زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
حال که با خود می اندیشم می بینم خداوند کریم چه موهبت بزرگی به ما عطا فرموده، آنهم مردی ومردانگی، همان چیزی که زنها از آن محرومند ( در حدیثی از یک بزرگ مرد خواندم که می گفت خدا مورچه را دیده که گره به دمش بسته) این خود به تنهایی مبین این نکته است که یک زن هرگز( حتی اگر خودش را بکشد) مرد نخواهد شد و به فضایل اخلاقی و اجتماعی مرد که همانا مردانگی و صبرو همت و شهادت کامله است نمی رسد.
بیخود نیست و حتما حکمتی دارد که روز زن در یک چنین روزی واقع نشده و حتما حکمتی دارد که شهادت زن نصف مرد ارزش دارد. عزیزان من در این مطالب تفکر وتعمق کنید تا خداوند شما را از ظلمات وهم خارج و به نور فهم هدایت کند. (اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم و اکرمنی بنورالفهم)
:cool::razz::smile::D:biggrin:
:cry::cry: بیا :gol:

غلط کردم

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب دیگه عکسام تموم شد
امیدوارم از عکسا خوشتون اومده باشه
به همه فردا رو تبریک میگم در حالیکه هیشکی بم تبریک نگفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشید
فعلاً
دستت دردنكنه همشون قشنگ بودن
خب راس ميگه از صبح داره .....ولي كسي.......شرمنده ستاره جونم
منم بهت عيد رو تبريك ميگم :gol::gol:

منم برم ..3 - 4 ساعت ديگه دوباره ميام :smile:فعلا....

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
و درود خدا بر او، فرمود: ناتوان ترين مردم كسي است كه در دوست يابي ناتوان است، و از او ناتوان تر آن كه دوستان خود را از دست بدهد. (حكمت 12)
و درود خدا بر او، فرمود: بخشنده باش اما زياده روي نكن، در زندگي حسابگر باش اما سخت گير مباش. (حكمت 33)
به فرزندش امام حسن فرمود: پسرم ! چهار چيز از من ياد گير (در خوبي ها)، و چهار چيز به خاطر بسپار (هشدارها)، كه تا به آنها عمل مي كني زيان نبيني:
الف- خوبي ها
1- همانا ارزشمند ترين بي نيازي عقل است، 2- و بزرگ ترين فقر بي خردي است، 3- و ترسناك ترين تنهايي خود پسندي است، 4- و گرامي ترين ارزش خانوادگي، اخلاق نيكوست.
ب- هشدارها
1- پسرم ! از دوستي با احمق بپرهيز، چرا كه مي خواهد به تو نفعي رساند اما دچار زيانت مي كند.
2- از دوستي با بخيل بپرهيز، زيرا آنچه را كه سخت به آن نياز داري از تو دريغ مي دارد.
3- و از دوستي با بدكار بپرهيز، كه با اندك بهايي تو را مي فروشد.
4- و از دوستي با دروغگو بپرهيز، كه او به سراب ماند، دور را به تو نزديك، و نزديك را دور مي نماياند.
(حكمت 38)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت دردنكنه همشون قشنگ بودن
خب راس ميگه از صبح داره .....ولي كسي.......شرمنده ستاره جونم
منم بهت عيد رو تبريك ميگم :gol::gol:

منم برم ..3 - 4 ساعت ديگه دوباره ميام :smile:فعلا....

سلام الهه خانومی کجا من هنوز تازه اومدم. با ما باش تا کامروا شوی

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
حال که با خود می اندیشم می بینم خداوند کریم چه موهبت بزرگی به ما عطا فرموده، آنهم مردی ومردانگی، همان چیزی که زنها از آن محرومند ( در حدیثی از یک بزرگ مرد خواندم که می گفت خدا مورچه را دیده که گره به دمش بسته) این خود به تنهایی مبین این نکته است که یک زن هرگز( حتی اگر خودش را بکشد) مرد نخواهد شد و به فضایل اخلاقی و اجتماعی مرد که همانا مردانگی و صبرو همت و شهادت کامله است نمی رسد.
بیخود نیست و حتما حکمتی دارد که روز زن در یک چنین روزی واقع نشده و حتما حکمتی دارد که شهادت زن نصف مرد ارزش دارد. عزیزان من در این مطالب تفکر وتعمق کنید تا خداوند شما را از ظلمات وهم خارج و به نور فهم هدایت کند. (اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم و اکرمنی بنورالفهم)
:cool::razz::smile::D:biggrin:
:cry::cry: بیا :gol:

غلط کردم
:eek::eek::eek::eek:
سلام

setare.a

عضو جدید
اینجوریه؟؟؟؟
دلیل اشک زن
يك پسر كوچك از مادرش پرسيد : چرا گريه مي كني ؟
مادرش به او گفت : زيرا من يك زن هستم . پسر بچه گفت : من نمي فهمم . بعدها پسر كوچك از پدرش پرسيد چرا مادر بي دليل گريه مي كند ؟
پدرش تنها توانست به او بگويد : تمام زنها براي هيچ چيز گريه مي كنند . پسر كوچك بزرگ شد وبه يك مرد تبديل گشت . ولي هنوز نمي دانست كه چرا زنها بي دليل گريه مي كنند .
بالاخره سوالش را براي خداوند مطرح كرد و مطمئن بود كه خدا جواب را مي داند .
او از خدا پرسيد : خدايا چرا زنها به آساني گريه ميكنند ؟
خدا گفت : زماني كه زن را خلق كردم ، مي خواستم كه او موجودي به خصوصي باشد . بنابراين نشانه هاي او را آنقدر قوي آفريدم تا بار همه دنيا را به دوش بكشد و همچنين شانه هايش آنقدر نرم باشد كه به بقيه آرامش بدهد . من به او يك نيروي دروني قوي دادم تا توانايي تحمل زايمان بچه هايش را داشته باشد و وقتي آنها بزرگ شدند توانايي تحمل بي اعتنايي آنها را نيز داشته باشد .
به او توانايي دادم كه در جايي كه همه از جلو رفتن نا اميد شده اند او تسليم نشود و همچنان پيش برود . به او توانايي نگهداري از خانواده اش را دادم حتي زماني كه مريض يا پير شده است بدون اينكه شكايتي كند . به او عشقي دادم كه در هر شرايطي بچه هايش را عاشقانه دوست داشته باشد ، حتي اگر آنها به او آسيبي برسانند . به او توانايي دادم كه شوهرش را دوست داشته باشد و از تقصيرات او بگذرد . هميشه تلاش كند تا جايي در قلب شوهرش داشته باشد . به او شعور را دادم كه درك كند ، يك شوهر خوب هرگز به همسرش آسيب نمي رساند . اما گاهي اوقات توانايي همسرش را مي آزمايد و به او اين توان را دادم كه تمامي اين مشكلات را حل كرده و با وفاداري كامل در كنار شوهرش باقي بماند و در آخر به او اشكهايي دادم كه بريزد . اين اشكها فقط مال اوست و تنها براي استفاده اوست ، در هر زماني كه به آنها نياز داشته باشد ، او به هيچ دليلي نياز ندارد تا توضيح دهد چرا اشك مي ريزد . خدا گفت : مي بيني پسرم ! زيبايي يك زن در لباسهايي كه مي پوشد نيست ، در ظاهر او نيست ، در شيوه آرايش موهايش نيست . بلكه زيبايي يك زن در چشما نش نهفته است . زيرا چشمهاي او دريچه روح اوست و در قلب او ، جايي كه عشق او به ديگران در آن قرار دارد .

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستاره خدا بگم چیکارت نکنه...نشستم همه پستای اون روزا رو میخونم...اینجوری تا فردا باید بمونم همینجا!!

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام الهه خانومی کجا من هنوز تازه اومدم. با ما باش تا کامروا شوی
مطمئني كه كامروا ميشم :surprised:چجوري؟ واما در پاسخ به ..:همانا مردان بوجود آورنده كارهاي بزرگ هستند/ ولي زنان بوجود آورنده مردان ....
سلام
و
خداحافظ
ميترسم اين خداحافظي منم باز چند ساعتي طول بكشه

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجوریه؟؟؟؟
دلیل اشک زن
يك پسر كوچك از مادرش پرسيد : چرا گريه مي كني ؟
مادرش به او گفت : زيرا من يك زن هستم .پسر بچه گفت : مننمي فهمم .بعدها پسر كوچك از پدرش پرسيد چرا مادر بي دليل گريهمي كند ؟
پدرش تنها توانست به او بگويد : تمام زنها براي هيچ چيز گريه ميكنند . پسر كوچك بزرگ شد وبه يك مرد تبديل گشت . ولي هنوز نمي دانست كه چرا زنها بيدليل گريه مي كنند .
بالاخره سوالش را براي خداوند مطرح كرد و مطمئن بودكه خدا جواب را مي داند .او از خدا پرسيد : خدايا چرازنها به آساني گريه ميكنند ؟
خدا گفت : زماني كه زن را خلقكردم ، مي خواستم كه او موجودي به خصوصي باشد . بنابراين نشانه هاي او را آنقدر قويآفريدم تا بار همه دنيا را به دوش بكشد و همچنين شانه هايش آنقدر نرم باشد كه بهبقيه آرامش بدهد . من به او يك نيروي دروني قوي دادم تا توانايي تحمل زايمان بچههايش را داشته باشد و وقتي آنها بزرگ شدند توانايي تحمل بي اعتنايي آنها را نيزداشته باشد .به او توانايي دادم كه در جايي كه همه از جلو رفتننا اميد شده اند او تسليم نشود و همچنان پيش برود .به او توانايينگهداري از خانواده اش را دادم حتي زماني كه مريض يا پير شده است بدون اينكه شكايتيكند .به او عشقي دادم كه در هر شرايطي بچه هايش را عاشقانه دوست داشتهباشد ، حتي اگر آنها به او آسيبي برسانند . به او توانايي دادم كه شوهرش را دوستداشته باشد و از تقصيرات او بگذرد . هميشه تلاش كند تا جايي در قلب شوهرش داشتهباشد . به او شعور را دادم كه درك كند ، يك شوهر خوب هرگز به همسرش آسيب نمي رساند . اما گاهي اوقات توانايي همسرش را مي آزمايد و به او اين توان را دادم كه تمامياين مشكلات را حل كرده و با وفاداري كامل در كنار شوهرش باقي بماند و در آخر به اواشكهايي دادم كه بريزد . اين اشكها فقط مال اوست و تنها براي استفاده اوست ، در هرزماني كه به آنها نياز داشته باشد ، او به هيچ دليلي نياز ندارد تا توضيح دهد چرااشك مي ريزد .خدا گفت : مي بيني پسرم ! زيبايي يك زن در لباسهاييكه مي پوشد نيست ، در ظاهر او نيست ، در شيوه آرايش موهايش نيست . بلكه زيبايي يكزن در چشما نش نهفته است . زيرا چشمهاي او دريچه روح اوست و در قلب او ، جايي كهعشق او به ديگران در آن قرار دارد .
آفرین ، نیاز بود یکی زود جوابیه صادر کنه
خوشم اومد!

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئني كه كامروا ميشم :surprised:چجوري؟ واما در پاسخ به ..:همانا مردان بوجود آورنده كارهاي بزرگ هستند/ ولي زنان بوجود آورنده مردان ....

سلام
و
خداحافظ
سلام
سلام

...

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
و
خداحافظ

اینجوری
:weirdsmiley:

:king: پست ومقام بهت بدم
:w18: یک پک بزنی کامت روا میاد

:w29: به ملکوت اعلی رسیدن = به کام ابدی رسیدن

:w24: یک لبخند، تشویق، صحبت محبت آمیز، عشق، صفا آدم رو درموقعیت احساس خوبختی قرار میده

:w38: با عینک خوشبینی و احساس خوشی به دورو بر نگاه کنی همه چی حله
:w41: اگه همه ازت اطاعت کنن احساس می کنی به هرچیخواستی رسیدی ( کامروا شدی)
:w14: ( الکی خوش)

..
....
........
........... ایناش دیگه گفتنی نیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا