"و همانا چشم افشین در همه حال و همه جا به شما نزدیک است..."چشم افشینو دور دیدممممم
چرا یهو اینجوری شدی آق رضا
چرا یهو اینجوری شدی آق رضا
"و همانا چشم افشین در همه حال و همه جا به شما نزدیک است..."
الهام(...)
تنها کاری که میتونین انجام بدین اینه که واسه سلامتیم دعا کنین!!
بودی حالا، بذار چای خداحافظیتو بریزم بخور بعد برو...دوستان روز خوش.!.!.!.
"و همانا چشم افشین در همه حال و همه جا به شما نزدیک است..."
الهام(...)
راستی تا اونجایی که یادم میاد چند روز ازاینکه بچه ها و بخصوص خودت اینجا بی دلیل و بی هدف وقتتو تلف میکنی شاکی بودی! حالا چی شده از صب تا پسین اینجا پلاسی آق محمد؟!
راستش من نمیدونم کارت چی هست و چجوریه (انگار گفته بودی معلمی و تو هنرستان تدریس میکنی...) ولی به نظر من اگه کارت میره و میاد بهتره یه فرصت استراحت هم به خودت بدی! 12 ساعت کار بکوب فکر نمیکنم جالب باشه مگر اینکه موقت باشه و به تناوبواقعا با این حرفت به من تلنگر زدی جدی
آق رضا خیلی کارا دارم اما مدتیه بیکار شدم و رفتم تو مود استراحت. هر کارم میکنم بیرون بروم و برم تو مود کار نمی تونم.
تا همین چند هفته پیش روزی 12 ساعت بکوب کار می کردم
اما کارم تموم شد حالا که کار جدید پیش اومده تنبلیم می کنه شروع کنم.
راستش من نمیدونم کارت چی هست و چجوریه (انگار گفته بودی معلمی و تو هنرستان تدریس میکنی...) ولی به نظر من اگه کارت میره و میاد بهتره یه فرصت استراحت هم به خودت بدی! 12 ساعت کار بکوب فکر نمیکنم جالب باشه مگر اینکه موقت باشه و به تناوب
سلامسلام...
سلامسلام به همه دوستان عزیزم
خب فکر کنم چون به قول خودت 12 ساعت بکوب کار میکردی اینجوری شدی، منم همین تجربه رو دارم. اگه ساعت کار و استراحت و تفریحتو متعادل تنظیم کنی به این حس و حال دچار نمیشی.جدیده:
یک دستگاه بسته بندی برا دستمال کاغذی
خب فکر کنم چون به قول خودت 12 ساعت بکوب کار میکردی اینجوری شدی، منم همین تجربه رو دارم. اگه ساعت کار و استراحت و تفریحتو متعادل تنظیم کنی به این حس و حال دچار نمیشی.
البته منم الان یه جورایی مث تو شدم. اصلا حال و حوصله کار کردن ندارم.
سلامسلام به همه دوستان عزیزم حاله همگی خوبه؟
امیدوارم همیشه مثل رشتمون سبز باشید![]()
سلامیک سلام کلی و دوباره به همه
یک ابراز شرمندگی برا یکی که خودش می دونه
سلام
سلام
خبرا؟
يه مقدار از حرفايي كه زدين ديدم(با اجازه!)؛ كار زياد استراحت زياد هم مي خواد
اينطور نيست؟! بهتره متعادل كار كني جوري كه زياد فشار هم بهت نياره و يه مدت مجبور نشي كه كلا استراحت كني!
لطف شما...خبری نیست جز دوری شما( دوری و دوستی)
موافقم اما یک زمانی هست که مجبوری کار کنی اونم زیادی وگرنه کارت رو بموقع تحویل نمیدی( و عنان کار از دستت در میره)
تو کار من معلوم نیست کی ها استراحته یک وقتی میبینی 1 ماه استراحته و 5 ماه کار ( همینش بده)
نع تشریف داریم؟
شما چی؟
isjdk
بله منم هستم چرا دوست داري دينگول ابادي صحبت كني hvi isjl