به به حسین اقا خوبی ؟ از این ورا خوش اومدیسلام بر همه
خدا رحمت كنه و به بازماندگان صبر بده .
حالا چه مريضي داشت ؟
ای حال کردم بشین بنویس اینجا چیکار میکنی بیام به رییست خبر بدمنفرین میکنی؟
شکایت میکنی به بزرگترت؟
خودت بیا جلو
ارباب رجوع نداریم اما همین الان یه کوه مشخصات دادن بهم که تو سایت بازرگانی وارد کنم تازشم مالیاتاشونم باید زنگ بزنم بپرسم حالا حال کن
همونجوری که میذاری تو وبلاگ.يه سري عكس از كارهاي اجرا شدم دارم . چه طور نمايش بدم تا در مورش نظرتونو بدونم .
حیسن جان برو تو همون تاپیک فضای سبز یا یه تاپیک جدید تر عکساتو بزار برا گذاشتن عکس هم بعد اپلود عکس ادرسشو اینجا وارد کن http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/insertimage.gifيه سري عكس از كارهاي اجرا شدم دارم . چه طور نمايش بدم تا در موردش نظرتونو بدونم .
نه بابا من روز اول اومدم همینم بلد نبودمعيب از كم سوادي منه .
باز دم محمد رضا گرم كه داره آموزشم ميده .
بهش بگو شمارمو داره همرو به خودم بگه بگو شبا نیستم بگو دلم براش تنگ شده بگو دوسش دارم بگو...بچه ها نفیس سلام رسوند مخصوصا برا رضا گفته دلش برا کوچولوی رضا تنگ شده
به مريم بگو نفس گف است قشنگ بود مسي. ديشب حميدرضا مگه نبود!؟ شب كه ميشه همه هستين.نكنه توام نيستي شبا؟
na_r68: به رضام بگو دلم برا دخملش تنگ شده. يه عكس جديد ميخوام ازش. بگو هروقت تونست ميل كنه![]()
اخی خوب شرمنده رفت خودت میومدی مسنجر بهش میگفتی چه کاریه پول تلفن بدین در ضمن فکر کنم خودش نمیدونست شمارتو داره وگرنه چرا بمن گفت شمارت چنده بهم نمیدی نه نمیخواد من که زنگ نمیزنم تو هم که بیکار نیستی جواب بدی ولی ایدیتو بدی بد نیستبهش بگو شمارمو داره همرو به خودم بگه بگو شبا نیستم بگو دلم براش تنگ شده بگو دوسش دارم بگو...
هیچی یه سایت اپلود پیدا میکنی عکسی که تو کامپیوترت داری رو هاردت یا مموریت اونو میاری تو اینترنت که بزاری اینجا مثلا من ببینماين تاپيك و آپلود كه گفتي يعني چه ؟
يه جور بگو منم حاليم بشه .
من مي خوام نظر شما رو بدونم .
سلام.........
همیشه شنیدن و رسوندن یه خبر بد برام سخته....
اجی سمیه ام قرار بود این هفته بیاد تهران برای مسابقات ورزشی...امروز ازش جویا شدم که اومده یا نه ....و با این جمله روبرو شدم ...."خواهر عزیزم از دستم رفت...."
متاسفانه خواهر عزیز سمیه نازنینمون بعد از یه دوره ی طولانی درد و رنج به رحمت خدا رفتند ....براش ارزوی رحمت و مغفرت الهی دارم..روحش شاد.....![]()
بسلامتبدرود دوستان دلم براتون تنگ میشه
همه از خداییم بسوی خدا برویم
با ديدن خانه خدا دومين دعام سلامتي مريضا به خصوص خواهر سميه و يكي ديگه بود....هر وقت دعا ميكنم به صلاح طرف بودن رو حتما قيد ميكنم...
مطمئن بودم به سلامتيش... اين روزا خيلي منتظر شادي سميه بودم...هر روز منتظر تماسش بودم...
خيلي دلم شكست...اگه نميگفتم به صلاحش باشه شايد ادامه زندگيش بدتر از نبودنش باشه....و هم خودش هم خانوادش اذيت خيلي زياد اذيت ميشدن....
از خدا ميخوام به سميه عزيز و خانوادش و بچه ها و شوهر خواهرش صبر بده.... زندگي سختي رو در پيش دارن....مطمئنا خدا همراهشون هست....
سميه خيلي بيتابي ميكرد واسه خواهرش...شايد يك هزارم حالشو هم نتونم درك كنم....غم از دست دادن خواهر به خصوص وقتي بهش وابسته باشي خيلي سخته...يه جورايي خودتم تا مدتي نيست ميشي فنا ميشي....اميدوارم هر چه زودتر سميه كنار بياد با اين بازي روزگار....
بغض گلومو گرفته اما نميتونم گريه كنم....![]()
با ديدن خانه خدا دومين دعام سلامتي مريضا به خصوص خواهر سميه و يكي ديگه بود....هر وقت دعا ميكنم به صلاح طرف بودن رو حتما قيد ميكنم...
مطمئن بودم به سلامتيش... اين روزا خيلي منتظر شادي سميه بودم...هر روز منتظر تماسش بودم...
خيلي دلم شكست...اگه نميگفتم به صلاحش باشه شايد ادامه زندگيش بدتر از نبودنش باشه....و هم خودش هم خانوادش اذيت خيلي زياد اذيت ميشدن....
از خدا ميخوام به سميه عزيز و خانوادش و بچه ها و شوهر خواهرش صبر بده.... زندگي سختي رو در پيش دارن....مطمئنا خدا همراهشون هست....
سميه خيلي بيتابي ميكرد واسه خواهرش...شايد يك هزارم حالشو هم نتونم درك كنم....غم از دست دادن خواهر به خصوص وقتي بهش وابسته باشي خيلي سخته...يه جورايي خودتم تا مدتي نيست ميشي فنا ميشي....اميدوارم هر چه زودتر سميه كنار بياد با اين بازي روزگار....
بغض گلومو گرفته اما نميتونم گريه كنم....![]()
بللللللللهفیلم چیه...راس میگه خو...
.....
....
...
..
.
.
..
...
....
.....
سلام چاکریم. شما چطورید ؟ چرا تالار اینجوری شده یه دو هفته نبودم ؟!سلاااااااام. اقا امیر... چطوری ؟ خوبی خوشی سلامتی ؟![]()
سلام به رویه ماهت .سلام عرض شد
چه خبر ها از باشگاه و اطراف و اکناف
قربان آقا..سلام چاکریم. شما چطورید ؟ چرا تالار اینجوری شده یه دو هفته نبودم ؟!
یعنی جایی بهتر از اینجا پیدا کردن !قربان آقا..
به لطف روزگار.
خوب همه یه جور سر کارن..
دیگه کمتر سر میزنن .. خیلی ها هم سایت های دیگه عضو ن..
سلام به من بیچاره کمک کنید !!!!سلام به فقیر و فقرای تالار![]()