زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام بر مهندسين جوان كسي براي يه نساج كار سراغ نداره 1 ماهه از خدمت برگشتم اما همچنان بيكارم اگه همينجور پيش بره بايد برم با مدرك مهندسي نساجي يه فست فود بزنم

مهندسی نساجی اینجاس دلبندم: http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/107-مهندسی-نساجی

البته به نظر من اگه همون فست فود بزنی درآمدش بیشتره، هیچ وقت هم گرسنه نمیمونی!

Phyto

مدیر تالار
گفتگویی كه واقعاً روی فركانس اضطراری كشتیرانی، روی كانال ۱۰۶ سواحل میان اسپانیایی‌ها و آمریكایی‌ها در ۱۶ اكتبر ۱۹۹۷ضبط شده‌است.

اسپانیایی‌ها (با سر و صدای متن): با شما صحبت می‌كنم. لطفاً ۱۵درجه به جنوب بچرخید تا از تصادف اجتناب كنید. شما دارید مستقیماً به طرفما می‌آیید. فاصله ۲۵ گره دریایی.

آمریكایی‌ها (با سر و صدای متن): ما به شما پیشنهاد می‌كنیم ۱۵ درجه به شمال بچرخید تا با ما تصادف نكنید.

اسپانیایی‌ها: منفی. تكرار می‌كنیم ۱۵ درجه به جنوب بچرخید تا تصادف نكنید.

آمریكایی‌ها (یك صدای دیگر): كاپیتان یك كشتی ایالات متحده آمریكا با شما صحبت می‌كند. به شما اخطار می‌كنیم ۱۵ درجه بشمال بچرخید تا تصادف نشود.

اسپانیایی‌ها: این پیشنهاد نه عملی است و نه مقرون به صرفه. به شما پیشنهاد می‌كنیم ۱۵ درجه به جنوب بچرخید تا با ما تصادف نكنید.

آمریكایی‌ها (با صدای عصبانی): كاپیتان ریچارد جیمس هاوارد، فرمانده ناو هواپیمابر یو اس اس لینكلن با شما صحبت می‌كند. ۲ رزم ناو، ۵ ناو منهدم كننده، ۴ ناوشكن، ۶ زیردریایی و تعداد زیادی كشتی‌های پشتیبانی ما را اسكورت می‌كنند. به شما پیشنهاد نمی‌كنم، به شما دستور می‌دهم راهتان را ۱۵ درجه به شمال عوض كنید. در غیر اینصورت مجبور هستیم اقدامات لازمی برای تضمین امنیت این ناو اتخاذ كنیم. لطفاً بلافاصله اطاعت كنید و از سر راه ما كنار روید !!!

اسپانیایی‌ها: خو آن مانوئل سالاس آلكانتارا با شما صحبت می‌كند. ما دو نفر هستیم و یك سگ، ۲ وعده غذا، ۲ قوطی آبجو و یك قناری كه فعلاً خوابیده ما را اسكورت می‌كنند. پشتیبانی ما ایستگاه رادیویی زنجیره دیال ده لاكورونیا و كانال ۱۰۶ اضطراری دریایی است. ما به هیچ طرفی نمی‌رویم زیرا ما روی زمین قرار داریم و در ساختمان فانوس دریایی روی سواحل سنگی گالیسیا هستیم و هیچ تصوری هم نداریم كه این چراغ دریایی در كدام سلسله مراتب از چراغ‌های دریایی اسپانیا قرار دارد. شما می‌توانید هر اقدامی كه به صلاحتان باشد را اتخاذ كنید و هر غلطی كه می‌خواهید بكنید تا امنیت كشتی كثافتتان را كه بزودی روی صخره‌ها متلاشی می‌شود تضمین كنید. بنابراین بازهم اصرار می‌كنیم و به شما پیشنهاد می‌كنیم عاقلانه‌ترین كار را بكنید و راه خودتان را ۱۵ درجه جنوبی تغییردهید تا از تصادف اجتناب كنید.

آمریكایی‌ها: آها. باشه. گرفتیم. ممنون

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma, sans-serif]اینقد بدم میاد تو مهمونیا تا آهنگ خوشگلا باید برقصن رو میذارن همه منو نگاه نگاه میکنن[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]​
[/FONT]​
[/FONT]​
[FONT=tahoma, sans-serif]
[/FONT][/FONT]​
[FONT=tahoma,
sans-serif]​

[/FONT][/FONT]​
[/FONT]​

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوسكه را كشتم جنازشو ورداشتم ببرم بندازم بيرون. مامانم بين راه نگاه ميكنه ميگه كشتيش؟
ميگم : پـَـَـ نــه پـَـَــــ تو دستشويي خوابش برده بود دارم ميبرمش تو رختخوابش بخوابه

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصاویر زیبا از دنیای حیوانات.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي نشسته در خيال من فراموشم مكن با فراموشي و تنهايي هم آغوشم مكن زندگاني مي كنم چون شعله با خود سوختن زنده ام با سوز و ساز خويش خاموشم مكن

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
عجیب ترین گل دنیا

عجیب ترین گل دنیا

این گل در مکزیک می روید.
۲ متر ارتفاع و ۴۰ کیلوگرم وزن دارد.
این گل هر ۴۰ سال فقط سه روز گل می دهد
بسیاری از کارشناسان معتقدند باید این گل را هشتمین عجایب دنیا نامید

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
داني كه چرا ز ميوها سيب نكوست: نيمي رخ عاشقست نيمي رخ دوست اين زرد و سرخي كه در او مي بيني: زرديش رخ عاشقست سرخيش رخ دوست

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز

وانتي كه در عكس مشاهده مي كنين در حال طي مسير از مسير سمت راست عكس به مسير سمت چپ بوده است و دچار حادثه اي استثنايي شده.

اين خودرو با برخورد به گاردهاي كنار جاده منحرف شده و به صورت معجزه آسايی از روی گذر آب پریده و با چرخش 180 درجه متوقف شده است.

اما

نكته حيرت آور اين عكس فقط اين پرش و چرخش فوق العاده نيست.
.
..
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
..
.
آنگاه كه خداوند با تو حرف مي زند

Phyto

مدیر تالار
ادیت شده! منم بلدم از اینا درست کنم :)

Phyto

مدیر تالار
خودم؟ نه بابا، من فقط معرفیش کردم :)

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه خوشحالیت زیاد دوام نمیاره، چون گل سر سبدشون که من باشم داره میره! :D
نه مدیر جان سعی نکن بزنی تو پر من.. چون من جسارت هم کلام شدن با شما بزرگارو به خودمم نمیدادم... فقط خواستم عرض ادبی کرده باشم...

Phyto

مدیر تالار
شما بزرگواری، شما تاج سری، شما سالاری، همصحبتی با شما افتخار میخواد که نصیب ما نشد... فعلا همگی بدرود تا فردا

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بزرگواری، شما تاج سری، شما سالاری، همصحبتی با شما افتخار میخواد که نصیب ما نشد... فعلا همگی بدرود تا فردا
چی شد؟ اینارو به من گفت؟؟؟؟؟؟/واااااااااااااااای مرسی مدیر جان.. ممنونم...لپ اون بلارو بکش.. زنده باشید...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 69170دوستان من در بخش كشت گياهان دارويي يه مسابقه گذاشتم مثل مسابقه هاي ديگه كه هركس برنده شد سوال رو طرح ميكنه/ اونم اينه كه بذر يه گياه رو ميزاريد مهندسين بايد تشخيص بدن اين بذر چه گياهيه/ و خواص اون رو عنوان كنه خوشحال ميشم ز اين پست ديدن بفرماييد / و شركت كنيد/ مايه افتخاره منه/ با تشكر از همه دوستان خوبم/

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا