دست شما درد نکنه!!!! منو این حرفا؟!!!! تقصیره منه که به فکر فشارخون شمام!!!اینا ایکس میکس نباشه یه وقت دچار ناهنجاری رفتاری بشیم!
میگم آبغوره گیریت خوبه ها!!!
فشارم رفته بالا، آبغوره میخواممیگم آبغوره گیریت خوبه ها!!!
دستت درد نکنه!!! برو زود بیا!!! راستی آقا رضا رفتی تاپیکه گیاهان دارویی جو گیر شدی گفتی گزنه ای؟؟؟!!!!!فائزه میخوری واسه تو هم بگیرم... البته تو که در دسترس نیستی، دوتا میگیرم یکیشو به نیت تو میخورم!
چقدر با مزه ست!!!
بازم تنها موندم!!!!!!!!!!!!!!!
چرا هیشکی نیست؟![]()
با این خودتو سرگرم کن
بازم به معرفت شما....با این خودتو سرگرم کن
سلام. مرسی همگی فقط منو مریمیم البته فعلاً.... شما خوبید؟؟؟ ببخشید اسمتونو میگید بیشتر آشنا شیم؟سلام...عصر بخیر..
خوبین همگی؟
پس درست درمون خوش اومدید.... خوشوقتم آوا جان....الهی شکر..بد نیستیم.چه خبرا..بچه ها شبا میان ؟افسون میاد؟
راستی من آوا هستم... فریب به 1 سالی میشه درست درمون نیومدم باشگاه...
سلام آوا خانمسلام...عصر بخیر..
خوبین همگی؟
خوردمش دیگه، ناراحت نباش به نیت تو خوردم! اتفاقا بیشتر از بستنی خودم چسبید!آخجون آقا رضا اومد.... بستنیه من کو؟؟؟؟
هستم خودت كه ميدونيمحمدرضــــــــــــــــا...! کجا غیبت زد دوباره؟ هر دو ساعت یه بار میاد یه گوشه چشمی میندازه میره! نمیگی بچه ها اینجا چشم امیدشون به توئه؟ نمیگی بدون دایی هممون میمیریم؟
باشه نوش جانتمحمدرضا نیومدیا، بستنی از کفت رفت! اشکال نداره دلتو نمیشکنم سه تا میخرم یکیشم به نیت تو میخورم!
راست میگی؟؟؟خوشمزه بود؟سلام آوا خانممشتاق دیدار... از این طرفا
خوردمش دیگه، ناراحت نباش به نیت تو خوردم! اتفاقا بیشتر از بستنی خودم چسبید!
خوب شد اومدی، دیگه نزدیک بود بستنی تو هم به نیت فائزه بخورم!هستم خودت كه ميدوني
باشه نوش جانت![]()
آقا رضا کجا موندی پس؟؟؟
همینجام، الان حس بهتری نسبت به نیم ساعت پیش نداری؟ خنکای دل انگیز صبح بهاری زیر یه درخت بید مجنون پای چشمه زلال... همش اثر اون بستنیه که بجات خوردم!راست میگی؟؟؟خوشمزه بود؟
نوش جون....
چرا ....آخه بقیه بچه ها داره سرو کلشون پیدا میشه!!!!خوب شد اومدی، دیگه نزدیک بود بستنی تو هم به نیت فائزه بخورم!
همینجام، الان حس بهتری نسبت به نیم ساعت پیش نداری؟ خنکای دل انگیز صبح بهاری زیر یه درخت بید مجنون پای چشمه زلال... همش اثر اون بستنیه که بجات خوردم!
سلام ...فرستادمش بره الکل بخره بیاد!!!سلام امیر، داداشت کو؟
خوشبختمسلام ...فرستادمش بره الکل بخره بیاد!!!
حشره هایی که گرفتیم دارن سیاه میشن!!!
راستی اونی که الان بهت میس انداخت منم!![]()
خوبی؟
قضیه خاصی نیست.... این آقا رضا رتبه ش دیدنی بوده... بعدشم پای کامپیوتر فشارش افتاده بود براش بستنی آوردم.... بعدش جدی جدی بستنی می خاست رفت برا حاضرین بستنی گرفت.... جای همه هم خودش همه رو خورد... حالا فشارش زده بالا!!!!!
الان آقا رضا باید دوباره آبغوره بخوره تا از توهم در بیاد!!!!!