زندگی بدون عشق مثه چی میمونه؟

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی عشق زندگی یعنی چی؟ بخوری بخوابی دفع کنی بمیری؟

پ ن پ بیام 4تا جمله عاشقانه بیکی بگم اسمشم بزارم عشق!سر خودمو یکی دیگ هم کلاه بزارم!
ما ادما دوست داریم همیشه بهمون دروغ بگن سرمون کلاه بزارن فقط بخاطراینک لذت بیشتری ببریم!

ن کافیه با واقعیتهای زندگیت روبه رو بشی و از زندگیت لذت ببری!و طعم دوست داشتن ها رو درک کنی تا طعم این عشق و عاشقی ها!

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخ.....منظورم اینه اونو که چن مدته واسه تو خاصه.....تو از نظرش وجود خارجی نداری.............;)

اولش که ای اتفاق بیفته خیلی بهتر از گذشتن زمانه!!! یا لااقل بعد گذشتن همین مقدار زمان.....توام واسش ارزش پیدا میکنی.....میدونه توام هستی............توام با ایهمه مشکلات نترسیدی و اومدی جلو....این مهمه!!!

( کیبرد لنوو مسخرس....تمام....بعضی حرفارو نمیزنه):razz:
شاید به خاطر مرورگرتونه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینقد زیاد ننویس، آدم حوصله نمیکنه بخونه، کم بنویس دمت گرم
5 خط زیاد نیست ک!
آدم اگ یه چیزی دغدغش باشه 5 خط ک سهله 50 تا کتابم شده میخونه تا مشکلش رف شه. خودم ک اینطورم.
خلاصه تر از این بلد نبودم راستش.

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لنووست دیگر:Dی مدت ک باش تایپ کنی دکمه هاش میره تو بد بخت میشه:D
تازه من دست دوستام ک دیدم مانیتوراشون خیلی شل و وله همش میخاد بکنه خخخ

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
پ ن پ بیام 4تا جمله عاشقانه بیکی بگم اسمشم بزارم عشق!سر خودمو یکی دیگ هم کلاه بزارم!
ما ادما دوست داریم همیشه بهمون دروغ بگن سرمون کلاه بزارن فقط بخاطراینک لذت بیشتری ببریم!

ن کافیه با واقعیتهای زندگیت روبه رو بشی و از زندگیت لذت ببری!و طعم دوست داشتن ها رو درک کنی تا طعم این عشق و عاشقی ها!

ولی من اگه عاشق یکی بشم، به همه نشون میدم عشق یعنی چی.

من از چند نفر شنیدم ک داشتن رازی بودن!!

منظورش راضی هست

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آفرین.
ولی با توجه به دخترایی که دیدم تا به حال میتونم بگم درصد کمی تشویقتون میکنن برا این جلو اومدن. همه اینطوری نیستن. منم به خاطر همین گفتم باید کمی سنجیده تر عمل کرد تا در نهایت با تلفات کمتری داستان تموم بشه. اکرم اینقد رو تلفات تاکید میکنم به خاطر اینه که واقعا بعضیا خ حساسن. مثه اینکه پارسال تو یه وب شخصی خوندم آقایی نوشته بود ک من با خودم عهد کردم تا بعد سفره ی عقد دلم نلرزه. واقعا وجود دارن کسایی که تا این حد حساسن و به دلشون و احساساتشون و امانتی که دستشونه و باید تقدیم شریکشون کنن ارزش و احترام خاصی قائلند. اما در کنارش هستند کسایی که واکنششون عادیه و مشکلی از این نظرا ندارن و انقد حساس نیستند. نه اینکه احترامی برا این مسائل قائل نیستن ها. نه اصلا. بلکه انقد حساس روی شخص خاصی نیستند و براشون مشکلی نیست بیان خیلی حرفا و واکنش طرف مقابل هرچی باشه براشون قابل هضمه.

وقتی هیچ حسی نباشه....و صرفا طرف واست خاصتر از بقیه باشه میتونی هضم کنی جواب ردشو.......

ولی وقتی چن سال صب کنی.....مطمئنا به طرف حس پیدا میکنی....هر چند اون هیچ حسی نداشته باشه.. واصلا ندونه که تو داری بهش فک میکنی............و جواب رد شنیدن بعد گذشت زمان به مراتب سخت تره .....

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
5 خط زیاد نیست ک!
آدم اگ یه چیزی دغدغش باشه 5 خط ک سهله 50 تا کتابم شده میخونه تا مشکلش رف شه. خودم ک اینطورم.
خلاصه تر از این بلد نبودم راستش.

اینجا بیشتر صحبتا در و دل هست. :)

لنووست دیگر:Dی مدت ک باش تایپ کنی دکمه هاش میره تو بد بخت میشه:D
تازه من دست دوستام ک دیدم مانیتوراشون خیلی شل و وله همش میخاد بکنه خخخ

مگه لنوو دختره ؟ خخخخ

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
اولا ک عاشق شدن دست خودم ادم نیس ک بخوای حساب کتاب کنی ببینی میشه عاشق شد یا ن... شرایطشو داری یا ن ...
وقتی شد... کل زندگی ادم درگیرش میشه جز رنج و عذاب چیزی نداره اما کوه رو بخاطر ارامش تحمل کن!!!

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
باشه! ولی تو که مهندسی مواد خوندی باید بدونی مواد بکار رفته در لنوو کیفیت ندارند!

پول ندارم....با 2700 کُرای سون با ای همه امکانات از کجا بیارم؟؟؟...........باید

4 اُشلوق واسه همچین امکاناتی خرج میکردم...اقا ندارمممم.:cry::D بعد z5070 زیادم بد نی

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجا بیشتر صحبتا در و دل هست. :)

مگه لنوو دختره ؟ خخخخ

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

4 اُشلوق واسه همچین امکاناتی خرج میکردم...اقا ندارمممم.:cry::D بعد z5070 زیادم بد نی

امکاناتش چی هست حالا:D

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

با توجه به تحقیقات من کسی تعریف دقیقی از عشق نداره. اینی که تو ذهن شما شکل گرفته عشق نیست. اما با نام عشق ثبتش کردید.
اینا ک میگید بازی با کلماته.
احساسات ادما پارچ آب نیست که اگه فلان قد پر شد بشه دوست داشتن فلان قد شد عشق.
احساسات معیارش و مقیاسش فیزیکی نیستی متری نیست کیلویی نیست. و با کلمات نمیشه بیانش کرد. و کسایی ک اینکارو میکنن در نشون دادن احساس ضعف دارن ک سعی میکنن با بیان تلقین کنن ک وجود داره در حالی که اگه وجود داشت نیازی به بیان نیست. هر که در چشمم نگه کرد کمی مکث نمود. گوییا عشق تو از چشم ترم میریزد.
میدونید من از متنی ک نوشتید یه برداشت میتونم داشته باشم اینکه الان هزارتا یکی احساس راستین پیدا میشه و به خاطر همین هم بی اعتمادی ها زیاد شده. وگرنه نمیشه اینرو تعمیم داد به خود این احساس و گفت ک وجود نداره.

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اولا ک عاشق شدن دست خودم ادم نیس ک بخوای حساب کتاب کنی ببینی میشه عاشق شد یا ن... شرایطشو داری یا ن ...
وقتی شد... کل زندگی ادم درگیرش میشه جز رنج و عذاب چیزی نداره اما کوه رو بخاطر ارامش تحمل کن!!!

لایک;)

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیبردش ضعیفه.....قبل خریدن هم میدونستم..........نسبت به z510 خیلی ضعیف تره;)

در کل راضیم

:biggrin:لپ تاپم ک پوکیده برگشتم به کامپیوتر 10سال پیشمون!کیبورداش داغونه!!
همون رازی هستی شما تا اینک راضی باشی:biggrin:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

من یه hp دارم مدل 6090. 5 سال پیش خریدم 1590 هر روز 24 ساعته روشنه آخ هم نگفته. بزنم به تخته. کانفیگش هم عالیه

corei7 رم 8 گیگ، هارد 1000 ، گرافیک محشر ، بلوری و صدا عالی و ...

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
همه چیز دست خود آدمه. جز یه سری مسائل ک جبره. شما خودت تصمیم میگیری که کسی رو دوست داشته باشی پس دست خودته. هیچ وقت یادم نمیره شهید چمران یه جایی گفته بود که من مجبورم شیر احساساتمو ببندم. یادم نیست چه موقعیتی ولی همیشه این جمله تو ذهنمه. به نظر من دست خود آدمه. اما دیوونگی دلیل نمیخاد.
هر کسی از دید خودش نظر میده و اگ من نقل قول میگیرم صرفا نظرمه در مقابل نظر دیگه.

SHM.IT

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به تحقیقات من کسی تعریف دقیقی از عشق نداره. اینی که تو ذهن شما شکل گرفته عشق نیست. اما با نام عشق ثبتش کردید.
اینا ک میگید بازی با کلماته.
احساسات ادما پارچ آب نیست که اگه فلان قد پر شد بشه دوست داشتن فلان قد شد عشق.
احساسات معیارش و مقیاسش فیزیکی نیستی متری نیست کیلویی نیست. و با کلمات نمیشه بیانش کرد. و کسایی ک اینکارو میکنن در نشون دادن احساس ضعف دارن ک سعی میکنن با بیان تلقین کنن ک وجود داره در حالی که اگه وجود داشت نیازی به بیان نیست. هر که در چشمم نگه کرد کمی مکث نمود. گوییا عشق تو از چشم ترم میریزد.
میدونید من از متنی ک نوشتید یه برداشت میتونم داشته باشم اینکه الان هزارتا یکی احساس راستین پیدا میشه و به خاطر همین هم بی اعتمادی ها زیاد شده. وگرنه نمیشه اینرو تعمیم داد به خود این احساس و گفت ک وجود نداره.

بهرحال من فک میکنم قداست دوست داشتن خیلی بالاتر از عشقی هس ک بتعبیری عشقه میشه دور ادمو مییگیره!!نمیزاره هیچ وقتم واقعیتو ببینی!
الان دیگ اون عشق های عمیق وجود نداره!!همه از عشق فقط همین عاشقیشو بلدیم

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من یه hp دارم مدل 6090. 5 سال پیش خریدم 1590 هر روز 24 ساعته روشنه آخ هم نگفته. بزنم به تخته. کانفیگش هم عالیه

corei7 رم 8 گیگ، هارد 1000 ، گرافیک محشر ، بلوری و صدا عالی و ...

گفتم حالا چی هست.....اچ پیو لنوو که تو یه رنج قیمتن...:razz: مگه 5 سال پیش اصلا هسته داشتیم...که سی پی یوت ایهمه هسته داشته؟؟؟ او زمونا ازینا نبوده....بعدم 1590 5 سال پیش یه پراید میشده بخری......کلاه رفته سرت:razz: