محمد رضا فعلا مشتری داره ظاهرا: )))))))
خوب مونوم مشتریشوممحمد رضا فعلا مشتری داره ظاهرا: )))))))
خوب مونوم مشتریشوم
ببین اونم تو کار نقده نسیه با کسی حساب نمیکنه
به فکر بچه هات باشراستی چرا همشون کچلن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا عجیبه ها....حتی پسراشونم دارن کچل میشن...برم یه دارویی اختراع کنم وگرنه دیگه مرد مو دار تو فامیلمون پیدا نمیشه : )))))))))))))))
: )))))))به فکر بچه هات باش
![]()
آره راست میگی واقعافک کنم تو مغازش رو یه تابلویی کاغذی چیزی نوشه نسیه ممنون: )))
راستی محمدرضا به عکس از مغازتون بذارید...من که خیلی مشتاقم ببینمش...مثل عکسای مغازه آقا زهرا
دقیقا...از بس به اینو اون گفتی کچل داره سر شوور خودتم میاد دیگه
مگه نه حاج رضا
خیلی وقته، مگه خبر نداشتی؟
موبایل فروشیم باز شد اینجا؟؟!!!![]()
خوب من رفتم دیگه
گوشی هم باشه برا بعد
بزار تو پروفایلم محمد رضا
سلااااااااااااام
بچه ها بالاخره طلسم شکست.!
فردا دارم بعد از 8 سال میام ایران.ولی نمیدونم چرا هیچ احساس ویژه ای ندارم!از طرف دیگه مدت سفر همه اش 8روز خواهد بود و برنامه دیدار فک و فامیل و دوستان خیلی فشرده خواهد بود.ببینم توی این هفته هیچ قرار ملاقاتی برای بچه ها برنامه ریزی نشده؟
سلامسلامممممممممممممممممممممممممممممممم به به به به به سلامتی![]()
هیچ تغییری نکرده فقط 1 کوچولو اوضاعش فرق کرده.... برگشتنی منم بزار تو چمدونت با خودت ببربریم که ایشالا هیچ وقت برنگردیم
![]()
نباید میخسبیدی خوب:دی2 ساعت رفتم خسبیدم ببین چند صفحه رفتین جلو
سلام![]()
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/سلااااااااااااام
فردا دارم بعد از 8 سال میام ایران.ولی نمیدونم چرا هیچ احساس ویژه ای ندارم!از طرف دیگه مدت سفر همه اش 8روز خواهد بود و برنامه دیدار فک و فامیل و دوستان خیلی فشرده خواهد بود.ببینم توی این هفته هیچ قرار ملاقاتی برای بچه ها برنامه ریزی نشده؟
سلااااااااااااام
علیک سلام
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چه خوب
کدوم شهرا میخواید برید؟
اااااااااااااااااا خوش به حالتون چرا هیچ احساس ویژه ای ندارین؟سلااااااااااااام
بی خیـــــــــــــال! یه کار نکن هنوز نیومده نظرم عوض شه توروخدا!به به . بسلامتی انشالله بسلامتی
این یه کوچولو می تونه این باشه که دیگه نذارن خارج شید![]()
اااااااااااااااااا خوش به حالتون چرا هیچ احساس ویژه ای ندارین؟
الان باید کلی خوشحال باشین ایران اونم بعد از 8 سال خیلی خوبه که![]()
ممنونان شالله... به سلامتی
اگه شیراز بودید برنامه دید و بازدید رو ردیف میکردم...اما حالا دیگه دست تهرانیا رو میبوسه:دی
سلام
این یه کوچولوش یه خورده مورد دار بود ها!!!!![]()
خیلی وقته، مگه خبر نداشتی؟
!
2 ساعت رفتم خسبیدم ببین چند صفحه رفتین جلو
سلام![]()
آخ خ خ خ خ خ خ خ خ خ خ دلم! نگو که دلم لینقدر تنگ شد که تا فردا دوام نمیارم دیگه!!!عجب سرعتی داره صفحات این تالار !!!! در عرض 5 دقیقه !! 2 تا رفت جلو !! عجب !
آره خوب یک کوچولو ..... در حد کود های نانو ذرات... این قدر کشور خوبیه ایران..... این قدر گله .... همه ما شاغلیم.. اینجا هزینه های درمانی رایگانه.... تحصیل هم رایگانه... کسی اصلا مشکلی نداره... تازه پول تو جیبی هم بهمون میدن... حدود 80 دلار !!!
همه با هم برادریم و در صلح و صفا زندگی میکنیم.. اینا رو گفتم که دلت آب بشه مهندس جووووون حالا شاید دلت برای ایران تنگ شد
(فقط خاطرات قدیم تنها تعلق خاطرهاست)![]()
![]()
![]()
سلااااااااااااام
عجب سرعتی داره صفحات این تالار !!!! در عرض 5 دقیقه !! 2 تا رفت جلو !! عجب !
آره خوب یک کوچولو ..... در حد کود های نانو ذرات... این قدر کشور خوبیه ایران..... این قدر گله .... همه ما شاغلیم.. اینجا هزینه های درمانی رایگانه.... تحصیل هم رایگانه... کسی اصلا مشکلی نداره... تازه پول تو جیبی هم بهمون میدن... حدود 80 دلار !!!
همه با هم برادریم و در صلح و صفا زندگی میکنیم.. اینا رو گفتم که دلت آب بشه مهندس جووووون حالا شاید دلت برای ایران تنگ شد
(فقط خاطرات قدیم تنها تعلق خاطرهاست)![]()
![]()
![]()