تظاهر مي كنم
به خوب ديدن ...
خوب ديدنت !
بيشتر از آنچه فكرش را بكني ...
وانمود مي كني
براي ديده شدن
خوب ديده شدن !
بيشتر از آنچه فكرش را بكنم ...
تظاهر مي كنيم ...
وانمود مي كنيم ...
چشمانمان را مي بنديم !
.
.
.
و اي كاش نمي بستيم !!!
سلامممممممممممممممممممممممممممممجواب سلام واجب بوووداااااااااااااا
موکوشومت!
بچه ها چرا تخم مرغ ها + مرغ ها .... در هنگامی که پخته شدند..... نه عطر دارند نه طعم؟!!؟!؟
چرا اینقدر بی مزه شدن! قبلا بهشون ذرت میدادند حداقل یه کم خوشرنگ تر میشد! اما الان اونم نیست! نمیدونم بهشون چی میدن میخورن !!! فکر کنم مرغ هایی که میرن کرم میخورن ... هم تخم مرغشون خوش مزه تره هم گوشتشون....
خیلی وقته بی مزه هستن و بی مزه شدن!؟
بازم بهشون آمپول میزنن!
نمیدونم بعضی چیزا آدم باید از مزش خوشش بیاد که بارها امتحانش کنه///// اما اینا کلاً بی مزه هستن... نه خوشمزه میشن و نه بد مزه! مثل آب میمونن! فکر کنم کم کم باید برم سمت غاز+اردک و از این جور جورنورا!
ما دیگه امنیت جانی نداریمممممممرگ مادر و دختر در هتل
جام جم آنلاين: در پي فرو ريختن بخشي از سالن غذاخوري يكي از هتلهاي مشهد، مادر و دختري هنگام صبحانه خوردن، به عمق چاه افتاده و جان خود را از دست دادند.
![]()
به گزارش جامجم، ساعت 9 بامداد ديروز يكي از كاركنان هتل آپارتماني در مشهد در تماس با سامانه 125 آتشنشاني و 115 اورژانس خبر داد، در پي فرو ريختن كف سالن غذاخوري هتل، يك مادر و دختر درون چاهي كه زير سالن بوده، افتادهاند و جان ديگر مسافران نيز در خطر است.
در پي اين تماس، يك گروه از اورژانس و آتشنشانهاي ايستگاههاي 2 و 24 عازم محل حادثه در خيابان دانش شرقي شدند.
سقوط دو زن به عمق پنج متري چاه فاضلابآتشنشانها مشاهده كردند يك حلقه چاه فاضلاب به عمق پنج متر كه در زير سالن غذاخوري هتل بوده، فروكش كرده و دو نفر از مسافران به درون آن سقوط كردهاند.
به اين ترتيب آتشنشانها با ايمنسازي محل، و تلاش گسترده، هر دوي آنها را از درون آب بيرون آوردند؛ اين در حالي بود كه دختر جوان جان باخته بود و مادرش با مرگ دست و پنجه نرم ميكرد.
در پي اين حادثه، بلافاصله زن ميانسال به بيمارستان امدادي مشهد انتقال يافت اما با وجود تلاش پزشكان او نيز جانش را از دست داد.
به دنبال مرگ اين مادر و دختر،پروندهاي در اين باره تشكيل و در تحقيق از شاهدان حادثه معلوم شد، آنها از چند روز پيش همراه ديگر اعضاي خانوادهشان از شهركرد براي زيارت به مشهد سفر كرده بودند و روز حادثه قصد داشتند پس از خوردن صبحانه همراه ديگر اعضاي خانوادهشان به شهر خود بازگردند كه جان خود را از دست دادهاند.
بنابراين گزارش، با دستور قضايي بازپرس دادسراي عمومي و انقلاب مشهد، تحقيقات براي مشخص شدن علت اين حادثه و مقصران آن آغاز شده است.
سلاممممممممممممممممممممممممممممم
خوب یکم بهش ادویه بزن و رب خوشمزه شه![]()
چقدر؟!؟!؟؟! پوکیدیم از بس ادویه و رب زدیم بابا !!!
تازشم یکی بهم گفت همینجا زردچوبه ببندم دستم... دستم زرد شده! اما خوب نشدههر کی هر آزمایشی داشت ما موووششیییم !!!بیاد امتحان کنه!
![]()
یعنی من الان عاقل نیستمشنونده باید عاقل باشه خوب....![]()
اصلا زردچوبه که مال درده
خوب بود با مامانتون یک مشورتی میکردین هرچی باشه تجربه دارن
روزی حضرت سلیمان مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاک های پایین کوه بود.
از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می شوی؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم.
حضرت سلیمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی.
مورچه گفت: "تمام سعی ام را می کنم...!"
... حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشتکار مورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد.
مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می آورد ...
چه بهتر که هرگز نومیدی را در حریم خود راه ندهیم و در هر تلاشی تمام سعی مان را بکنیم، چون پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست