زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی چرا همشون کچلن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا عجیبه ها....حتی پسراشونم دارن کچل میشن...برم یه دارویی اختراع کنم وگرنه دیگه مرد مو دار تو فامیلمون پیدا نمیشه : )))))))))))))))

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی چرا همشون کچلن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا عجیبه ها....حتی پسراشونم دارن کچل میشن...برم یه دارویی اختراع کنم وگرنه دیگه مرد مو دار تو فامیلمون پیدا نمیشه : )))))))))))))))
به فکر بچه هات باش

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فک کنم تو مغازش رو یه تابلویی کاغذی چیزی نوشه نسیه ممنون: )))

راستی اقا محمدرضا به عکس از مغازتون بذارید...من که خیلی مشتاقم ببینمش...مثل عکسای مغازه زهرا

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به قول زهرا...ملا نقطه گیر(همین بود دیگه؟:دی)
اما اقا خط دوم رو خودتون جابجا کردینا

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من رفتم دیگه
گوشی هم باشه برا بعد
بزار تو پروفایلم محمد رضا

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
از بس به اینو اون گفتی کچل داره سر شوور خودتم میاد دیگه:surprised:
مگه نه حاج رضا
دقیقا...
:surprised::surprised:
موبایل فروشیم باز شد اینجا؟؟!!!:surprised::surprised:
خیلی وقته، مگه خبر نداشتی؟
خوب من رفتم دیگه
گوشی هم باشه برا بعد
بزار تو پروفایلم محمد رضا

به سلامت، خوش بگذره، از کنار برو، مواظب ماشینا باش!

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
2 ساعت رفتم خسبیدم ببین چند صفحه رفتین جلو :w06:

سلام :razz:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلااااااااااااام
بچه ها بالاخره طلسم شکست.!
فردا دارم بعد از 8 سال میام ایران.ولی نمیدونم چرا هیچ احساس ویژه ای ندارم!از طرف دیگه مدت سفر همه اش 8روز خواهد بود و برنامه دیدار فک و فامیل و دوستان خیلی فشرده خواهد بود.ببینم توی این هفته هیچ قرار ملاقاتی برای بچه ها برنامه ریزی نشده؟

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلااااااااااااام
فردا دارم بعد از 8 سال میام ایران.ولی نمیدونم چرا هیچ احساس ویژه ای ندارم!از طرف دیگه مدت سفر همه اش 8روز خواهد بود و برنامه دیدار فک و فامیل و دوستان خیلی فشرده خواهد بود.ببینم توی این هفته هیچ قرار ملاقاتی برای بچه ها برنامه ریزی نشده؟

سلامممممممممممممممممممممممممممممممم به به به به به سلامتی :heart: :gol:

هیچ تغییری نکرده فقط 1 کوچولو اوضاعش فرق کرده.... برگشتنی منم بزار تو چمدونت با خودت ببر :D بریم که ایشالا هیچ وقت برنگردیم :D

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلامممممممممممممممممممممممممممممممم به به به به به سلامتی :heart: :gol:

هیچ تغییری نکرده فقط 1 کوچولو اوضاعش فرق کرده.... برگشتنی منم بزار تو چمدونت با خودت ببر :D بریم که ایشالا هیچ وقت برنگردیم :D
سلام
این یه کوچولوش یه خورده مورد دار بود ها!!!! :D

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
2 ساعت رفتم خسبیدم ببین چند صفحه رفتین جلو :w06:

سلام :razz:
نباید میخسبیدی خوب:دی
علیک سلام

سلااااااااااااام
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چه خوب
کدوم شهرا میخواید برید؟

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااام

به به . بسلامتی انشالله بسلامتی :gol:
این یه کوچولو می تونه این باشه که دیگه نذارن خارج شید :D

مهندس شکوفه

عضو جدید
سلااااااااااااام
اااااااااااااااااا خوش به حالتون چرا هیچ احساس ویژه ای ندارین؟:surprised::surprised:
الان باید کلی خوشحال باشین ایران اونم بعد از 8 سال خیلی خوبه که:smile::smile:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ان شالله... به سلامتی
اگه شیراز بودید برنامه دید و بازدید رو ردیف میکردم...اما حالا دیگه دست تهرانیا رو میبوسه:دی

amin_rogh

کاربر ممتاز
اااااااااااااااااا خوش به حالتون چرا هیچ احساس ویژه ای ندارین؟:surprised::surprised:
الان باید کلی خوشحال باشین ایران اونم بعد از 8 سال خیلی خوبه که:smile::smile:

والله راستش خودمم نمیدونم چرا! اشتیاق دوستام خیلی بیشتر از خودمه! برای دیدار یکی از عزیزان میام که حالش خوب نیست. شاید دلیلش این باشه نمیدونم

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام
این یه کوچولوش یه خورده مورد دار بود ها!!!! :D

عجب سرعتی داره صفحات این تالار !!!! در عرض 5 دقیقه !! 2 تا رفت جلو !! عجب !

آره خوب یک کوچولو ..... در حد کود های نانو ذرات... این قدر کشور خوبیه ایران..... این قدر گله .... همه ما شاغلیم.. اینجا هزینه های درمانی رایگانه.... تحصیل هم رایگانه... کسی اصلا مشکلی نداره... تازه پول تو جیبی هم بهمون میدن... حدود 80 دلار !!!
همه با هم برادریم و در صلح و صفا زندگی میکنیم.. اینا رو گفتم که دلت آب بشه مهندس جووووون حالا شاید دلت برای ایران تنگ شد
(فقط خاطرات قدیم تنها تعلق خاطرهاست) :gol: :gol: :gol:

amin_rogh

کاربر ممتاز

آره خوب یک کوچولو ..... در حد کود های نانو ذرات... این قدر کشور خوبیه ایران..... این قدر گله .... همه ما شاغلیم.. اینجا هزینه های درمانی رایگانه.... تحصیل هم رایگانه... کسی اصلا مشکلی نداره... تازه پول تو جیبی هم بهمون میدن... حدود 80 دلار !!!
همه با هم برادریم و در صلح و صفا زندگی میکنیم.. اینا رو گفتم که دلت آب بشه مهندس جووووون حالا شاید دلت برای ایران تنگ شد
آخ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ دلم! نگو که دلم لینقدر تنگ شد که تا فردا دوام نمیارم دیگه!!!

حق با شماست.فقط خاطرات قدیم تنها تعلق خاطرهاست

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلااااااااااااام

به به... به به... آقا مشتاق دیدار، بالا سر ما که رسیدی یه سوت بزن واست دست تکون بدیم...

مهندس شکوفه

عضو جدید

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
بزن یه تخته چشممون نزنن یه وقت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا