چيه ؟؟؟چرا رفتي تو........مث پسراي خوب جواب بده ديگه .دهههههههه ............امير تو كجا رفتي نيومده؟؟؟؟؟(اخم)
خبر که ...آهان برداشتن یارانه ها در دو ماه آینده ... دیگه ... کشته شدن 23 نفر در زاهدان بوسیله دار و دسته ریگی ...سلام امير و امين خوبيد ؟ خبر جديد هر چي دارين رو كنين؟؟؟
ترجمه:
خبر جدید اینکهکله من میخاره
فکر کنم کچل شدم
خبر که ...آهان برداشتن یارانه ها در دو ماه آینده ... دیگه ... کشته شدن 23 نفر در زاهدان بوسیله دار و دسته ریگی ...
آره دیگه .يادم باشه از اين پس خبراي جديد دنيارو بيام ازت بپرسم ..........سلام پاييني واسه منه ؟؟؟(آبنبات)
آره دیگه .
آواتاره جديد مبارك الهه...
در انتها شب همگي خوش...
خدانگهدار...![]()
بسلامتآواتاره جديد مبارك الهه...
در انتها شب همگي خوش...
خدانگهدار...![]()
سلامسلاممممممممممم
خوبین ؟؟؟؟//////
کسی هست یا همه رفتن لالا
سلاممممممممممم
خوبین ؟؟؟؟//////
کسی هست یا همه رفتن لالا
الهه آواتار قبلیتو بیشتر دوست داشتم ولی دلت نشکنه اینم بد نیست .![]()
سلام سعيد نه هستيم ولي من كم كم ميخوام برم (يكي دو ساعتي در خدمتيم:دي)
نه . از تغییرات فرار نکن دنباله چیزه بهتر باشاهوم ...خودمم همين نظرو دارم ....به قبليه عادت كرده بودم .....همون قبلي رو بزارم ؟؟؟؟؟
سلاممممم
خوبه جای امیدواری هست که هستین
باشه هر وقت خواستین برین اشکالی نداره به یه شرط
که قول بدین خواب های خوب ببینید
نه . از تغییرات فرار نکن دنباله چیزه بهتر باش![]()
هان ؟؟؟ با اينكه تو وضعي كه من الان دارم خيلي سخته ولي باشه قول ميدم ......
کی اذیتت کردهچی شده
خودم با کمک بقیه بچه های تالار حالشون رو می گیریم
تا ماها هستیم غم و غصه فراموش
کجامون مجازیه ؟؟!!يه بنده خدا !!! دمتون گرم .....ما كه از دوستاي واقعمون خيري نديدم ....ايول به همين دوستاي مجازي !
کجامون مجازیه ؟؟!!
مگه من ربات اینترنتیم که می گی مجازی ؟
يه بنده خدا !!! دمتون گرم .....ما كه از دوستاي واقعمون خيري نديدم ....ايول به همين دوستاي مجازي !
ایشالله زودی بیاد معذرت خواهی کنه وگرنه با ماها طرفه
البته ما بچه های تالار خیلی هم مجازی نیستیم
خیلی کارها از دستمون بر می یاد و هوای هم رو داریم
پويان كه خداحافظي نكرده رفت !! اميرم كه فقط نظاره گر و امتياز دهنده شده امشب پستي نميده ........برم لالا كنم ......سعيد و امير جان شب خوبي داشته باشين .خداحافظ
ببخشید گله دستم به ریاضی مهندسی بنده . برو شبت بخیر .پويان كه خداحافظي نكرده رفت !! اميرم كه فقط نظاره گر و امتياز دهنده شده امشب پستي نميده ........برم لالا كنم به سعيد هم كه قول دادم خواباي خوب ببينم ......سعيد و امير جان شب خوبي داشته باشين .خداحافظ