زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
[h=2]
قلب در حال طپش[/h]

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
خب یا آنتی ویروس نداری یا ویروسش رو نمی شناسه چون من آنتی ویروسم نوشته که این ویروس داره.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
3 روز دیگه هم باز لایسنسش تموم می شه هی تند تند باید کد وارد کنم که ویروسی نشه یه بار که فعال نکرده بودم فلش و گوشی و هارد اکسترنالم ویروسی شد :surprised:

MehD1979

کاربر ممتاز
[h=2]دختری که موهایش را رنگ کرد تا زیبا شود اما فکر نمیکرد که... !!![/h]
همه زنان معمولا در طول عمر خود بارها موهایشان را بدون هیچ مشکلی رنگ می کنند اما رنگ کردن مو برای یک دختر دردسر عجیبی بوجود آورده است.
کارمن دختر ۲۵ ساله ایست که یک اتفاق عجیب برایش رخ داده است. او به مغازه رفته و رنگ موی مورد علاقه خود را خریداری کرده و به موی خود میزند.

پس از گذشت چند ساعت چهره او به این شکل در می آید.

او به مدت سه روز بخاطر مشکل پیش آمده بینایی اش را از دست داده و در بیمارستان بستری می شود.
کارمن ادامه می دهد که وقتی از خواب بیدار شدم احساس عجیبی داشتم، سرم به شدت درد می کرد و وقتی خودم را در آینه دیدم احساس کردم شبیه توپ فوتبال شده ام!!

سرانجام پزشکان پس از بررسی او فهمیدند که علت این ماجرا حساسیت به یک ماده در ترکیبات رنگ بوده که باعث بوجود آمدن این اتفاق وحشتناک شده است.​

MehD1979

کاربر ممتاز
دوستی قطره اشکی است که در معبد عشق هر کجا یش بچکد مهرو وفا میرویدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif

دوستي را باید آموخت از یکی برگ درخت ،
آن زمانی که جدا میشود از شاخه و رقصان ،
می نشیند با عشق ،
در کنار آن درخت .

آره گیر داره منم به دوستم کلی طول کشید تا تونستم توضیح بدم چون دیر باز می شد

دستت درد نکنه دوست خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا