زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بنده خدا مریم گلی :surprised:
میبینی رضا... هر چییییییی میکشم از دست زهراس..... میبینی یه شایعه واسش ساختیم هنوز دامن گیرمونه....
دیگه هیچ کی سلاممو هم باور نمیکنه:cry:
هییییییییییی روزگاااااااااااااااااااااار
امان امان اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینی رضا... هر چییییییی میکشم از دست زهراس..... میبینی یه شایعه واسش ساختیم هنوز دامن گیرمونه....
دیگه هیچ کی سلاممو هم باور نمیکنه:cry:
هییییییییییی روزگاااااااااااااااااااااار
امان امان اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

به جان خودم یه سلام اساسی به مریم گلی خودم کردم اصلاً کیف کنه!!!!:cry:پرید!!!!:crying2:
از اول...
سلام گل گلی!!!! :sweatdrop:خوبی مریم گلی؟؟؟؟:D چندوقته ازت خبر ندارم عزیزم!!!!:wallbash: دلم برات جزقله شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:gol:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
حضرات عالی و علّیه اجازه مرخصی میخوام
...

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااااااام رضا جان مریمی فائزه جون چطورین شماها:w40::w40::w40::w40::w40:

سلام خانوم گل
خوبی؟

به جان خودم یه سلام اساسی به مریم گلی خودم کردم اصلاً کیف کنه!!!!:cry:پرید!!!!:crying2:
از اول...
سلام گل گلی!!!! :sweatdrop:خوبی مریم گلی؟؟؟؟:D چندوقته ازت خبر ندارم عزیزم!!!!:wallbash: دلم برات جزقله شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:gol:

عزیزم منظورم تو نبودی...
منظورم کلی بود.. دیگه هیچ کس حرفامو باور نمیکنه:cry:
سلام گلم
خوبی؟
ممنونم
نبودم.. هستم...بعدا بازم میرم.. تا یه مدت خیلی زیاد...میخوام برم سفرهای تابستانه خیلی زیاد:D

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا!!!!! هر وقت هیشگی حرفت رو باور نکرد بیا به خودم بگو همش باور میکنم!!!! بقیه رو بی خیال.....

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانوم گل
خوبی؟

عزیزم منظورم تو نبودی...
منظورم کلی بود.. دیگه هیچ کس حرفامو باور نمیکنه:cry:
سلام گلم
خوبی؟
ممنونم
نبودم.. هستم...بعدا بازم میرم.. تا یه مدت خیلی زیاد...میخوام برم سفرهای تابستانه خیلی زیاد:D
ای بابا!!!!! هر وقت هیشگی حرفت رو باور نکرد بیا به خودم بگو همش باور میکنم!!!! بقیه رو بی خیال.....:gol::D

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس به باباش رفته!!!! مامانش بیچاره انقدر سر به زیر و آرومه که نگو!!!!

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:gol::gol::gol::gol::w02::w32::w33::w31::w21::w14::w42::w40::w38:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا