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام محمدرضا جان گل گل گل گلاب
چطوری کاربر همیشه آنلاین؟

این عنوانی که میگید کوپنش شمارش چنده؟!!!!

راستی گفتی کیلویی میدن؟
منم 3 کیلو میخوام
میخوام برا خونواده هم ببرم سوغاتی!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی میگم افسون جان!

شما عنوان میدید به بچه ها ؟
چه جالب!

خب لطف کنید یه عنوان
مثلا کاربر فعال تفریحات کشاورزی هم به ما بدید!

ممنون میشم!

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز

:w05:
:(ببخشیییدددددد...........
نشد بهت بگم کجا رفتم دیرووووز.....
حالا بهت میگم....با یه عالمه معذرت خواهی...:gol::gol::gol:

نمی دونم ...
خودمم نمی دونم ...
شبنم جان داغونم بدددددددددددد !
...........................................................

دوستان من برم ...
خیلی داغونم ... !
بمونم ، میزنم کامپیوتر و مانیتور و باشگاه و تالار و همه چی رو داغون می کنم ... :w06:

شبتون بیابونی !!!
الهییییییییییییی.........چرا انقد ناراحت آخه؟؟؟
عصبانی نباش دیگه...:cry:
میدونم همش تقصیره منه که بی خبر رفتم...:cry:
ببخشیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییدددددددد............:crying2:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حميد جان ببينين منظورم اين نيست كه چرا عنوان دادن البته افسون جان لطف دارن اما بايد كمي به تاپيكها نگاه ميكردن نه تالار گفتگو همين منم خودم رو مثال ميزنم زياد فعاليت نكردم كاربر فعال باشم ببينيد بايد ملاكي برا امتياز دادن باشه
محمد جان شما میخواستی دلخوری پیش نیاد برای نارون. درسته. ولی شما که خودت خوب داری فعالیت میکنی. تو بخش علوم دامی الان من و مصطفی هستیم. محمد و نفیسه. محمد و مصطفی با این که درسشون تموم شده فعالیتشون خیلی کمه. ولی نفیسه با این که ترم پایینه خوب داره فعالیت میکنه و کمک میکنه به احیای این بخش. :smile:
خوب حالا چه ایرادی داره یه عنوان کاربری هم بگیره که تشویق بشه بیشتر فعالیت کنه؟
درسته منم میگم به تاپیکها نگاه کنیم دیگه الان بیشتر از 10 تا تاپیک خود نفیسه ایجاد کرده.
من خودم که برام مهم نیست اصلا این چیزا ..
اقا حمید من الان نگاه کردم تاپیکهای شمارو تمامش گفتگوی ازاده یا غیر کشاورزی. خودت هم که داری میگی من هنوز وارد تخصص خودم نشدم پسر خوب.پس چرا جو اینجا رو خراب میکنی. کوپن کاربری کجا میدن و اینا زشته واقعا. از ادمای تحصیال کرده بعیده.
اینجا اگه مدیریت نداشت تا حالا صد باره فی ل تر شده بود رفته بود . یه نمونش همین دیشب صفحه اخر بود .
حالا اگه یه نفر مثل افسون دوستانه و با محبت برخورد میکنه با بچه ها نباید هر چی دوس داریم بیایم اینجا بگیم و بریم .
سایتهایی مثل اورکات برا چی فیل تر شد؟ برای همین نبود مدیریت و کنترل

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمیدرضا جان
اولا سلام!
ثانیا مشکلی پیش نیومده که!
دوست عزیز فقط شوخی میکنم
تالار گفتگو ئه دیگه مگه نه؟

دقت کن!

:crying: اول ناراحت میشم که چرا من کم فعالیت کردم نه اینکه چرا عنوان ندارم!

:w00: دوم از دست خودم عصبانی میشم نه از دست کس دیگه!

:w05: سوم فکر میکنم تا به یه نتیجه برسم!

:w10: چهارم تصمیم میگیرم درس بخونم و از همین الان شروع کردم
:w18: پنجم خیلی ریلکس! به فعالیت هام در کنار تفریحم ادامه میدم!
:w34: ششم تا اینکه به رشته حشره شناسی که بهش علاقه دارم مشرف میشم!

به همین سادگی و به همین خوووووشمزگی!!!!

مشکلی که نیست؟

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
مشکل چیه؟؟
چی میگین شماها؟؟؟
افشین کوووووووووووووووووووووووو.....؟؟؟؟

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام محمدرضا جان گل گل گل گلاب
چطوری کاربر همیشه آنلاین؟

این عنوانی که میگید کوپنش شمارش چنده؟!!!!

راستی گفتی کیلویی میدن؟
منم 3 کیلو میخوام
میخوام برا خونواده هم ببرم سوغاتی!
سلام حميد جان
تو زنبيل بيار هرچي دوست داشتي وردار خوبه
محمد جان شما میخواستی دلخوری پیش نیاد برای نارون. درسته. ولی شما که خودت خوب داری فعالیت میکنی. تو بخش علوم دامی الان من و مصطفی هستیم. محمد و نفیسه. محمد و مصطفی با این که درسشون تموم شده فعالیتشون خیلی کمه. ولی نفیسه با این که ترم پایینه خوب داره فعالیت میکنه و کمک میکنه به احیای این بخش. :smile:
خوب حالا چه ایرادی داره یه عنوان کاربری هم بگیره که تشویق بشه بیشتر فعالیت کنه؟
درسته منم میگم به تاپیکها نگاه کنیم دیگه الان بیشتر از 10 تا تاپیک خود نفیسه ایجاد کرده.
من خودم که برام مهم نیست اصلا این چیزا ..
اقا حمید من الان نگاه کردم تاپیکهای شمارو تمامش گفتگوی ازاده یا غیر کشاورزی. خودت هم که داری میگی من هنوز وارد تخصص خودم نشدم پسر خوب.پس چرا جو اینجا رو خراب میکنی. کوپن کاربری کجا میدن و اینا زشته واقعا. از ادمای تحصیال کرده بعیده.
اینجا اگه مدیریت نداشت تا حالا صد باره فی ل تر شده بود رفته بود . یه نمونش همین دیشب صفحه اخر بود .
حالا اگه یه نفر مثل افسون دوستانه و با محبت برخورد میکنه با بچه ها نباید هر چی دوس داریم بیایم اینجا بگیم و بریم .
سایتهایی مثل اورکات برا چی فیل تر شد؟ برای همین نبود مدیریت و کنترل

حميدرضا ي عزيز من منظورم به شما يا كس خاصي نبود منظورم ظوابتش بود خوب من نظرم اينه كاش همه يهو عنوانشون تغيير نميكرد كه دلخوري پيش بياد در مورد حميد تكرو هم كه شاكي شدين ببينين اينجا برا شوخي و صحبته ناراحت نشين خوب برا همين حرفا زده شده تازه مگه من گفتم كسي تشويق نشه ؟ بايد بشه اما با ظوابت :gol:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمیدرضا جان
اولا سلام!
ثانیا مشکلی پیش نیومده که!
دوست عزیز فقط شوخی میکنم
تالار گفتگو ئه دیگه مگه نه؟

دقت کن!

:crying: اول ناراحت میشم که چرا من کم فعالیت کردم نه اینکه چرا عنوان ندارم!

:w00: دوم از دست خودم عصبانی میشم نه از دست کس دیگه!

:w05: سوم فکر میکنم تا به یه نتیجه برسم!

:w10: چهارم تصمیم میگیرم درس بخونم و از همین الان شروع کردم
:w18: پنجم خیلی ریلکس! به فعالیت هام در کنار تفریحم ادامه میدم!
:w34: ششم تا اینکه به رشته حشره شناسی که بهش علاقه دارم مشرف میشم!

به همین سادگی و به همین خوووووشمزگی!!!!

مشکلی که نیست؟
ممنون این درسته:gol:
توی امضات هم یه چیزی تو همین مایه ها نوشتی ;)
هدف از این سایتهای مثل این اولا برقراری رابطه سالمه. دوم ارائه اطلاعات علمی و تبادل اطلاعات.
من به شخصه ادعایی ندارم و عنوان هم برام مهم نیست. هر کی عنوان دوس داره بیاد 6 دانگ بزنیم به نامش . کاملا رسمی.
همون تازه وارد هم خوبه والا
درسته سوئد یه عروسک ساخته 6000 دلار ولی جاش اینجا نیست.به سطح فرهنگ ما نمیخوره که بیایم عکسشو بذاریم اینجا و بگیم هنر به خرج دادن.
چون اونا هم هدفشون همینه بازارشون جهان سومه
دوستان عزیزم به عنوان یه برادر بپذیرید از من این حرفو. اینجا الان جوش خیلی خوب و صمیمیه.
سعی کنیم با حرفای چند پهلو و بر خورنده خرابش نکنیم.:gol::gol:
همتونو دوست دارم

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حميد جان
تو زنبيل بيار هرچي دوست داشتي وردار خوبه

حميدرضا ي عزيز من منظورم به شما يا كس خاصي نبود منظورم ظوابتش بود خوب من نظرم اينه كاش همه يهو عنوانشون تغيير نميكرد كه دلخوري پيش بياد در مورد حميد تكرو هم كه شاكي شدين ببينين اينجا برا شوخي و صحبته ناراحت نشين خوب برا همين حرفا زده شده تازه مگه من گفتم كسي تشويق نشه ؟ بايد بشه اما با ظوابت :gol:
نه محمد جان اشتباه نکن میدونم شما میخواستی دلجویی کنی. نارون هم به شوخی گفته بود این حرفو اصلا ادامه نباید پیدا میکرد که به اینجا بکشه.
من که بهم بر نخورده به هیچ وجه.
ولی میشه خیلی راحت ادم اطرافیانش رو برنجونه و بعد بگه شوخی بود.
اون اقایی هم که چند روز پیش اومد با او لحن به همه بی احترامی کرد میگفت من منظوری نداشتم ولی خیلی ها ناراحت شدن از حرفش از جمله خودت.
من باز مجبورم نفیسه رو مثال بزنم.تو بخش علوم دامی.
الان خود شما که رشته تحصیلیت کشاورزیه بگو اخرین بار کی اومدی بخش علوم دامی؟
در صورتیکه از رشته مکانیک الان یکی از بچه ها اومده تو تاپیک زنبور و قناری مطلب گذاشته:confused:
خوب میشه گفت که نفیسه این عنوان رو کیلویی گرفته؟ ما خودمون هوای کار همو نداریم بعد میگیم بخش کشاورزی فلج شده:confused:
ادم هم میتونه از همه چی ایراد بگیره هم میتونه همدلی کنه و بهتر کنه وضع موجود رو. همیشه همدلی جواب میده. ایراد هم به جا اگه باشه و در مورد این عنوان ها باید شخصی با خود افسون مطرح میشد که خودش جواب بده به فرد معترض

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون این درسته:gol:
توی امضات هم یه چیزی تو همین مایه ها نوشتی ;)
هدف از این سایتهای مثل این اولا برقراری رابطه سالمه. دوم ارائه اطلاعات علمی و تبادل اطلاعات.
من به شخصه ادعایی ندارم و عنوان هم برام مهم نیست. هر کی عنوان دوس داره بیاد 6 دانگ بزنیم به نامش . کاملا رسمی.
همون تازه وارد هم خوبه والا
درسته سوئد یه عروسک ساخته 6000 دلار ولی جاش اینجا نیست.به سطح فرهنگ ما نمیخوره که بیایم عکسشو بذاریم اینجا و بگیم هنر به خرج دادن.
چون اونا هم هدفشون همینه بازارشون جهان سومه
دوستان عزیزم به عنوان یه برادر بپذیرید از من این حرفو. اینجا الان جوش خیلی خوب و صمیمیه.
سعی کنیم با حرفای چند پهلو و بر خورنده خرابش نکنیم.:gol::gol:
همتونو دوست دارم

:gol::gol::gol:
منم موافقم!
حرف شما درسته!
اما توی دنیای مجازی از این اتفاقات میوفته! (حرفهای کنایه دار یا اصطلاحا چند پهلو)
نباید زیاد جدی گرفته بشه... بیخیال
تنتون سالم باشه!

بچه ها من دیگه باید برم!
ساعت 1 نظام وظیفه نوبت دارم!
چند ماه خدمت کردم چند ماهم دارم میدوم دنبال معافیت
در مجموع الان 24 ماهه در حال خدمتم!
یعنی بیشتر از یک سرباز معمولی وقتم تلف شده! :surprised:

لبتون خندون
تنتون سالم!
اوقات به کامتون!
خدانگهدارتون .... :gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
خوب بنظرم همينجا بحثو ببنديم بهتره بريم سر روال عادي تالار يه جورايي فكر ميكنم چشمون زدن بهتره دنبال ماجرا رو نگيريم :gol::gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
منم موافقم!
حرف شما درسته!
اما توی دنیای مجازی از این اتفاقات میوفته! (حرفهای کنایه دار یا اصطلاحا چند پهلو)
تنتون سالم باشه!

بچه ها من دیگه باید برم!

لبتون خندون
تنتون سالم!
اوقات به کامتون!
حميد جان خدا نگهدارت فقط ببين دمت گرم حالا كه ميري و مياي يه صحبت باهاشون بكن معافي بقيه رو هم بگير

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم موافقم!
حرف شما درسته!
تنتون سالم باشه!

بچه ها من دیگه باید برم!

لبتون خندون
تنتون سالم!
اوقات به کامتون!

خوب بنظرم همينجا بحثو ببنديم بهتره بريم سر روال عادي تالار يه جورايي فكر ميكنم چشمون زدن بهتره دنبال ماجرا رو نگيريم :gol::gol:
منم موافقم . ادامش دیگه بی مورده:smile::gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
يو هووووووووووووووووووووووو كسي نيست ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا