پس تو هم مث منی! نکنه شما هم داشتین تا صبح جومونگ نگاه میکردین!!دوستان الان من در گیجی کم خوابی به سر میبرم اگه جواب کسی رو ندادم.... به خاطر اینه.....
آدرس اشتباه نده
لینک وبلاگ کوهستان آق رضا
پس نقشه کشیده بودی برام...بچه ها همه برین عکساشو ببینید...کلی عکسای با حال هست
جا شبنم خالی....برم لینکشو به شبنمم بدم
راستی دوستتون الان چطوره؟ بهتره پاشون؟
جومونگ؟؟؟؟ والا همسر محترم بنده خیلی خیلی زیاد به این فیلم علاقه داشتن و سریعا همه دی وی دیهاشو (جومونگ 1.2.3.4 )رفتن خریدن و باز سریعا نگاش کردن...منم که اصلا حوصله سریال ندارم...نصف قسمت اول دومش رو میدم (در حدی که بدونم شکل بازیگراش چجوریه) بقیشو محمود واسم خلاصه میکرد...تعریف میکرد...الان اسم جومونگ میاد (همون موقع هم بود..الان بشتر شده ) حس تنفر امیزی بهم دست میده.. اخه یه مدت نقش هووی بنده رو داشتنپس تو هم مث منی! نکنه شما هم داشتین تا صبح جومونگ نگاه میکردین!!
پس نقشه کشیده بودی برام...
اونم بهتره... پلاتین گذاشتن تو پاش. بنده خدا گفتن باید یه سال بمونه بعد درش بیارن
دیگه نمیتونه بیاد کوه![]()
جالب بود آق رضا با حال ای ول
...الان اسم جومونگ میاد (همون موقع هم بود..الان بشتر شده ) حس تنفر امیزی بهم دست میده.. اخه یه مدت نقش هووی بنده رو داشتن![]()
آره واقعا، من تو این چن سال با چن نفر رفتم این کارو کاملا همینجوره که میگی
پیدا کردن افراد باحال خیلی سخته
من کلاس وبلاگ زهرا رو ریختم بهمممممممممممممممممممممم![]()
جانم؟ قرار نبود دیگه پرده برداری کنی!سریع بگو این چیه؟
این شمایی آق رضا؟
![]()
زودتر اگه این لطف رو در حق من کنید ممنونم میشم.... از دستش راحت میشم.. همه پیامای منو پاک میکنه...کچلم کرده... نا امیدم کرده از زندگی...اسپم.....فعالیت...کلی وقت صرف میکنم زحمت تایپ میکشم...بعد ایشون با یه اشاره همشونو فنا میکنه....آره واقعا، من تو این چن سال با چن نفر رفتم این کارو کاملا همینجوره که میگی
میدونم...کلا دوست باحال کم پیدا میشه.. اگه هم پیدا بشه نگهداشتنش سخته.... (یاد نازنین افتادم... هیییییییی روزگار)
من این زهرا رو میکشم!
این عکستون (ببخشید) مثل معلولا یا جانبازاس...(ببخشیدددددجانم؟ قرار نبود دیگه پرده برداری کنی!
بابای![]()
به سلامت دلبندمبابای![]()
نصفش زیر زمینه... ببخشید زیر برفه! داشتم راه میرفتم یهو زیر پام خالی شد!این عکستون (ببخشید) مثل معلولا یا جانبازاس...(ببخشیددددد)
نه، خجالت میکشم!اجازه هست چند تا از عکساتو بذاریم اینجا ؟
فکر کنم یه مشتری حسابی اومده داره همه موبایلاشو میخره!محمدرضا کجا رفت...غیبش زد....
نه، خجالت میکشم!![]()
نه، خجالت میکشم!![]()
فکر کنم یه مشتری حسابی اومده داره همه موبایلاشو میخره!
لینکشو میذارم....خجالت نکشی....
قبول ندارم بوته محمود بزرگتره!!!
باید خود عکسا رو ببنی