نوش... زیاد نبود، زود برگشتیم!
کجازودبرگشتین؟چندین روزبودرفته بودین؟هرچیم بهتون میگفتیم برگردین سرخونه زندگیتون بزارین یکم مهمون بیادبراتون دلمون خنک شه میگفتین نه همینجاخوبه.
نوش... زیاد نبود، زود برگشتیم!
نمیدونید وقتی عصبانی بشه چقدر وحشتناک میشه که! برید بپرسید چقدر شاگرداشو به چوب و فلک میبنده! همشون سیاه و کبودن! لِهِ لِه !!
ها؟ من؟ کی؟ کجا؟ چطور؟ کو؟ چرا؟ شایعس، باور نکنید!کجازودبرگشتین؟چندین روزبودرفته بودین؟هرچیم بهتون میگفتیم برگردین سرخونه زندگیتون بزارین یکم مهمون بیادبراتون دلمون خنک شه میگفتین نه همینجاخوبه.
حتماً!حتماازشمایادگرفته![]()
ارکیده که بنده خدا جایی نرفته! نشسته خونه هی مهمون خراب شده خونشون پذیرایی کرده فقط!!![]()
ارکیده که بنده خدا جایی نرفته! نشسته خونه هی مهمون خراب شده خونشون پذیرایی کرده فقط!!![]()
ها؟ من؟ کی؟ کجا؟ چطور؟ کو؟ چرا؟ شایعس، باور نکنید!
اره ديگ هر وقت ازش ميپرسي چ خبر ميگه مهمن داشتيم يا داريم يا ميخواد بياد خخخخ![]()
ایرانگردی کجا بود، رفتیم عید دیدنی خونه مامان بزرگ و خاله و عمو و عمه و دایی و اینا ... همین!والا!یکی دیگه میره ایرانگردی اونوقت ما.........![]()
ایرانگردی کجا بود، رفتیم عید دیدنی خونه مامان بزرگ و خاله و عمو و عمه و دایی و اینا ... همین!
کسی نبوووووووووووووووود؟
ما بریم؟
به سلامت برین استراحت کنین خوبتا شما خورشت کرفستونو میل فرمودین، ما هم کلی خسته شدیم و باااااااااااای
غذا خوردن واسه ما آسونه خانوم جونخب سخته دیگه![]()
نه بابا سرتون گول مالیده! هنوز آثار جرم دور دهنش مونده!
مرسی
پس زودتر مسلح شید
![]()
دیگه که میاید؟
میدونی از چی دلم میسوزه زهره جونم
از اینکه دیشب طرفداریشو کردم
بابا اون خودش همه رو حریفه.
طرفدار نموخاد که
تازه نذاشتی دیشب غیبتمون بهمون بچسبه هی طرفداری کردی الکی!![]()
بابا اون خودش همه رو حریفه.
طرفدار نموخاد که
تازه نذاشتی دیشب غیبتمون بهمون بچسبه هی طرفداری کردی الکی!![]()
من از همه عذر میخوام
میدونم چکارش کنیم
باید یه طناب دار حاضر کنیم
سراغ نداری؟
![]()
منم طرف اونم![]()
چرا دارم تازه واسه لباسهامون طناب گرفتیم میدمش به تو[/B]
منم هستم![]()
خود شیرین
شیرین عسل مدیر نیستی شما؟![]()