چرا رضا جان!
خوبه که!
بالاخره یواش یواش عادت میکنی ...
اما بنظرم بدک نیست!
خوبه که!
بالاخره یواش یواش عادت میکنی ...
اما بنظرم بدک نیست!
اقای محترم که نمیدونم چیکار کردی اما سعی کن وقتی مطلبی رو جایی میگی دو نکته رو رعایت کنی اول ادب رو رعایت کن دوم سیاسی بحث نکنبچه ها یکم بیشتر با این مدیرتون (منظورم afsoon6282 ) صحبت کنید بیکار نمونه چون وقتی بیکار میشه میره جاهای دیگه فضولی میکنه بعد گزارش تخلف میده(تو مدرسه به این جور آدما میگن : ...)آخه یکی نیست بگه تو چکاره ای که میای تو کار مردم دخالت بیجا میکنی .
خلاصه که اصلا از کارت خوشم نیومد آقا یا خانم afsoon6282 اگه دم دستم بودی ...(یه وقت نری دوباره راپورت بدی)
![]()
اقای محترم که نمیدونم چیکار کردی اما سعی کن وقتی مطلبی رو جایی میگی دو نکته رو رعایت کنی اول ادب رو رعایت کن دوم سیاسی بحث نکن
حالا ماکه ماییم زیاد ناراحت نشدیم فقط از عضویت فعال به تازه وارد نزول پیدا کردیم این هم که اصلا مهم نیست.درسته که شما دوست داری با دوستانت شوخی کنی اما تاپیک شخصی که نداریم باید تو خصوصی یا پروفایلش میگفتی چون کارت خلاف قوانین تالارهای عمومی و تاپیکها هست بنا بر این اخطار دریافت میکنید
هوای مدیرومونو داریم ناجووووووووووووووووووووووووووووورحالا ماکه ماییم زیاد ناراحت نشدیم فقط از عضویت فعال به تازه وارد نزول پیدا کردیم این هم که اصلا مهم نیست.
بازم ممنون بربچ باحالی هستین ! ازمدیرتون حمایت کنید!
شما هم از اسمت و هم از آواتارت مشخصه که هواشو داری .مدیر باحالی دارین من دانشکده نفت اهواز درس میخونم ولی فروم ما خیلی بیحاله ایکاش میشد یه مدیر مثل همین افسوووووووون خانم و چندتا عضو مثل شماها داشتیم دیگه غم تنهایی نداشتیم.تابعد...هوای مدیرومونو داریم ناجووووووووووووووووووووووووووووور
نبینم کسی بد حرف بزنه راجع به افسونیییییییییییییی
شما هم از اسمت و هم از آواتارت مشخصه که هواشو داری .مدیر باحالی دارین من دانشکده نفت اهواز درس میخونم ولی فروم ما خیلی بیحاله ایکاش میشد یه مدیر مثل همین افسوووووووون خانم و چندتا عضو مثل شماها داشتیم دیگه غم تنهایی نداشتیم.تابعد...
فقط آواتارت رو عوض کن یکمی ضعیفه!!!
حالا ماکه ماییم زیاد ناراحت نشدیم فقط از عضویت فعال به تازه وارد نزول پیدا کردیم این هم که اصلا مهم نیست.
بازم ممنون بربچ باحالی هستین ! ازمدیرتون حمایت کنید!
شما هم از اسمت و هم از آواتارت مشخصه که هواشو داری .مدیر باحالی دارین من دانشکده نفت اهواز درس میخونم ولی فروم ما خیلی بیحاله ایکاش میشد یه مدیر مثل همین افسوووووووون خانم و چندتا عضو مثل شماها داشتیم دیگه غم تنهایی نداشتیم.تابعد...
فقط آواتارت رو عوض کن یکمی ضعیفه!!!
سلام خوش اومدی سعیده چه خبر حالا کجا بودی خوش گذشت ؟سلام عزیزانم مهندسای گل
احوال شما؟
صبح همگیتون بخیرو شادی
این چند وقت من نبودم خوش گذشت که یه سراغی ازم نگرفتین ببینین چم شده نامردا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممسلامممممممممممممممممم
خوبین بچه ها