سلام به رویه ماهتسلااااام
منم اومدم![]()
سلام عزیز خوبی من هستمااااااااااااااااااااااااسلام مشتی
چقدر سحر خیز شدی
![]()
و اما شما :سلام مشتی
چقدر سحر خیز شدی
![]()
امتحان اندیشه اسلامی
چي شده از كله سحر و خروس خون بيدار شدي ؟؟؟؟![]()
ايول .....خوشم اومدامتحان اندیشه اسلامی
ايول .....خوشم اومد
چرا چرا ؟
داري منو مسخره ميكني؟؟ دهههههههههههچرا چرا ؟![]()
نخیر بنده بیجا کردم .آدم مگه خانم باشخصیتی مثل شما رو مسخره می کنه ؟!داري منو مسخره ميكني؟؟ دههههههههههه
خب حالااااا .............. شرمندمون نكننخیر بنده بیجا کردم .آدم مگه خانم باشخصیتی مثل شما رو مسخره می کنه ؟!
می بینم که سورس Smile منو پیدا کردی ؟! انحصاریه ها .
منظورت ماييم ؟؟؟کجا قایم شده بودین شماها یهویی با هم ظاهر شدین؟!
جانم؟ اینایی که من میذارم حاصل سالها خون دل خوردن و ذره ذره جمع آوری از اقصا نقاط دنیاس! نکنه زدی به انباری من؟!می بینم که سورس Smile منو پیدا کردی ؟! انحصاریه ها .
بنده خود بسیار گله مند هستم .دوستان شما :1-مریم خانم (مسافرت)چرا باز من اومدم تالار خلوته ؟؟؟ برو دعواشون كن زودي بيان ؟؟![]()
>>> بودن و هستن - حرفیدن = نبودن!منظورت ماييم ؟؟؟
من كه قايم نشده بودم ...همين جا بودمو هستم![]()
خیلیا رو جا انداختی، تکلیف اینارم مشخص کن: محمدرضا، زهرا، حمید، امیرمسعود، شبنم، فائزه، وحید، محمدامین، سعید، نفیسه، ناژین، سمانه، دیان و و و ...بنده خود بسیار گله مند هستم .دوستان شما :1-مریم خانم (مسافرت)
2-الهام خانم (معلوم نیست چه می کنه )
3-رئیس (که اونم معلوم نیست چه می کنه میاد یه سیلام میده می ره !)
4-افشین (تا مقامات بالا نباشه نمیاد)
5-...
بقیه هم که شامل خودمون باشه همیشه هستیم
بنده خود بسیار گله مند هستم .دوستان شما :1-مریم خانم (مسافرت)
2-الهام خانم (معلوم نیست چه می کنه )
3-رئیس (که اونم معلوم نیست چه می کنه میاد یه سیلام میده می ره !)
4-افشین (تا مقامات بالا نباشه نمیاد)
5-...
بقیه هم که شامل خودمون باشه همیشه هستیم
خب كسي نبود كه باهاش بحرفم ...توقع نداري كه تنهايي بيام پست بزارم .>>> بودن و هستن - حرفیدن = نبودن!
اوه من اینا رو غیر از زهرا خانم و امیر مسعود ، وحید نمی شناسم !خیلیا رو جا انداختی، تکلیف اینارم مشخص کن: محمدرضا، زهرا، حمید، امیرمسعود، شبنم، فائزه، وحید، محمدامین، سعید، نفیسه، ناژین، سمانه، دیان و و و ...
اهوم ....اولا فعالتر بودن ..خیلیا رو جا انداختی، تکلیف اینارم مشخص کن: محمدرضا، زهرا، حمید، امیرمسعود، شبنم، فائزه، وحید، محمدامین، سعید، نفیسه، ناژین، سمانه، دیان و و و ...
تنها نبودی که، ملت در خفا ناظرن! تازه امیر بنده خدا کله سحر اومده یه پست گذاشته یعنی من هستم بیاین! مگه نه امیر... یا نه اصلا مث من یه پست گذاشتم سه چارتایی ریختین وسط یهو!خب كسي نبود كه باهاش بحرفم ...توقع نداري كه تنهايي بيام پست بزارم ...ملت چي ميگه ؟؟؟
![]()