زندگی دختر و پسرای پولدار تهرانی

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تقدیم ب همه دوستای گلم ک تشریف آوردن

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باهات موافقم دوستم
کاش بجای این ریخت و پاشا یه خورده هم به کسانی که مریض دارن و پول درمان مریضشو ندارن فکر میکردن
شادی خوبه ولی چیزاییه مهم تری هم وجود داره
:gol:

درود بر تو...
من به امید اون روزی هستم که یک درصد از این افرادی که هر روز شعار میدن تصمیم بگیرن عمل کنن اون روز دنیا گلستان میشه...
البته کلی گفتم منظور شخص خاصی نبود...

zohre_1371

عضو جدید
باهات موافقم دوستم
کاش بجای این ریخت و پاشا یه خورده هم به کسانی که مریض دارن و پول درمان مریضشو ندارن فکر میکردن
شادی خوبه ولی چیزاییه مهم تری هم وجود داره
:gol:

خوب شاید بیچاره ها کمک هم میکنن.
حالا خوبه بیان لگن مث بعضیااااااااااااااااااااا
یا مث بعضیا دیگه اسمشونو بزارن رو بیمارستان ومدرسه و ........................

خدا کنه از اون خوبا باشن !!! خخخخخخخخخخخخخخخخخ

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو نگیم چی بگیم

تو هند یه باوری دارن به اسم تناسخ خیلی هم بهش معتقدند
زاغه نشین ها کنار پولدار ها زندگی میکنن ولی اصلا اعتراضی به وضع خودشون یا چیز دیگه ای نمیکنن چون معتقدند با این کار وقتی که مردند و تو جسم دیگه متولد شدن یه ادم پولدار تر میشن و البته سفید تر(عقده سفید شدن دارن خخخ)
میگن اگه به وضع موجودمون معترض باشیم تو قالب یه حیوون به دنیا میایم
با همین مذهب اعتقاد یا هرچی که اسمشو میزاریم یه جمعیت میلیاردی رو کنترل میکن وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشد
البته واسه تغییر وضع موجودشون تلاش میکنن

اصلن ربطی نداره...هر کس ب اندازه ی توان خودش زندگی میکنه پول در میاره...اونا ک دارن با مایی ک نداریم فرقشون فقط پولدار بودنشون خوب من نمیتونم خودمو بکشم و عین اونا بشم ک..منظور من از حرفم این بود ک در پایان همه میمیرم پس نباید زیاد بریم دنبال این چیزا درسته واسه آسایش لازمه ولی ب اندازه

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها اسپم نکنید خواهشا
تاپیک رو قفل میکنن ها، من همچین تجربه ای داشتم :cry:

آخرین ویرایش:

jentle man

عضو جدید
پول دارن میخرن کیفم میبرن شمایم دارین برین بخرین چیکار ب مردم دارین

نگار88

کاربر بیش فعال
دستت درد نکنه دوست عزیز..... نمیدونستم تهران انقدر پتانسیل بالا توش هست :w25::w25::w25::w25::w25::w25:

jared

عضو جدید
دستت درد نکنه دوست عزیز..... نمیدونستم تهران انقدر پتانسیل بالا توش هست :w25::w25::w25::w25::w25::w25:

درود به همه
این پیج در اینستاگرام وجود داره (یه اپلیکیشن برای گوشی های موبایل ...مشابه فیسبوک ... تقریبا از دو سال پیش در ایران با حضور گوشی های اندروید رایج شده ... و خیلی طرفدار داره )
این پیج ایرانی یه پیج خیلی مشهوره در دنیاست
Rich Kids Of Tehran

یکی از اساتید آمریکایی شنیدیم که آیا شما هم جزو این پیج هستید ؟
حالا نمیدونم ایشون مارو چی فرض کرده بودن
ولی خب ... پز ثروت دادن چه یجور مد غیر متعارف هستش

این مد تاثیرات روحی و روانی منفی روی قشر نوجوان و جوان میگذاره ... کاملا هم غیر قابل کنترل است ...
به هر حال مخالفم با این قضیه من پولدار از تو !