چی شده خانوم مدیر؟چرا دنیا و آدماش این قدر نامردن؟![]()
![]()
![]()
![]()
خسته شدم از این زندگی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کسی چیزی گفته؟ کاری کردن؟
امر کن با دیوار یکیشون کنم

چی شده خانوم مدیر؟چرا دنیا و آدماش این قدر نامردن؟![]()
![]()
![]()
![]()
خسته شدم از این زندگی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه بابا پیاز چیه
با این دنیا و آدماش دیگه نیازی به پیاز نیست
اشک آدمو در میارن![]()
خوشحال نیستم که به این نتیجه رسیدی ، ولی واقعیتهنه بابا پیاز چیه
با این دنیا و آدماش دیگه نیازی به پیاز نیست
اشک آدمو در میارن![]()
بشین بینیم باچی شده خانوم مدیر؟
کسی چیزی گفته؟ کاری کردن؟
امر کن با دیوار یکیشون کنم![]()
خوشحال نیستم که به این نتیجه رسیدی ، ولی واقعیته
تازه این که چیزی نیست روزی میرسه که اون چیزی هم که خیلی بهش باور داری و دوستش داری یه جورایی ازت دور میمونه،حالا چرا بماند.
فراموش کن و سخت نگیر و زندگی کن(کاری که من نمیتونم بکنم!)
منم خیلی وقته به این نتیجه رسیدم ولی تا میان با یکی راحت بشم ..................خوشحال نیستم که به این نتیجه رسیدی ، ولی واقعیته
تازه این که چیزی نیست روزی میرسه که اون چیزی هم که خیلی بهش باور داری و دوستش داری یه جورایی ازت دور میمونه،حالا چرا بماند.
فراموش کن و سخت نگیر و زندگی کن(کاری که من نمیتونم بکنم!)
حتما یه ربطی داشته که من میگم!!داشتم از آب گل آلود ماهی میگرفتم!!!چه ر ررربطی داشت؟ ها
![]()
من جای بابابزرگتمحتما یه ربطی داشته که من میگم!!داشتم از آب گل آلود ماهی میگرفتم!!!
شما درست میگین من اشتباه
ولی جدی دوست ندارم ببینم کسی ناراحته
حالا اونم کی باشه...![]()
برعکس چیزی که نشون میدم(یعنی از همه ناراحت تر و نا امیدتر و ...) اگه کمکی از دستم بر بیاد بی شک سعی می کنم دریغ نکنم ؛ اگه با گفتنش میتونیم کمکی بکنیم من یکی در خدمتم.منم خیلی وقته به این نتیجه رسیدم ولی تا میان با یکی راحت بشم ..................
بی خیال بگذریم گفتنش چیزی رو حل نمیکنه![]()
شب خوشمن جای بابابزرگتم
شوخی رو جدی نگیر
من رفتم دوستانِخداحافظ
![]()
شب خوش
منم هستم
میام بدرقه
وااااااااای چه خبر توپی بود
با زهرا با هم میایم
اصن قبلش زودتر بیا با هم بریم این ور اون ور![]()
ممنونمبرعکس چیزی که نشون میدم(یعنی از همه ناراحت تر و نا امیدتر و ...) اگه کمکی از دستم بر بیاد بی شک سعی می کنم دریغ نکنم ؛ اگه با گفتنش میتونیم کمکی بکنیم من یکی در خدمتم.
ولی جدا باید در مورد خیلی از چیزا به معنی کلمه خیلی چیزا باید در عین جدی بودن ساده و بی توجه بود تا بتونی باهاش کنار بیای
هیچ وقت چنین قصدی رو تو زندگیم نداشتم یا حداقل سعی کردم اینجوری نباشمواسه ماهی گرفتن آب را گل نکنید. در آب زلال هم میشود ماهی گرفت.
**************************************جو هـــــــــــر******
به هر صورت در خدمتم،خواهشممنونم![]()
چی چی شدس افسون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شرمندم بچه ها
همتونو ناراحت کردم ببخشین![]()
سلام افشیندرود !![]()
آقا یا خانوم شوما! !دامنش را گرفتید نه منش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مطمئنید دورس گیرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام چه خبره داشتم رد می شدم دیدم سیلابی به راه است منش رو گرفتم به اینجا رسیدم![]()
راستی !!!علیک سلامسلام چه خبره داشتم رد می شدم دیدم سیلابی به راه است منش رو گرفتم به اینجا رسیدم![]()
سلام بر مهنسان محبوب جامعه!!!!!!!!!!!!!!
سلامدرود !![]()
کوووووووو؟؟؟آقا یا خانوم شوما! !دامنش را گرفتید نه منشا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مطمئنید دورس گیرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کووووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کوووووووو؟؟؟![]()
سلام افشین
دیگه خطای دید آواتارت نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟