بازم من از دسته پرنده هام یه نگاه به آواتارت بنداز .رمز موفقیتت در چی بود ؟آق BWM پنگوئنه رفتی بالاکمد دوتا بال کوچیکتو دیدی فکر کردی می تونی پرواز کنی
![]()

بازم من از دسته پرنده هام یه نگاه به آواتارت بنداز .رمز موفقیتت در چی بود ؟آق BWM پنگوئنه رفتی بالاکمد دوتا بال کوچیکتو دیدی فکر کردی می تونی پرواز کنی
![]()
پسر اين جمله رو از كجاي مخت كشيدي بيرونبازم من از دسته پرنده هام یه نگاه به آواتارت بنداز .رمز موفقیتت در چی بود ؟![]()
ما همدیگه رو نمی فهمیم وقتی عاشق شدی بیا جلو .يعني الان عاشقي ؟؟؟ بچگياتم عاشق بوديفرزند نسل 21 به اين ميگن بزرگ نشده ...
..
ما همدیگه رو نمی فهمیم وقتی عاشق شدی بیا جلو .![]()
می دونی آپشن های مختلفی رو در نظر داشتم . متاسفانه هیچ کدوم به ثمره نرسید .
الانم هستم ولي دارم رد گم ميكنم ..صداشو درنيار
خب خودت گفتي تا عاشق...بچگيام....خب يعني بچگياتم عاشق بودي ديگه..خجالت نكش بوگو...طرف كي بود حالا ...نوزاد تازه متولد شده همسايتون![]()
ما همدیگه رو نمی فهمیم وقتی عاشق شدی بیا جلو .![]()
بازم من از دسته پرنده هام یه نگاه به آواتارت بنداز .رمز موفقیتت در چی بود ؟![]()
يعني الان عاشقي ؟؟؟ بچگياتم عاشق بوديفرزند نسل 21 به اين ميگن بزرگ نشده ...
ياد..ياد....نميگم ...
بچگيام كه هر وقت ميرفتيم بيرون رو كول......
چرا نميزارينننننننننننننن برم
چرا من بيارم ؟؟؟ مگه من مسئول پاي بچه مردمم خودت برو بيار ....اصلا مامان ستارش الان مياره![]()
خداحافظيشو من كردم اون رفتستاره کو ؟
چه بچه فعالي ......ايشاالله مورداي بعدي ...می دونی آپشن های مختلفی رو در نظر داشتم . متاسفانه هیچ کدوم به ثمره نرسید .![]()
الانم هستم ولي دارم رد گم ميكنم ..صداشو درنيار
خب خودت گفتي تا عاشق...بچگيام....خب يعني بچگياتم عاشق بودي ديگه..خجالت نكش بوگو...طرف كي بود حالا ...نوزاد تازه متولد شده همسايتون![]()
چون تایپ دارم مجبورم هی برم هی بیام..............ستاره کو ؟
به خواهرت ديگه...........رفتی
خوش به حالت که این همه خاطره خوب داری( ما که همش سواری میدادیم)
محرمی گفتن نامحرمی گفتن.
کاری که گفتم رو بکن. نه نیار![]()
تو عشق عاشقی
برو دختر کشکتو بساب
خداحافظيشو من كردم اون رفت
جون هر كي دوس دارين يكي از اينجا منو بندازه بيرون ......![]()
نه ستاره جون خب منم ميشم خالش ....ولي اين وظيفه ماها كه نيستمرسی الهه جون حالا دیگه عسل من شده بچه ی مردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خواهرت ديگه...........
يكي از مزيت هاي دختر بودن
هنوز كه بزرگ نشده ...مشكلي نيست ...اگه لج كني ميگم بري .....عوض كنيا
تو چرا امروز هر چيزيو كه ميگم سري باشه زود فاش ميكني![]()
با خشونت كه نه............حالا برو بیرون
نه ستاره جون خب منم ميشم خالش ....ولي اين وظيفه ماها كه نيست
يا بايد خودت به بچت برسي يا ْآقاتون ...خودت كه نميرسي...آقاتونم كه اينجا تشريف ندارن ...پس ما بايد ..![]()
مگه شك داري ....معلومه كه راز نگهدارم ....(هرکه را اسرا حق، ای بابا چن بار بگم)
نکه تو خیلی راز نگهداری یی ی یی![]()
با خشونت كه نه............
تا حالا كسي بهم از گل نازك تر نگفته حالا تو مياي با...............
باشه الهه جون!!!!نه ستاره جون خب منم ميشم خالش ....ولي اين وظيفه ماها كه نيست
يا بايد خودت به بچت برسي يا ْآقاتون ...خودت كه نميرسي...آقاتونم كه اينجا تشريف ندارن ...پس ما بايد ..![]()
نه ديگه من اصلا همچين جسارتي نميكنم تو كاري كه شما ميخواين انجام بدين دس درازي كنماحسن به این حس انسان دوستانه واقعا تبریک میگم
( دستت در نکنه همین کهنه هاش رو هم عوض و بشور که بچه داره میسوزه و گریه می کنه)
منم دارم می رم به درسو مشق برسم .انشالله شب یه سر میزنم .
![]()
بابا بچه ی من تمیزه تنش نمیسوزه......ستاره ها شب طلوع میکنن تو آسمون.....
باشه الهه جون!!!!
پس خاله واسه ی چیه واسه قربون صدقه رفتن؟؟؟؟
باباش .............
برو کاری که گفتم رو انجام بدهنه ديگه من اصلا همچين جسارتي نميكنم تو كاري كه شما ميخواين انجام بدين دس درازي كنم
بدو ديگه بيچاره حالش بده.....اومدني دستاتم با آب و صابونو مواد ضد عفوني كننده خوب بشور
بسلامت .من امشب نميام ستاره هم كه معلوم نيست ...افشين و الهامم كه اونورن ...تنهاي تالارو اداره كن ...تو فلاكس واسه خودت چايي بيار خوابت نگيرهمنم دارم می رم به درسو مشق برسم .انشالله شب یه سر میزنم .
![]()
چشم ...ولي اون آبنبات واسه خودته ..دهنيش كردي ديگه ..من نميخورم ....آفرین اینوبگیر برو بیرون
بیرون
![]()
اهوم .پس بعد اينكه محمد كاراي بچرو روبراه كرد بيارش يه بووووووووووووسش كنم .باشه الهه جون!!!!
پس خاله واسه ی چیه واسه قربون صدقه رفتن؟؟؟؟
باباش .............
بابا بچه ی من تمیزه تنش نمیسوزه......
نیازی هم نیس بچه ی قند عسل منو بهانه کنین واسه دعواهاتون....................
مطمئن باش یه روز با اکس یا بی اکس این کارو می کنم عوضش رو سنگ قبرم نمی نویسن جوان ناکام . می گن به آرزوش رسید .برو به سلامت
یک وقتی قرص X نخوری بری رو بلندی هوس پرواز بزنه سرت فکر کنی سیمرغی
![]()
دور از جون..........................مطمئن باش یه روز با اکس یا بی اکس این کارو می کنم عوضش رو سنگ قبرم نمی نویسن جوان ناکام . می گن به آرزوش رسید .![]()