زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

رفتی تو مود رفرش:biggrin:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
چرا یهو اینجوری شدی آق رضا

راستی تا اونجایی که یادم میاد چند روز ازاینکه بچه ها و بخصوص خودت اینجا بی دلیل و بی هدف وقتتو تلف میکنی شاکی بودی! حالا چی شده از صب تا پسین اینجا پلاسی آق محمد؟!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
"و همانا چشم افشین در همه حال و همه جا به شما نزدیک است...":surprised:

الهام(...)

عین الافشین حاضر فی کل المکان. و ما ادرئک عین الافشین. عین کالعین ال....

راستی تا اونجایی که یادم میاد چند روز ازاینکه بچه ها و بخصوص خودت اینجا بی دلیل و بی هدف وقتتو تلف میکنی شاکی بودی! حالا چی شده از صب تا پسین اینجا پلاسی آق محمد؟!

واقعا با این حرفت به من تلنگر زدی جدی
آق رضا خیلی کارا دارم اما مدتیه بیکار شدم و رفتم تو مود استراحت. هر کارم میکنم بیرون بروم و برم تو مود کار نمی تونم.

تا همین چند هفته پیش روزی 12 ساعت بکوب کار می کردم
اما کارم تموم شد حالا که کار جدید پیش اومده تنبلیم می کنه شروع کنم.

Phyto

مدیر تالار
واقعا با این حرفت به من تلنگر زدی جدی
آق رضا خیلی کارا دارم اما مدتیه بیکار شدم و رفتم تو مود استراحت. هر کارم میکنم بیرون بروم و برم تو مود کار نمی تونم.

تا همین چند هفته پیش روزی 12 ساعت بکوب کار می کردم
اما کارم تموم شد حالا که کار جدید پیش اومده تنبلیم می کنه شروع کنم.
راستش من نمیدونم کارت چی هست و چجوریه (انگار گفته بودی معلمی و تو هنرستان تدریس میکنی...) ولی به نظر من اگه کارت میره و میاد بهتره یه فرصت استراحت هم به خودت بدی! 12 ساعت کار بکوب فکر نمیکنم جالب باشه مگر اینکه موقت باشه و به تناوب

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من نمیدونم کارت چی هست و چجوریه (انگار گفته بودی معلمی و تو هنرستان تدریس میکنی...) ولی به نظر من اگه کارت میره و میاد بهتره یه فرصت استراحت هم به خودت بدی! 12 ساعت کار بکوب فکر نمیکنم جالب باشه مگر اینکه موقت باشه و به تناوب

هنرستان که سال تحصیلی بود اونم 3 روز هفته برنامه داشتم

دستی در ساخت دستگاهایی به سفارش دارم( هم فنی و هم علمی و هم اقتصادیه)
که کارقبلیم تموم شده و سفارش جدید دارم حوصلم نمیکشه شروع کنم. همینجور داره زمان میگذره.
تو بگو چیکار کنم
نمیدونم توهمچین موقعیت هایی بودی؟ میدونی چی میگم؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سلام کلی و دوباره به همه

یک ابراز شرمندگی برا یکی که خودش می دونه

Phyto

مدیر تالار
جدیده:
یک دستگاه بسته بندی برا دستمال کاغذی
خب فکر کنم چون به قول خودت 12 ساعت بکوب کار میکردی اینجوری شدی، منم همین تجربه رو دارم. اگه ساعت کار و استراحت و تفریحتو متعادل تنظیم کنی به این حس و حال دچار نمیشی.
البته منم الان یه جورایی مث تو شدم. اصلا حال و حوصله کار کردن ندارم.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب فکر کنم چون به قول خودت 12 ساعت بکوب کار میکردی اینجوری شدی، منم همین تجربه رو دارم. اگه ساعت کار و استراحت و تفریحتو متعادل تنظیم کنی به این حس و حال دچار نمیشی.
البته منم الان یه جورایی مث تو شدم. اصلا حال و حوصله کار کردن ندارم.

اصلا دستم به کار نمیره
تا میام بشینم یک کم حساب کنم و نقشه بکشم حوصلم سر میره و مشغول میشم به الکی چرخ زدن تو نت

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیزم حاله همگی خوبه؟
امیدوارم همیشه مثل رشتمون سبز باشید:gol:
سلام
یک سلام کلی و دوباره به همه

یک ابراز شرمندگی برا یکی که خودش می دونه
سلام
خبرا؟
يه مقدار از حرفايي كه زدين ديدم(با اجازه!)؛ كار زياد استراحت زياد هم مي خواد
اينطور نيست؟! بهتره متعادل كار كني جوري كه زياد فشار هم بهت نياره و يه مدت مجبور نشي كه كلا استراحت كني!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام
خبرا؟
يه مقدار از حرفايي كه زدين ديدم(با اجازه!)؛ كار زياد استراحت زياد هم مي خواد
اينطور نيست؟! بهتره متعادل كار كني جوري كه زياد فشار هم بهت نياره و يه مدت مجبور نشي كه كلا استراحت كني!

خبری نیست جز دوری شما( دوری و دوستی)

موافقم اما یک زمانی هست که مجبوری کار کنی اونم زیادی وگرنه کارت رو بموقع تحویل نمیدی( و عنان کار از دستت در میره)

تو کار من معلوم نیست کی ها استراحته یک وقتی میبینی 1 ماه استراحته و 5 ماه کار ( همینش بده)

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبری نیست جز دوری شما( دوری و دوستی)

موافقم اما یک زمانی هست که مجبوری کار کنی اونم زیادی وگرنه کارت رو بموقع تحویل نمیدی( و عنان کار از دستت در میره)

تو کار من معلوم نیست کی ها استراحته یک وقتی میبینی 1 ماه استراحته و 5 ماه کار ( همینش بده)
لطف شما...
خب اگرشغلت اقتضا مي كنه كه اينجور كار كني ... ديگه حرفي نيست و البته گريزي هم نيست و بهتره يه جوري خودت رو با شرايطي كه داره وفق بدي...

بالا