زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک عدد گوشی(مدلشو یادم رفته...3300 بود 1100 بود یه چیزی بود دیگه.. شمارش هم رند بود... شمارشو خیلی دوست دارم) گم شده.... در صورت پیدا کردن با شماره محمود یا زهرا تماس بگیرید.... فوت کنید....
مژدگانی: چند تا اس مس

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک عدد گوشی(مدلشو یادم رفته...3300 بود 1100 بود یه چیزی بود دیگه.. شمارش هم رند بود... شمارشو خیلی دوست دارم) گم شده.... در صورت پیدا کردن با شماره محمود یا زهرا تماس بگیرید.... فوت کنید....
مژدگانی: چند تا اس مس
راستی اس مسای جدیدمو هم نخونه...:surprised:
عکسام هم نیگاه نکنه.... (حالا که فکرشو میکنم چقد خوب شد که هیچ وقت عکسای شخصیمو تو گوشیم نگه نمیداشتم.. راستی عکس بچگی افسون هم توش بود... افسوووووووووووووون چند روز دیگه اگه رفتی تو خیابون دیدی عسکتو پوستر کردن بدون از کجا سررشته گرفته... فقط من بی تقصیرم:D)

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی اس مسای جدیدمو هم نخونه...:surprised:
عکسام هم نیگاه نکنه.... (حالا که فکرشو میکنم چقد خوب شد که هیچ وقت عکسای شخصیمو تو گوشیم نگه نمیداشتم.. راستی عکس بچگی افسون هم توش بود... افسوووووووووووووون چند روز دیگه اگه رفتی تو خیابون دیدی عسکتو پوستر کردن بدون از کجا سررشته گرفته... فقط من بی تقصیرم:D)

:eek::eek::eek:
گوشی ای که گم کردی نمیدونی مدلش چی بوده!؟؟ :surprised:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاعر خطاب به حمید میفرماید: :whistle:
.
حمید عاقل تو اگر عقل داشتی :redcard:
جمعه بعدازظهر تالار پست نمیگذاشتی ...
.
ما رفتیم ...
یا حق :gol:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

علیکم سلام ... مریم جان خوش گذشت چهارشنبه و پنج شنبه؟؟؟
الان سرت خلوتیده بخاطر همینه که حوصلت نمیگیره!
:surprised:
عالییییییییییی بود.... بی نظییییییییییییر....بود به من که خیلی خوش گذشت... ثانیه ثانیه ش تو ذهنمه....
بعد از رفتن زهرا هم تولد یه سالگی برادر زاده محمود بود... اونجا هم کلی خوش گذشت

دقیقا همینطوره....به خصوص امروز هم خبر فوت بابا و مامان نیوشا رو شنیدم.. زیاد نمیشناختمش... اما خیلی نارحت شدم واسش...خدا بهش صبر بده...خدا بهش صبر بده...خدا بهش صبر بده
:cry:

برقمون واسه چند دیقه رفت و امد....:w22:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالییییییییییی بود.... بی نظییییییییییییر....بود به من که خیلی خوش گذشت... ثانیه ثانیه ش تو ذهنمه....
بعد از رفتن زهرا هم تولد یه سالگی برادر زاده محمود بود... اونجا هم کلی خوش گذشت

دقیقا همینطوره....به خصوص امروز هم خبر فوت بابا و مامان نیوشا رو شنیدم.. زیاد نمیشناختمش... اما خیلی نارحت شدم واسش...خدا بهش صبر بده...خدا بهش صبر بده...خدا بهش صبر بده
:cry:

برقمون واسه چند دیقه رفت و امد....:w22:

خدا بیامرزدشون ... :)

شاعرش کی بوده؟ واسه من چیزی نگفته؟

شاعرش حمید بود دیگه!
چرا گفته!
شاعر میگه:
مریم مسکین اگر عقل داشتی
گوشیتو وسط خیابون جا نمیذاشتی
...
خوب گفته!؟؟

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا بیامرزدشون ... :)

شاعرش حمید بود دیگه!
چرا گفته!
شاعر میگه:
مریم مسکین اگر عقل داشتی
گوشیتو وسط خیابون جا نمیذاشتی
...
خوب گفته!؟؟
اهان...
:biggrin::biggrin::biggrin:
اون ربط به عقل نداره... ربط به حواس داره.. تازه الان هم هر چی بهش زنگ میزنم خاموشه... فکر کنم باتریش تمام شده... بیچاره کسی که پیداش میکنه.. نمیتونه یه مزاحم تلفنی هم زنگ بزنه... نمیتونه اس مس بخونه ... نمیتونه هیچ کاری باهاش بکنه... دلم واسش میسوزه.. :w22:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان...
:biggrin::biggrin::biggrin:
اون ربط به عقل نداره... ربط به حواس داره.. تازه الان هم هر چی بهش زنگ میزنم خاموشه... فکر کنم باتریش تمام شده... بیچاره کسی که پیداش میکنه.. نمیتونه یه مزاحم تلفنی هم زنگ بزنه... نمیتونه اس مس بخونه ... نمیتونه هیچ کاری باهاش بکنه... دلم واسش میسوزه.. :w22:

خب بیس این قالب شعر رو عقله!
خب اگه نتونه کاری کنه دیگه شما هم نمیتونی پیداش کنی چون دیگه باید بری بیرون شهر تو فاضلابا دنبالش بگردی ... شایدم زیر پتک کارشو یکسره کنه! :w15:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب بیس این قالب شعر رو عقله!
خب اگه نتونه کاری کنه دیگه شما هم نمیتونی پیداش کنی چون دیگه باید بری بیرون شهر تو فاضلابا دنبالش بگردی ... شایدم زیر پتک کارشو یکسره کنه! :w15:

واییییییییی... یعنی میگی افسون میخواد بره زیر پتک؟یعنی عکس بچگیش....نهههههههه...من افسونمو میخواااااام:cry: تازه کیکش هم له میشه....:w22:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised:
یعنی عکس افسون ارزشش بیشتر از گوشیه شماست؟؟؟ :surprised:
شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه کیکش هم خوشمزس....

فردا عکس دختر مردم پخش شد.. پوستر شد... معروف شد... من باید جواب بدم...
گوشیه خودش بو نو شنیده بود.. ناز میکرد واسم:D

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه کیکش هم خوشمزس....

فردا عکس دختر مردم پخش شد.. پوستر شد... معروف شد... من باید جواب بدم...
گوشیه خودش بو نو شنیده بود.. ناز میکرد واسم:D

خب افسون اگه نمیخواست مشهور بشه که عکساشو تو آلبومش برای ملت نمیذاشت که!
عیب نداره بزار بیشتر مشهور بشه!
همه انسانها دوس دارن مشهور بشن ...
...
پس فدای سرت!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینم کسی بخار داره یه سوال جواب بده!!!
دوستان کسی میدونه برگ درخت انار وقتی از نوک برگ شروع به زرد شدن و بعدش شروع به خشک و سوخته مانند شدن میکنه و جمع میشه ... اون درخت چه مرگشه!؟؟؟

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا