زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]زن جوانی در سالن فرودگاه منتظر پروازش بود. چون هنوز چند ساعت به پروازش باقي مانده بود، تصميم [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]گرفت براي گذراندن وقت کتابي خريداري کند. او يک بسته بيسکوئيت نيز خريد و بر روي يک صندلي نشست [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]و در آرامش شروع به خواندن کتاب کرد.

مردي در کنارش نشسته بود و داشت روزنامه مي‌خواند. وقتي که او نخستين بيسکوئيت را به دهان گذاشت،
[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]متوجه شد که مرد هم يک بيسکوئيت برداشت و خورد. او خيلي عصباني شد ولي چيزي نگفت. پيش خود فکر [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]کرد : بهتر است ناراحت نشوم. شايد اشتباه کرده باشد.
[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ولي اين ماجرا تکرار شد. هر بار که او يک بيسکوئيت برمي‌داشت، آن مرد هم همين کار را مي‌کرد. اينکار [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]او را حسابي عصباني کرده بود ولي نمي‌خواست واکنشي نشان دهد. وقتي که تنها يک بيسکوئيت باقي مانده [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بود، پيش خود فکر کرد : حالا ببينم اين مرد بي‌ادب چکار خواهد کرد؟ مرد آخرين بيسکوئيت را نصف کرد و [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]نصفش ديگرش را خورد. اين ديگه خيلي پرروئي مي‌خواست! زن جوان حسابي عصباني شده بود.

در اين هنگام بلندگوي فرودگاه اعلام کرد که زمان سوار شدن به هواپيماست. آن زن کتابش را بست،
[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]چيزهايش را جمع و جور کرد و با نگاه تندي که به مرد انداخت از آنجا دور شد و به سمت دروازه اعلام شده [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رفت. وقتي داخل هواپيما روي صندلي‌اش نشست، دستش را داخل ساکش کرد تا عينکش را داخل ساک قرار [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]دهد و ناگهان با کمال تعجب ديد که جعبه بيسکوئيتش آنجاست، باز نشده و دست نخورده!

خيلي شرمنده شد! از خودش بدش آمد ... يادش رفته بود که بيسکوئيتي که خريده بود را داخل ساکش گذاشته
[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بود. آن مرد بيسکوئيت‌هايش را با او تقسيم کرده بود، بدون آن که عصباني و برآشفته شده باشد!
[/FONT]

MehD1979

کاربر ممتاز
سلام روز بخیر احوالتون؟

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
تلفنم همین الان 1 طرفه شد .... به سلامتی !

عدم پرداخت بدهی ......

MehD1979

کاربر ممتاز
[FONT=times new roman, times, serif]از مربي بدنسازي پرسيدم: با كدوم دستگاه بيشتر كار كنم تا دخترها عاشق هيکلم بشن؟ مربي گفت: دستگاه خودپرداز بيرون سالن
[/FONT]

"Pejman"

سلام... بدم میاد از عصر جمعه ها !!!!!!!!

shalizeh-0123

عضو جدید
پسر من مولتی میلیونر شده!!

پسر من مولتی میلیونر شده!!

چهار تا دوست كه ۳۰ سال بود همديگه رو نديده بودند توي يه مهموني همديگه رو مي بينن و شروع مي كنن در مورد زندگي هاشون براي همديگه تعريف كنن. بعد از يه مدت يكي از اونا بلند ميشه ميره دستشويي. سه تاي ديگه صحبت رو مي كشونن به تعريف از فرزندانشون...

اولي: پسر من باعث افتخار و خوشحالي منه. اون توي يه كار عالي وارد شد و خيلي سريع پيشرفت كرد. پسرم درس اقتصاد خوند و توي يه شركت بزرگ استخدام شد و پله هاي ترقي رو سريع بالا رفت و حالا شده معاون رئيس شركت. پسرم انقدر پولدار شده كه حتي براي تولد بهترين دوستش يه مرسدس بنز بهش هديه داد...

دومي: جالبه. پسر من هم مايهء افتخار و سرفرازي منه. توي يه شركت هواپيمايي مشغول به كار شد و بعد دورهء خلباني گذروند و سهامدار شركت شد و الان اكثر سهام اون شركت رو تصاحب كرده. پسرم اونقدر پولدار شد كه براي تولد صميمي ترين دوستش يه هواپيماي خصوصي بهش هديه داد.

سومي: خيلي خوبه. پسر من هم باعث افتخار من شده... اون توي بهترين دانشگاههاي جهان درس خوند و يه مهندس فوق العاده شد. الان يه شركت ساختماني بزرگ براي خودش تأسيس كرده و ميليونر شده... پسرم اونقدر وضعش خوبه كه براي تولد بهترين دوستش يه ويلاي ۳۰۰۰متري بهش هديه داد.

هر سه تا دوست داشتند به همديگه تبريك مي گفتند كه دوست چهارم برگشت سر ميز و پرسيد اين تبريكات به خاطر چيه؟ سه تاي ديگه گفتند: ما در مورد پسرهامون كه باعث غرور و سربلندي ما شدن صحبت كرديم. راستي تو در مورد فرزندت چي داري تعريف كني؟

چهارمي گفت: دختر من رقاص كاباره شده و شبها با دوستاش توي يه كلوپ مخصوص كار ميكنه. سه تاي ديگه گفتند: اوه! مايهء خجالته! چه افتضاحي! دوست چهارم گفت: نه. من ازش ناراضي نيستم. اون دختر منه و من دوستش دارم. در ضمن زندگي بدي هم نداره. اتفاقاً همين دو هفته پيش به مناسبت تولدش از سه تا از صميمي ترين دوست پسراش يه مرسدس بنز و يه هواپيماي خصوصي و يه ويلاي ۳۰۰۰ متري هديه گرفت!

نتيجهء اخلاقي: هيچوقت به چيزي كه كاملا" در موردش مطمئن نيستي افتخار نكن!

shalizeh-0123

عضو جدید
فوائد گریه کردن

فوائد گریه کردن

همیشه از فوائد خنده و شادی شنیده ایم ! جملاتی چون : خنده بر هر درد بیدرمان دواست یا بخند تا دنیا بر تو بخندد . اما کمتر از سفارش به گریستن گفته اند و شنیده ایم !مسلم است که عکس العمل و احساس شادی و خندهاندوه و گریستن هر دو ابزار کار آمدی در کاهش استرس ورهائی از غم و غصه هستند ! یک پسر تا بخواهد بگرید ٬ باجملاتی چون : مرد که گریه نمیکند و یا مگر تو دختری که گریه میکنی ؟ مواجه خواهد شد و همین تلقین ها سبب میشود که مردان هنگام احساس غم و درد نمیتوانند راحت بگریند !

فوائد گریه کردن

اشک مایعی است که در حدقه چشم می چرخد و وظیفه تمیز کردن و شستشوی سطح چشم ٬ ضدعفونی کردن ٬ لغزنده کردن چشم برای حرکت آسان کره چشم و دفع موادتجمع یافته بعهده دارد ! تجویز اشک مصنوعی گواه بر اینمدعاست !
هنگامی که دچار غم و غصه و استرس هیجانی میشویم مغز و بدن شروع به تولید ترکیبات و هورمونهای خاص میکند !گریه کمک میکند که این ترکیبات زائد از بدن حذف و دفع شوداشک های احساسی سطح منگز بدن راکاهش میدهد . این مواد معدنی بر روی خلق و خو تاثیر مستقیم می گذارند ٬ ترکیباتی که حین غم و استرس در بدن تجمع می یابند بوسیله اشک خارج و این امر خود باعث کاهش غم میشودگریه کردن نه تنها موجب ارتقاء سلامتی فرد میشود ٬ بلکه در افزایش حس تعلق در گروه نیز موثر خواهد بود !گریه بطور موثری بازگو کننده یک دل مشغولی صادق و بیریا بوده و نشان میدهد که برای کنار آمدن با مشکل پیش آمده مضطرب و نگران هستیم !

تفاوت گریه در مردان و زنان

زنان ۴تا ۵ برابر بیشتر از مردان گریه میکنند ٬ البته تا قبل از بلوغ تقریبا به یک میزان گریه می کنند غده اشکی مردان از لحاظ ساختاری متفاوت و کوچکتر از غده اشکی زنان است . شاید یکی از دلائل گریه بیشتر در خانمها همین مسئله باشد !زنان معمولا پرسر و صدا و با اشکهای فراوان گریه میکنند ٬ لیکن مردان آرام ٬ بدون صدا و با اندک اشکی گریه میکنند !زنان پس از درگیری و مشاجره با دیگران گریه میکنند ٬ در صورتیکه مردان بیشتر در نتیجه احساسات مثبت می گریند !

shalizeh-0123

عضو جدید
تاجر آمریکایی و ماهیگیر

تاجر آمریکایی و ماهیگیر

یک تاجر آمریکایی نزدیک یکی از روستاهای مکزیک ایستاده بود. در همان موقع یک قایق کوچک ماهیگیری رد شد که داخلش چند تا ماهی بود. تاجر از ماهیگیر پرسید: چقدر طول کشید تا این چند تا ماهی رو گرفتی؟ ماهیگیر: مدت خیلی کمی.
تاجر: پس چرا بیشتر صبر نکردی تا بیشتر ماهی گیرت بیاد؟ ماهیگیر: چون همین تعداد برای سیر کردن خانواده ام کافی است.
تاجر: اما بقیه وقتت رو چیکار می کنی؟ ماهیگیر: تا دیر وقت می خوابم, یه کم ماهی گیری می کنم, با بچه ها بازی میکنم بعد میرم توی دهکده و با دوستان شروع می کنیم به گیتار زدن. خلاصه مشغولیم به این نوع زندگی.
تاجر: من تو هاروارد درس خوندم و می تونم کمکت کنم. تو باید بیشتر ماهی گیری کنی. اون وقت می تونی با پولش قایق بزرگتری بخری و با درآمد اون چند تا قایق دیگر هم بعدا اضافه میکنی. اون وقت یه عالمه قایق برای ماهیگیری داری! ماهیگیر: خوب, بعدش چی؟
تاجر: به جای اینکه ماهی ها رو به واسطه بفروشی، اونا رو مستقیــما به مشتری ها میدی و برای خودت کار و بار درست می کنی. بعدش کارخونه راه می اندازی و به تولیداتش نظارت میکنی. این دهکده کوچک رو هم ترک می کنی و می روی مکزیکوسیتی! بعد از اون هم لوس آنجلس! و از اونجا هم نیویورک. اونجاست که دست به کارهای مهم تری می زنی. ماهیگیر: این کار چقدر طول می کشه؟
تاجر: پانزده تا بیست سال! ماهیگیر: اما بعدش چی آقا؟
تاجر: بهترین قسمت همینه,در یک موقعیت مناسب که گیر اومد میری و سهام شرکت رو به قیمت خیلی بالا می فروشی! این کار میلیون ها دلار برات عایدی داره. ماهیگیر: میلیون ها دلار! خوب بعدش چی؟
تاجر: اون وقت بازنشسته می شی! میری یه دهکدۀ ساحلی کوچیک! جایی که می تونی تا دیر وقت بخوابی! یه کم ماهیگیری کنی, با بچه هات بازی کنی! بری دهکده و تا دیروقت با دوستات گیتار بزنی و خوش بگذرونی!!!!!!!!!!

seyyedalizeinali

عضو جدید
کشتی،باستانی ترین ورزش جهان

کشتی،باستانی ترین ورزش جهان

گوینده ی کشتی، «اد آلیورتی» معمولا هنگام گزارش مسابقات NCAA اعلام می کند که کشتی ،باستانی ترین ورزش جهان است. در تصاویر باستانی نقشی وجود دارد که یعقوب پیامبر را در حال کشتی با یک فرشته نشان می دهد. آبراهام لینکلن نیز قبل از رییس جمهور شدن، یک کشتی گیر بوده است. همه ی ورزش ها به ریشه های تاریخی خود می بالند.

پژوهشگران دانشکده کلمبیا اخیرا ثابت کرده اند که ورزش کشتی، باستانی ترین جایگاه را میان ورزش های دیگر دارد و قدمت آن به ۲۰۰ سال پس از میلاد می رسد. این تاریخ از کتیبه های یافت شده در مصر استنباط شده که در حال حاضر در کلمبیا نگهداری می شوند. لازم به ذکر است که این کشور خواستگاه قدیمی ترین برنامه های کشتی NCAA بوده است. اسناد مربوط به خواستگاه بازی های المپیک نیز بر این نکته اذعان دارند که کشتی از قدیمی ترین ورزش ها به حساب می آید.
این اسناد گویای آن است که قوانین کشتی در طی این سالیان تغییرات زیادی نداشته اند. خیمه زدن، پریدن به پشت حریف، بازی با دست و دیگر تکنیک ها که در حال حاضر جزو فنون کشتی محسوب می شوند در گذشته نیز به همین شکل وجود داشته اند.
«کری مک کوی» که دو بار در المپیک شرکت داشته و هم اکنون سمت مربی گری دانشگاه مریلند را به عهده دارد از این یافته ها ابراز خرسندی نمود.
«اینکه تاریخچه انجام ورزش کشتی به ۲۰۰ سال پس از میلاد برمی گردد نشان دهنده ی اهمیت این ورزش نه در فرهنگ آمریکا، که در فرهنگ مردم جهان است. این ورزش بر مبنای توجه و رویارویی مردانه و رودر رو پایه ریزی شده است»

920789

عضو جدید
کشتی

کشتی

بله ،ما که بچه بودیم ،یک بار با پسر دایم کشتی گرفتیم ،سرم خورد به تاغچه و مثل ساندیس های سن ایچ ازش یک چیز قرمز رنگ می زد بیرون که الان هم نفهمیدم اون همه چیز قرمز رنگ چی بود ،بعدش من او بردند بیمارستان با یک سوزن افتادند به جون کلم ،بعدش هم آقای دکی می گفت اگه یک سانت پایینتر می خورد ،می گرفت به (یک جای رو می گفت یادم رفت) اون موقع می مردی.

من هم گریه می کردم می گفتم
آی نه نه نه نه نه نه نه نه نه ،اولدم گع(مردم بیا):cry::cry::cry:

masoomeh.bnv

عضو جدید
سلام خوبین همگی؟؟؟؟
اینقد حرف دارم که نمکیدونم کدومو بگم پس چیزی نگم بهتر!!!!!!!!
فعلا:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
اـ دوست دارم تورا نه به خاطرشخصیتت بلکه به خاطر شخصیتی که در هنگام با تو بودن پیدا می کنم.
۲ـ هیچکس لیاقت اشکهای تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد باعث ریختن اشک های تو نمی شود.
۳ ـ اگر کسی تو را آن طور که می خواهی دوست نداشت به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
۴ ـ دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند.
۵ ـ بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار کسی باشی وبدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
۶ ـ هرگز لبخند را ترک نکن حتی وقتی ناراحت هستی چون هر کس امکان دارد عاشق لبخند تو باشد.
۷ ـ تو ممکن است در تمام دنیا فقط یک نفر باشی ولی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی.
۸ ـ هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو بگذراند نگذران.
۹ ـ شاید خدا خواسته که بسیاری افراد نامناسب را بشناسی وسپس شخص مناسب را،به این صورت وقتی او را یافتی بهتر
می توانی شکرگزار باشی.
۱۰ ـ به چیزی که گذشت غم مخور به آنچه پس از آن آمد لبخند بزن.
۱۱ـ همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوبار اعتماد نکنی.
۱۲ـ خود را به فردی بهتر تبدیل کن و مطمئن باش که خود را می شناسی قبل از اینکه شخص دیگری را بشناسی و انتظارداشته باشی او تو رابشناسد.
۱۳ـ زیاده از حد خود را تحت فشار نگذار بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری.

"Pejman"

اـ دوست دارم تورا نه به خاطرشخصیتت بلکه به خاطر شخصیتی که در هنگام با تو بودن پیدا می کنم.
۲ـ هیچکس لیاقت اشکهای تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد باعث ریختن اشک های تو نمی شود.
۳ ـ اگر کسی تو را آن طور که می خواهی دوست نداشت به این معنی نیست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
۴ ـ دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب تو را لمس کند.
۵ ـ بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار کسی باشی وبدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
۶ ـ هرگز لبخند را ترک نکن حتی وقتی ناراحت هستی چون هر کس امکان دارد عاشق لبخند تو باشد.
۷ ـ تو ممکن است در تمام دنیا فقط یک نفر باشی ولی برای بعضی افراد تمام دنیا هستی.
۸ ـ هرگز وقتت را با کسی که حاضر نیست وقتش را با تو بگذراند نگذران.
۹ ـ شاید خدا خواسته که بسیاری افراد نامناسب را بشناسی وسپس شخص مناسب را،به این صورت وقتی او را یافتی بهتر
می توانی شکرگزار باشی.
۱۰ ـ به چیزی که گذشت غم مخور به آنچه پس از آن آمد لبخند بزن.
۱۱ـ همیشه افرادی هستند که تو را می آزارند با این حال همواره به دیگران اعتماد کن و فقط مواظب باش به کسی که تو را آزرده دوبار اعتماد نکنی.
۱۲ـ خود را به فردی بهتر تبدیل کن و مطمئن باش که خود را می شناسی قبل از اینکه شخص دیگری را بشناسی و انتظارداشته باشی او تو رابشناسد.
۱۳ـ زیاده از حد خود را تحت فشار نگذار بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری.

سلام مامان گلاب شبت بخیر..... چرا نباید برعکس این جمله داشته باشیم !؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام مامان گلاب شبت بخیر..... چرا نباید برعکس این جمله داشته باشیم !؟

سلام پسرم..شبت تو هم زيبا
نميدونم مادر...شايد تقدير روزگار همينه...انگار هميشه يه آزاردهنده بايد تو زندگي برامون باشه...
اما كاش ميشد كه برعكسش باشه.

seyyedalizeinali

عضو جدید
سلام پسرم..شبت تو هم زيبا
نميدونم مادر...شايد تقدير روزگار همينه...انگار هميشه يه آزاردهنده بايد تو زندگي برامون باشه...
اما كاش ميشد كه برعكسش باشه.
سلام به همگی. انسان همیشه یه موضوع آزار دهنده تو زندگیش وجود داره. دیگه مهم نیست که عامل این آزار کی باشه. حضرت علی (ع) میفرمایند: دوستت اون کسیه که اگه بدترین ضرر رو هم بهت رسوند، حتی اگه آبروت رو هم برد بازم دوست داشته باشی.

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان گل خودم.. خوبید همگی ان شاء الله؟؟؟؟؟؟خداروشکر..
قدر خودتونو بدونید....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا