سیستم امتیاز و این چیزا یخده قاطی کرده درست میشهافسون من خیلی تو امتیاز دهی قدرتمند شده بودم (14) الان دوباره شده 9 تازه همونم به هزار زور و التماس بهم میده! چکار کنم؟!
من که والا این ترم کارآموزی داشتم الانم یه سه هفته ایه که خونه نشین شدم !!!!!!!!!!!!
می بینم اصطلاحات ترکی بکار می بری رئیس جونسیستم امتیاز و این چیزا یخده قاطی کرده درست میشه![]()
ولی خوب آره دیگه حق میدم بهتون منم برا همین میخوام دیر برم دیگه ولی برا من موجههههه!!!!!!!!
خدا بد ندهالان یه 18 روزی که با عصا راه میرم حدود 11 روزم پام تو گچ بود خودم بازش کردم !!!!!!!!!!!
من برم لالا
بابای![]()
آخییییییییییییییییییییی . عجب رشته باحال و خوش آب و هوایی دارین شما خدایشرفته بودیم شالیزار برا جمع کردن نمونه منم داشتم میرفتم پاکت ها رو بردارم که یه چاله دیدم پریدم
ولی سوایه اینا خیلی هوایه گرفته و بارونیو دوست دارم . همیشه آرزو داشتم انگلیس زندگی می کردم
خدارو شکر ایران خودمون از همه جای دنیا نصیب برده، یخبندون، ابر و بارون، خشک و بیابونی، گرم و شرجی، ...ایشالله به ارزوت برسی ولی جای خوبی نیست بلند شو بیا شمال![]()
چهل و هفت؟! اَاَاَاَاَاَاَ اَ اَ اَ ...من 47 بودم شدم 33
به خاطر سرعت سایت و مشکلاتش دارن مواردی رو امتحان میکنن که اینا هم شاملش شده
برمیگرده سر جای نگران نباش![]()
واقعا؟ چه باحال! حالا با چی بازش کردی؟ اره؟ چکش؟ قیچی؟ ساتور؟ فرز؟ ناخنگیر؟ ...!الان یه 18 روزی که با عصا راه میرم حدود 11 روزم پام تو گچ بود خودم بازش کردم !!!!!!!!!!!
شب خوش، خواب به کاممن برم لالا
بابای![]()
بهش فکر نکرده بودی نهشمام اگه ترم تاسبستونی داشتی و کلاس زبان و کار و ..... نمی خواستی بری به این زودیا
آره فکر خوبیه . هزینشم کمتره
سلام دیان مرسی خوبمسلام آقا محمد رضا عزیز ، خوبین ؟
آره خداییش خیلی خوش گذشت
خدارو شکر ایران خودمون از همه جای دنیا نصیب برده، یخبندون، ابر و بارون، خشک و بیابونی، گرم و شرجی، ...
واقعا؟ چه باحال! حالا با چی بازش کردی؟ اره؟ چکش؟ قیچی؟ ساتور؟ فرز؟ ناخنگیر؟ ...!
نه خداییش ، اما باحال بود خیلی سختی نکشیدم بر عکس خوش گذشت ولی نمی دونم ذهنم آمادس برایه ترم جدید یا نهبهش فکر نکرده بودی نه![]()
می خوای بیای جای من ؟
از ما که بدتر نیست ما نوک کوه می ریم دانشگاه .شب اگه جا بمونی گرگا خوردنترشتمون خوبه جدیده ولی دانشگاهمون ........... خدا نصیبه گرگ بیابون نکنه !!!!!!!!