سلام
احوال شما خوبین؟
سلام. ممنون. خوب اصالت افسون بودن و باشگاه رو حفظ کردینا! ایول
سلام
احوال شما خوبین؟
آموزش اس پی چی چی هم با پروفسور...!
!
سلام خوبید آقای مهندس؟
آقای مدیر گفتن اینجا شلوغ شده خدمت رسیدیم
البته درست آدرس ندادن من اول پست قبلی شما رو خوندم
درمورد نرم افزار ها که پرسیدید
از کشاورزی که خیلی دور شده ام ولی برای کار خودم ، هر روز باید یک نرم افزار جدید یاد بگیرم
غیر از مجموعه ی آفیس و مدیریت تصاویر (از انواع ابتدایی تا عجیب وغریبش ) خیلی نرم افزارهای ساده وپیشرفته رو روزانه باید به دانسته های خودم اضافه کنم تا بتونم مشکلات مجموعه ی محیط کارم رو برطرف کنم
ولی هیچ کدوم به کار کشاورزی نمیاد
به شما که میرسم؟ینی چی؟الان متلک گفتی؟بهله بهله بهله میخونممن نمیدونم تو چرا به ما که میرسی فقط و فقط درس؟!! نه که حالا خیلی هم درس میخونی...!
ها؟ینی چی چی؟متوجه نشدمسلام. ممنون. خوب اصالت افسون بودن و باشگاه رو حفظ کردینا! ایول
خواهش می کنم کاری نکردم وظیفست دیگه نمیشه به شما نه گفتمرسی از دوستای عزیز و محترمم. خوب رای گیری کنیم اون نرم افزاری که قرار هست همه ازش استفاده کنیم و پر کاربرد تر هست رو اینجا آموزش بدیم یا حداقلش رفع مشکل کنیم.![]()
بازم داره ها کلی نرم افزار هست ولی این کامل تره
رای گیری کن ...!مرسی از دوستای عزیز و محترمم. خوب رای گیری کنیم اون نرم افزاری که قرار هست همه ازش استفاده کنیم و پر کاربرد تر هست رو اینجا آموزش بدیم یا حداقلش رفع مشکل کنیم.![]()
رای گیری کن ...!
به نظر من آفیس عمومیت بیشتری داره
1- نرم افزار GIS
2- نرم افزار SPSS
3- نرم افزار SAS
4- مجموعه آفیس
دوستان به این نرم افزارها چیزی به ذهنتون میرسه شما هم اضافه بفرمایید.
متشکرم
به نظر من آفیس عمومیت بیشتری داره
1- wordخوب از کدومش شروع کنیم؟
ما تو کار خودمونم موندیم اخوی! http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon6.gifسلام
آموزش بدید ما یاد بگیریم![]()
.کـــــــــــــــــــــــوره عزیزم. کـــــــــــــــــــــــورالان سوته یا کوره؟

من رشته ام برق هست و زیاد از گل گیاه سر در نمیارم ، یه هفته س این به پست سر میزنم و هیچ کس جواب نمیده.
الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است. مولی علی ( ع)
کـــــــــــــــــــــــوره عزیزم. کـــــــــــــــــــــــور![]()
واویلا باز که کش دادی 

قیافت آشناس!سلاااام
کیا منو یادشونه؟؟![]()
قیافه تو هم آشناس!!سیلام
من نمیشناسم ک![]()
سلام روز همگی بخیر
دوستان یه سوال
نظرتون در مورد کنفرانس ها و کنگره های داخلی و بین المللی مقالات فارسی چی هست؟چقدر ارزش و اعتبار داره؟
آیا مقاله ارسال کردین براشون؟و اگر اینچنین بوده تا حالا مشکلی چیزی براتون پیش نیومده؟چه از طرف همایش ها و چه از طرف دانشگاه های خودتون