یک عدد گوشی(مدلشو یادم رفته...3300 بود 1100 بود یه چیزی بود دیگه.. شمارش هم رند بود... شمارشو خیلی دوست دارم) گم شده.... در صورت پیدا کردن با شماره محمود یا زهرا تماس بگیرید.... فوت کنید....
مژدگانی: چند تا اس مس
بهههه اقا پژمان....سلام......
چون من نبودم...چرا اینجا انقد خلوته؟؟
کجایین؟؟؟
وحید حتی توام نیستی؟؟؟نسیمی از نگاه تو بر نمی آید
کمرنگ شده ام برایت
می دانم...
رنگ ها همه روزی بی رنگ خواهند گشت!
سلام آقا رضا...چون من نبودم...
حوصله ام نمیشود درس بخوانم...چراا؟؟؟؟؟؟
سلام
راستی اس مسای جدیدمو هم نخونه...یک عدد گوشی(مدلشو یادم رفته...3300 بود 1100 بود یه چیزی بود دیگه.. شمارش هم رند بود... شمارشو خیلی دوست دارم) گم شده.... در صورت پیدا کردن با شماره محمود یا زهرا تماس بگیرید.... فوت کنید....
راستی اس مسای جدیدمو هم نخونه...
عکسام هم نیگاه نکنه.... (حالا که فکرشو میکنم چقد خوب شد که هیچ وقت عکسای شخصیمو تو گوشیم نگه نمیداشتم.. راستی عکس بچگی افسون هم توش بود... افسوووووووووووووون چند روز دیگه اگه رفتی تو خیابون دیدی عسکتو پوستر کردن بدون از کجا سررشته گرفته... فقط من بی تقصیرم)
عالییییییییییی بود.... بی نظییییییییییییر....بود به من که خیلی خوش گذشت... ثانیه ثانیه ش تو ذهنمه....
علیکم سلام ... مریم جان خوش گذشت چهارشنبه و پنج شنبه؟؟؟
الان سرت خلوتیده بخاطر همینه که حوصلت نمیگیره!![]()
خوب مدلشو تو ذهنم نمیمونه.... فکر کنم 3300 بود....
گوشی ای که گم کردی نمیدونی مدلش چی بوده!؟؟![]()
شاعر خطاب به حمید میفرماید:
.
حمید عاقل تو اگر عقل داشتی
جمعه بعدازظهر تالار پست نمیگذاشتی ...
.
ما رفتیم ...
یا حق![]()
عالییییییییییی بود.... بی نظییییییییییییر....بود به من که خیلی خوش گذشت... ثانیه ثانیه ش تو ذهنمه....
بعد از رفتن زهرا هم تولد یه سالگی برادر زاده محمود بود... اونجا هم کلی خوش گذشت
دقیقا همینطوره....به خصوص امروز هم خبر فوت بابا و مامان نیوشا رو شنیدم.. زیاد نمیشناختمش... اما خیلی نارحت شدم واسش...خدا بهش صبر بده...خدا بهش صبر بده...خدا بهش صبر بده
برقمون واسه چند دیقه رفت و امد....![]()
شاعرش کی بوده؟ واسه من چیزی نگفته؟
اهان...خدا بیامرزدشون ...
شاعرش حمید بود دیگه!
چرا گفته!
شاعر میگه:
مریم مسکین اگر عقل داشتی
گوشیتو وسط خیابون جا نمیذاشتی
...
خوب گفته!؟؟![]()
اهان...
اون ربط به عقل نداره... ربط به حواس داره.. تازه الان هم هر چی بهش زنگ میزنم خاموشه... فکر کنم باتریش تمام شده... بیچاره کسی که پیداش میکنه.. نمیتونه یه مزاحم تلفنی هم زنگ بزنه... نمیتونه اس مس بخونه ... نمیتونه هیچ کاری باهاش بکنه... دلم واسش میسوزه..![]()
خب بیس این قالب شعر رو عقله!
خب اگه نتونه کاری کنه دیگه شما هم نمیتونی پیداش کنی چون دیگه باید بری بیرون شهر تو فاضلابا دنبالش بگردی ... شایدم زیر پتک کارشو یکسره کنه!
واییییییییی... یعنی میگی افسون میخواد بره زیر پتک؟یعنی عکس بچگیش....نهههههههه...من افسونمو میخواااااامتازه کیکش هم له میشه....
![]()
شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی عکس افسون ارزشش بیشتر از گوشیه شماست؟؟؟![]()
شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه کیکش هم خوشمزس....
فردا عکس دختر مردم پخش شد.. پوستر شد... معروف شد... من باید جواب بدم...
گوشیه خودش بو نو شنیده بود.. ناز میکرد واسم