زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
و ایا کسی نیست که عکس پلات را داشته باشد:w34:

آزادی یا دولتی؟؟!!!!
وقتی بهت گفتم برو زبان بخون نرفتی اگه رفته بودی الان خارجی میرفتی سرچ میکردی:cool:

بههههههه كجاي كاري....تو اين هفته شش تا ويلاگ خارجكي رو زير و رو كردم و ترجمه كردم...اما هيچكدوم در مورد آبياري اين گياه هيچچچچچچچي ننوشتن...

مارجين

کاربر ممتاز
هر چی باشه مطمئن باش در مورد موضوع سمینارت اطلاعاتت از بقیه بیشتره همینیم که تو میدونی بقیه نمیدونن
سلام ليمويي جون
مرسي عزيزم نظر لطفته...شايد حق با تو باشه اما استادمون توقعش از من بالا رفته من و همسطح كلاس در نظر نميگيره...اينم آخر و عاقبت زياد درس خوندنه....

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ليمويي جون
مرسي عزيزم نظر لطفته...شايد حق با تو باشه اما استادمون توقعش از من بالا رفته من و همسطح كلاس در نظر نميگيره...اينم آخر و عاقبت زياد درس خوندنه....

سلام دخدرم
سطح توقعم یه حدی داره مطمئن باش همون حدی هم که بگی و مطلبو برسونی کافیه مهم حجمش نیست که...:smile:

مارجين

کاربر ممتاز

سلام دخدرم
سطح توقعم یه حدی داره مطمئن باش همون حدی هم که بگی و مطلبو برسونی کافیه مهم حجمش نیست که...:smile:
اوخي مرسي مادرم

والا الان در حد انتظار خودمم نيست....http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_razz.gif
منم موافخخخم...بازم مثل همیشه....مارجین برنده میشه....
چي ميخواي نازي جون...؟

فداااااااااااااااااااااااات...

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوخي مرسي مادرم

والا الان در حد انتظار خودمم نيست....:razz:

چي ميخواي نازي جون...؟

فداااااااااااااااااااااااات...

آدم همیشه از خودش انتظارات زیادی داره من مطمئنم بری سمینارتو بدی میبینی که عالیه تجربه اینو ثابت کرده...اگه پاورتو اینا رو درست کردی و مطالب اونو میدونی بشین الان یه مقدار سرچ انگلیسی هم بکن و بده گوگول ترنزلیت :Dو مطالبشونو بخون

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخهای جالب این دانش آموز باعث شد تا نمره صفر نگیرد. سوال ها
و جوابها را بخوانید.
*درکدام جنگ ناپلئون مرد؟در اخرین جنگش!*اعلامیه استقلال امریکا درکجا امضاشد؟در پایین صفحه!*چگونه می توانید یک تخم مرغ خام را به زمین بتنی بزنید بدون انکهترک بردارد؟زمین بتنی خیلی سخت است و ترک بر نمی دارد!*علت اصلی طلاق چیست؟ازدواج!*علت اصلی عدم موفقیتها چیست؟امتحانات!*چه چیزهایی را هرگز نمی توان درصبحانه خورد؟نهار و شام!*چه چیزی شبیه به نیمی از یک سیب است؟نیمه دیگر ان سیب!*اگر یک سنگ قرمز را در دریا بیندازید چه خواهد شد؟خیس خواهد شد!*یک ادم چگونه ممکن است هشت روز نخوابد؟مشکلی نیست شبها می خوابد!*چگونه می توانید فیلی را با یک دست بلند کنید؟شما امکان ندارد فیلی را پیدا کنیدکه یک دست داشته باشد!*اگر در یک دست خود سه سیب و چهارپرتقال و در دست دیگر سهپرتقال و چهار سیب داشته باشید کلا چه خواهید داشت؟دستهای خیلی بزرگ!*اگر هشت نفر در ده ساعت یک دیوار را بسازند چهارنفر ان رادرچند ساعت خواهند ساخت؟هیچ چی چون دیوار قبلا ساخته شده!!!‬

تکرارررررررررری نیستااااا

nazi jooon

کاربر ممتاز
ما رفتیم لالا....
شب پائیزی همتون زیبا....خوابای خوب ببینید....

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما رفتیم لالا....
شب پائیزی همتون زیبا....خوابای خوب ببینید....
مسواک یادت نره هاااااا وگرنع صب بیدار میشی دندونات رختع تو دهنت...:D
شبت بخیر عزیزم خوابای خوب خوب ببینی.....از کامنت زیبات تو پروفمم مرسی..متن خوشگلی که به پای اون برسه پیدا نکردم بزارم

nazi jooon

کاربر ممتاز
خبر فوری فوری

سقوط هواپیما در آسمان ایران
.
.
.
.
.
.
.