ببخشید تشکر ندارم
دینگ دینگ تقصیر خودته میخواستی زرنگ باشیدینگ دینگ دینگ اخبار یه دفعه بیشتر پخش نیشه . تو دوبار رفتی تو صف سعادت و اگه میبینی الان منبع سعادتی مال اینه که سعادت سهم منو بردی ولی گفته باشم نسیم حق سعید سروش خوردن نداره
اره دیگه سهمیه بندی داره بعضی وقتا میبینی دکمه تشکر از کار افتاده و فقط از پستایی که خوشت اومد تشکر کن مثلا از همه پستای من تشکر کنراستی شبنم قضیه این تشکرای اینجا چیه . من که طبق عادت مثه همون باشگاه ایران کلابز هر پستیو بخونم تشکر میزنم . اینجا مگه تشکر سهمیه بندی شده ؟
ره دیگه سهمیه بندی داره بعضی وقتا میبینی دکمه تشکر از کار افتاده و فقط از پستایی که خوشت اومد تشکر کن مثلا از همه پستای من تشکر کنچون امتیازمم میره بالا
![]()
دینگ دینگ تقصیر خودته میخواستی زرنگ باشی![]()
اشکال نداره حالا غصه نخورمن سادرو بگو هوینجوری چپو راس هر پستیو تو هر کوچه و خیابونی میدیدم زرت زرت تشکر میزدم
دلت میاد به سرم بلا بیاریاز یه عارفی شنیدم که میگفت حتی اگه امت زرنگ نباشن شما بازم حقشونو نخورید چون درروز قیامت داغونتون میکنن . پس وعده ی منو تو قیامت . یه گوشه ی خالی ببین چه بلایی سرت بیارم
به دلت بد راه ندهمرسی خوبم
شکرخدا بد نیس میگذره ولی خیلی اضطراب دارم
مرسی از راهنماییتبه دلت بد راه نده
یه آیت الکرسی بخون آرومت میکنه![]()
سلام بچه هاسلام بر همه دوستان خوبم
امیدوارم که همه حوب و خوش و خرم باشید
میبینید سارا چه اراده ای داره.... ماشاا... به خودم
جدی تو ترکم... مریم یاد بگیر
خب همین... فقط خواستم سلام کنم
موفق باشید![]()
سلام عزیزم.. مرسی شما خوبی...سلام بچه هاسارا جونم چطوري؟؟؟؟ امروز امتحان داشتيم خيلي سخت بود
![]()
سلام بر سارا و نیلوفر عزیز
سارا استخونات که درد نمیکنه..........تعجب و:دی
نیلوفر خسته نباشی
راست راستی معتاد شدیسلام عزیزم...
چرا خیلی ولی شه کار کنم دیگه قول دادم به بعضیا![]()
وای چی با حال سلام میدی سعید آقا ...سلامی به شتابی تویوتا کمری
به قدرت ماک
به زیبایی اسکانیا
به قلدری پاترول
نثار همتون