زندگی بدون عشق مثه چی میمونه؟

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
همه چیز دست خود آدمه. جز یه سری مسائل ک جبره. شما خودت تصمیم میگیری که کسی رو دوست داشته باشی پس دست خودته. هیچ وقت یادم نمیره شهید چمران یه جایی گفته بود که من مجبورم شیر احساساتمو ببندم. یادم نیست چه موقعیتی ولی همیشه این جمله تو ذهنمه. به نظر من دست خود آدمه. اما دیوونگی دلیل نمیخاد.
هر کسی از دید خودش نظر میده و اگ من نقل قول میگیرم صرفا نظرمه در مقابل نظر دیگه.
عشق دست خودِ ادم نیس عزیزم... من بر اساس تجربه خودم گفتم...
شاید تجربه دکتر چمران یا شما یا خیلی ها با من متفاوت باشه .
از طرفی قراره هر کس تجربه و نظری خودشو بگه . من ب نظر شما احترام میذارم. موفق باشید:gol:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم حالا چی هست.....اچ پیو لنوو که تو یه رنج قیمتن...:razz: مگه 5 سال پیش اصلا هسته داشتیم...که سی پی یوت ایهمه هسته داشته؟؟؟ او زمونا ازینا نبوده....بعدم 1590 5 سال پیش یه پراید میشده بخری......کلاه رفته سرت:razz:

همون موقع تازه اومده بودن.

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گفتم حالا چی هست.....اچ پیو لنوو که تو یه رنج قیمتن...:razz: مگه 5 سال پیش اصلا هسته داشتیم...که سی پی یوت ایهمه هسته داشته؟؟؟ او زمونا ازینا نبوده....بعدم 1590 5 سال پیش یه پراید میشده بخری......کلاه رفته سرت:razz:

مگ گفت چقد هسته داره؟؟:surprised:

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بهرحال من فک میکنم قداست دوست داشتن خیلی بالاتر از عشقی هس ک بتعبیری عشقه میشه دور ادمو مییگیره!!نمیزاره هیچ وقتم واقعیتو ببینی!
الان دیگ اون عشق های عمیق وجود نداره!!همه از عشق فقط همین عاشقیشو بلدیم
اون حس که تمام ابعاد زندگی رو پر میکنه به تعبیر من دیوونگیه. یه جور اختلال روانی.
امیدورام ب کسی توهین نشه و جبهه کیری نباشه در مقابل این حرف ولی خیلی فعل و انفعلات شیمیایی بدن هم دخیل ان که اسمش هورمون عشقه و انسان رو درگیر میکنه و یه جورایی حس مثه حس یه معتاد ک مغزش درگیری خاصی پیدا میکنه در زمانهای دوری از موادش اون ادمم مثه همین. ولی بعد یه مدت که کوتاه هم نیست متوجه میشه که خیلی از واکنشا شاید صحیح نبوده ولی انجام داده و به قول خیلی ادمای اینطوری اصلا دست خودشون نبوده.این اسمش عشق نیست.
روز خوش

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون حس که تمام ابعاد زندگی رو پر میکنه به تعبیر من دیوونگیه. یه جور اختلال روانی.
امیدورام ب کسی توهین نشه و جبهه کیری نباشه در مقابل این حرف ولی خیلی فعل و انفعلات شیمیایی بدن هم دخیل ان که اسمش هورمون عشقه و انسان رو درگیر میکنه و یه جورایی حس مثه حس یه معتاد ک مغزش درگیری خاصی پیدا میکنه در زمانهای دوری از موادش اون ادمم مثه همین. ولی بعد یه مدت که کوتاه هم نیست متوجه میشه که خیلی از واکنشا شاید صحیح نبوده ولی انجام داده و به قول خیلی ادمای اینطوری اصلا دست خودشون نبوده.این اسمش عشق نیست.
روز خوش

زهراخانم.سلام:redface:
از این چای هات به من میدی؟:D
چایی میخوام:redface:

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخ :)))))))))))).........لنوو داری؟؟؟

ن من فوجیتسو دارم...لپ تاپ خوبیه!!!با اینک یکی دوبار از دستم افتاده ولی اخ نگفته!!الان تقریبا 4ساله دارمش
اینم ویندوز8ام مشکل پیدا کرده وگرنه ربطی ب لپ تاپ نداره:D

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ن من فوجیتسو دارم...لپ تاپ خوبیه!!!با اینک یکی دوبار از دستم افتاده ولی اخ نگفته!!الان تقریبا 4ساله دارمش
اینم ویندوز8ام مشکل پیدا کرده وگرنه ربطی ب لپ تاپ نداره:D

اینا همه تو یه رنجن.....منم هنو زمینش نزدم....یه تستی باید بکنم :))))

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
روز خوش

بهرحال چیزی ک الان توو جامعه ما هست همینه!!!ن اون چیزی ک شما از عشق در اوهام دارید!
من نمیتونم با چیزی ک در دنیای دور و برم ندیدم و فقط توو اوهام و تصورات هس واکنش مثبت نشون بدم و بگم هست

روزتون پر از عشق:biggrin:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین الان یهو یک تعبیر اومد:D
عشق مثل ادویه است که رنگ و بوی غذاروزیبا و عالی میکنه:redface:زندگی رو رنگ و بوی خوبی میده:redface:
بیخود نیست شاعر میگه: همه چی بنام عشقه:Dدل من غلام عشقه:Dباعشق زنده بودن ختم کلام عشقه:D

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عشق مثل ادویه است که رنگ و بوی غذاروزیبا و عالی میکنه:redface:زندگی رو رنگ و بوی خوبی میده:redface:
بیخود نیست شاعر میگه: همه چی بنام عشقه:Dدل من غلام عشقه:Dباعشق زنده بودن ختم کلام عشقه:D

تکبیر:biggrin:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

افرین
با اجازه کپی:D

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز

اووووووووووه اوووووووووووووووووه:biggrin:
چ رمانتیککککککککککککککککککک..اوووووووووووف
:D

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
پنج دقیقه سکووووووووووووووووووووووت:D

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من مخالفم با اجازتون البته:razz:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهشششش میکنم.قربونتون برم:D
ترشی نخورم یک چی میشم ولی خو نمیشه عاشق ترشی ام:D
افرین
با اجازه کپی:D
کپی کن داداش عیب نداره;):biggrin:
اووووووووووه اوووووووووووووووووه:biggrin:
چ رمانتیککککککککککککککککککک..اوووووووووووف
:D

بله پس چی:love::love:
اخه ماها خودمون همه چیو از کیفیت انداختیم! حتی عشق رو!!!

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بهرحال چیزی ک الان توو جامعه ما هست همینه!!!ن اون چیزی ک شما از عشق در اوهام دارید!
من نمیتونم با چیزی ک در دنیای دور و برم ندیدم و فقط توو اوهام و تصورات هس واکنش مثبت نشون بدم و بگم هست

روزتون پر از عشق:biggrin:
نه اتفاقا در اوهامم نیست.
اینکه شما ندیدید دلیل بر این نیست که نباشه.
بابا مامان خودم همیشه تو ذهنم نمونه ی این مسئله بوده. یا حتی بعضیا دور و برم. کسایی که واقعا به معنای واقعی کلمه برای رسیدن به اون حس قشنگ مقدمات و وسایلشم اماده کردن. یکیش حرمت نگه داشتن هست. حرمت نگاهاشون دلشون و حرفا و کلماتشون و رفتارشون و .... همین جا درسته مجازیه ولی من خ کم دیدم حرمت خ چیزا نگه داشته بشه. رسیدن به این حس آسون نیست و تربیت و پیشینه میخاد.
بیخود نیست میگن طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنید.
ممنون .
ایشالا که روزی به این حس زیبا برسن همه.

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهشششش میکنم.قربونتون برم:D
ترشی نخورم یک چی میشم ولی خو نمیشه عاشق ترشی ام:D

کپی کن داداش عیب نداره;):biggrin:

بله پس چی:love::love:
اخه ماها خودمون همه چیو از کیفیت انداختیم! حتی عشق رو!!!

زندگی بدون ترشی خر است:D

yas87

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
واییییی دوستان ... ؟
چه اتفاق ضایعی ؟
وایی
هنوزم باورم نمیشه زنده موندم ...
خدایا خودت کمک کن

f.babaei

عضو جدید
عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه.......تموم زندگی پراز دروغه....هیچکسی هیچکی رو دوس نداره.......دوست دارم عاشقتم شعاره............اهااااااااا بیا وسط
:w31::w33::w32:

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا؟:D
منظور من موقعیه که عشق درست شروع شده! درست پیش رفته و به نتیجه رسیده!
اره اگه با ناکامی با هردلیلی روبه رو بشه! کلا عامل نابودی میشه!:D

:(بیـن ایـن آدمـا بایـد عـاقـلانه زنـدگى کرد نــه عاشـقـانـه :confused: