سوتی سوتی سووووووووتیییی. دهاتی
ممنون از این همه الطاف خفیه جناب مستطاب
خیلی کلفت شدی مودمت میسوزه دستور میدی واست میییییییارن
![]()

الطاف چي چي ببخشيد دهاتي هستم ملتفت نشدم

سوتی سوتی سووووووووتیییی. دهاتی
ممنون از این همه الطاف خفیه جناب مستطاب
خیلی کلفت شدی مودمت میسوزه دستور میدی واست میییییییارن
![]()
من یک پست 30یا30 زده بودم مدیریت محترم برا چند دقیقه حذف فرمودند و بعد از اعتراض مکرر ( دستم به دامنش) برگردانده ( البته نسخه ویرایش شده) و عذر خواهی ( خصوصی) فرمودند.
این است متد جدید مدیریتی.![]()
اهوممن یک پست 30یا30 زده بودم مدیریت محترم برا چند دقیقه حذف فرمودند و بعد از اعتراض مکرر ( دستم به دامنش) برگردانده ( البته نسخه ویرایش شده) و عذر خواهی ( خصوصی) فرمودند.
این است متد جدید مدیریتی.![]()
برو بابا دهاتي هفت جد ابادته
من خوب دهاتيم بچه شهري نيستم تو كه شهري بودي چرا زودي ذوق كردي خوب غلطا رو تصحيح ميكردي نمره ميدادي در ضمن داداشم تهران بود گفتم بگيره ايراد داره
نه چرا ناراحت بشم بگو اما اگه دوست داري همونجا بگو ممنون ميشمیه چیز بگم ناراحت نمی شی ؟
بسلامت خوش بگذره الهه جانروز خوش
خدانگهدار![]()
نه بابا شما شوخي كرده بودي ما هم جاش شوخي شديد تر فرموديم درس عبرتي بشود براي سايرينشرمنده ناراحت نشو که شوخی کردم.![]()
شرمنده يه سوال:به سلامت . سلام یتیر ...![]()
پس خودتونم ميدونيد كه سليقتون *****ببخشید اینجا میگم .
از نظر مطالب چیزی نمی تونم بگم چون ازش سر در نمیارم اما از نظر ظاهری باید بگم font هاتو بزرگ ور داشتی و یکمم توی Style صفحه کم سلیقه ای به خرج دادی ولی اگر بتونی یه جوری سر و سامون بدی و theme رو عوض کنی خیلی جذاب تر می شه . تو اینجور مواقع حتما نظر یه خانوم رو هم بپرس چون بسیار به این جور مسائل دقت می کنن .![]()
نه بابا شما شوخي كرده بودي ما هم جاش شوخي شديد تر فرموديم درس عبرتي بشود براي سايرين![]()
اوزون انتخاب اله . هرچیمه استدون یتیر .شرمنده يه سوال:
كيمه يتيريم ؟؟؟![]()
پس خودتونم ميدونيد كه سليقتون *****![]()
ببخشید اینجا میگم .
از نظر مطالب چیزی نمی تونم بگم چون ازش سر در نمیارم اما از نظر ظاهری باید بگم font هاتو بزرگ ور داشتی و یکمم توی Style صفحه کم سلیقه ای به خرج دادی ولی اگر بتونی یه جوری سر و سامون بدی و theme رو عوض کنی خیلی جذاب تر می شه . تو اینجور مواقع حتما نظر یه خانوم رو هم بپرس چون بسیار به این جور مسائل دقت می کنن .![]()
سلام به روی ماهتراستی یادم رفت درست حسابی به رئیس ارض ادب کنم .
رئیس خوبی که انشالله . در 2 روز اخیر کمتر سعادت پیدا کردم ببینمتون .
اشکال نداره رئیس گفته اگه نبود باید به من ( گوش کن باید باید) ارررررررررررررررض ادب کنی.
عرض ادب کن.
حالا ببینم چی میشه معاونت کهسخته شاید ریاست رو قبول کردم( اونم چنگی به دل نمیزنه)
خدایا توبه.افسون جووووووون منو ببخش غلط کردم![]()
وااااي افسون كجايي بيا ببين محمد داره چي ميگه ......
ميسيييييي![]()
بودي نه ....رفتي!!! محمدرضا عوض تو رو در آوردم : ديلا
از متدهای جدید و ابزارهای آتشین می گفتیم چه با فیل تر چه بی فیل تر
حالا کجا بودی نرو نرو نرو
رفتی برو به سلامت![]()
ياخجه.....گوروم چيمه تاپراماوزون انتخاب اله . هرچیمه استدون یتیر .
مرسي راستش قبلا از دو سه نفري پرسيدم همشون تاييد كردن البته عوضشم كردم اما اينو بيشتر پسنديدنببخشید اینجا میگم .
قبلا یه بار قبلا یه بار،تو هم که جار نمیزنی، اصلا
جارچی
الانم که جار نزدی دادی BBC واست پخش کرده
جارچی![]()
خب يعني دقت آقايون تو اينجور مسائل كم ديگه.... اعتراف يعني اين ...ملت تحويل بگيرينااااااااااااااااا این یکیشو سفید نوشتی ندیدم
من نگفتم سلیقشون بهتره گفتم نظرشونو بپرس چون به این مسائل دقت می کنن.
اودا سنن چی .
من یک پست 30یا30 زده بودم مدیریت محترم برا چند دقیقه حذف فرمودند و بعد از اعتراض مکرر ( دستم به دامنش) برگردانده ( البته نسخه ویرایش شده) و عذر خواهی ( خصوصی) فرمودند.
این است متد جدید مدیریتی.
برو بابا دهاتي هفت جد ابادته من خوب دهاتيم بچه شهري نيستم تو كه شهري بودي چرا زودي ذوق كردي خوب غلطا رو تصحيح ميكردي نمره ميدادي در ضمن داداشم تهران بود گفتم بگيره ايراد داره
خوب چشم رئیسو دور دیدیدا
در ضمن اشکال نداره شما مدیر شو من معاونتشو قبول دارم
ميگم بي جنبه اي برا همينه ديگه يارو اشتباه كرد تاوانشو داد تو چرا ذوق فرمودي همچين ميگه برام پيغام خصوصي داد انگار كي بوده طرف
قبلنا يبار ديدم اومد پروفايلم درخواست دوستي داد قبول كردم رفتم سلام كردم ديدم جواب نداد تحويلش نگرفتم بعد چند روز اومد يه دسته گل برا عذر خواهي گذاشت مگه اومدم جار بزنم
اهوم
نگرفتم كجاي اين به من صدق ميكرد
آخه وقتي ميگن پست **** ندين يعني ندين ديگه بايد حتما برخورد **** بشه تا ....
رئیس نمی دونی چه توطئه هایی داشتن می کردن به من پست معاونت پیشنهاد کردن اما من قبول نکردم که. من همواره حمایتت می کنم .
سلام به روی ماهت
![]()
![]()
![]()
![]()
بودي نه ....رفتي!!! محمدرضا عوض تو رو در آوردم : دي
ياخجه.....گوروم چيمه تاپرام
بو طرفليسن ؟؟؟؟؟
BMWبرادر BAW ، نه BMW خیلی فرق می کنه .![]()