علیک سلام، زنده ای هنوز؟!سلام.. اقای فیتو....سلام اگاهدخت جون //سلام.. نازی جون/// سلام...عسل عزیز/ سلام به همه........ من برگشتم.. اقای فیتو گفتن.. زود اومدم شیرینی بدم... هم عیده. هم.. من...اینم شکلات.. نوش جونتون.. به همراه چایی.......
علیک سلام، زنده ای هنوز؟!سلام.. اقای فیتو....سلام اگاهدخت جون //سلام.. نازی جون/// سلام...عسل عزیز/ سلام به همه........ من برگشتم.. اقای فیتو گفتن.. زود اومدم شیرینی بدم... هم عیده. هم.. من...اینم شکلات.. نوش جونتون.. به همراه چایی.......
بله زنده هستم.. ناراحتی.....علیک سلام، زنده ای هنوز؟!
علیک سلامسلام جناب مدیریت
خوبی؟
جناب معاونت کجاست؟
یه سوال فنیعلیک سلام
جناب معاونت نشسته جلوی مانیتورت!
اقا امیرحسین سرچ کن متوجه میشی.. این جمله براتون خیلی سخته؟یه سوال فنی
بعضی ها میگن چند ساعته نشستیم پشت کامپیوتر ! یعنی چی؟![]()
امیر حسین کیه؟اقا امیرحسین سرچ کن متوجه میشی.. این جمله براتون خیلی سخته؟![]()
خودتی.. نمیخوای کوتاه بیای...امیر حسین کیه؟![]()
نگفتی چرا میگن چند ساعت پشت کامپیوتر نشستیم؟
ما که روبروش میشینیم...با بقیه کار نداریم!نگفتی چرا میگن چند ساعت پشت کامپیوتر نشستیم؟
دشمنت شرمنده عزیزم... اره خدایی دست پختم. مثل مامانمه....خوبه. هرچی دوست داشتید سفارش بدیدمعلومه که دستپخت شما خوردن داره....شرمندمون کردی...مرسی
سلام گلم خوبی ؟سلام شب خوش دوستان...همگي خسته نباشيد...![]()
من بايد يه پاورپوينت در خصوص استعدادهاي معمول در فرمانروي گياهان ( دفاع . شكار . تحرك ) تهيه كنم...كه خيلي هم گسترده و با توضيحات بسيار بسيار دقيق و ريز شده باشه...![]()
![]()
از دوستان اگر عكس و اطلاعاتي در اين زمينه دارن ممنون ميشم برام خصوصي ارسال كنن...![]()
قبلا از همكاري تك تك شما عزيزان سپاسگزارم...![]()
سلام عزیزم...وای که چقد به شما سمینار و این حرفا میدن!!!سلام شب خوش دوستان...همگي خسته نباشيد...![]()
من بايد يه پاورپوينت در خصوص استعدادهاي معمول در فرمانروي گياهان ( دفاع . شكار . تحرك ) تهيه كنم...كه خيلي هم گسترده و با توضيحات بسيار بسيار دقيق و ريز شده باشه...![]()
![]()
از دوستان اگر عكس و اطلاعاتي در اين زمينه دارن ممنون ميشم برام خصوصي ارسال كنن...![]()
دوتا سایت برات.. فرستادم.. ببین خوبه..سلام شب خوش دوستان...همگي خسته نباشيد...![]()
![]()
من عاشق سمینار رو تحقیقم.. خیلی خوبه. اطلاعاتمونو زیاد میکنه. سخته .. ولی می ارزه.. نگران و ناراحت نباشید .. اگه زیاد سمینار داشتید...سلام عزیزم...وای که چقد به شما سمینار و این حرفا میدن!!!
من جای تو خسته شدم
سلام مهربونم...آخه من كه خارجكي شو بلد نيستم....همينو به ما گفتن...سلام گلم خوبی ؟
برام انگلیسی شو بنویس تا برات سرچش کنم .
سلام عيزدلم..آخخخخ دست رو دلم نزار ...اين تازه يكي از شش تا سمينار و گزارشي كه بايد تهيه كنم...سلام عزیزم...وای که چقد به شما سمینار و این حرفا میدن!!!
من جای تو خسته شدم
قربون شكلت خاله مصوم....راستي سلام....ببخشيد...دوتا سایت برات.. فرستادم.. ببین خوبه..
من عاشق سمینار رو تحقیقم.. خیلی خوبه. اطلاعاتمونو زیاد میکنه. سخته .. ولی می ارزه.. نگران و ناراحت نباشید .. اگه زیاد سمینار داشتید...![]()
سلام عزیزم.. سلام از ما.. بود ببخشید منم یادم رفت. یه ذره منگ شدم ببخشید...خواهش میکنم...قربون شكلت خاله مصوم....راستي سلام....ببخشيد...![]()
نه اتفاقا خوبه... ولی سعی کن. این ترجمه رو خودت هم انجام بدی به زبانت کمک میکنه.دوستان خواهشا توجه داشته باشيد كه من ترجمه ام در حد قنديل يخ زده ....ممنون ميشم اگه مطالب فارسي باشه...( عجب رويي دارماااا)![]()
سلام عزیزم.. خوبی؟ من میگم. ریشه گیاهان.. حالا هر گیاهی.....ریشه باشه.. این نظر من.سلام
شب همگی خوش
لطفا نظر بدید
برای دور بعدی مسابقه عکاسی تالار چه موضوعاتی رو پیشنهاد میکنید
متشکرم
الهی بچه ها به نارون کمک کنید.. بنده خدا. چندساعت پیش یه کمکی خواست.. من نتونستم. شرمنده البته .. الان یه مقدار.. خوب نیستم. سر فرصت حتما.http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/499077-کمک-در-تعیین-موضوع-یک-طرح-پژوهشی
سلام به کمکتون احتیاج دارم
مرسی