دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید
باید همه جا برن تا همه چیزو ببینن .
یعنی شما می خواید در مورد یک موضوع حرام بحث کنید؟ کافر شدیدا![]()
عزیز من جان من بشنو تو حرفای من
اولا عقب افتادگی به اینها نیست
دوما هیچ ربطی هم به حلال حروم نداره
سوما نیاز نیست هر کس میخواد اضهار نظری کنه بره همه جارو ببینه
بابا جون اصلا کار به اسلامو انقلاب نداریم مگه قبل انقلاب دخترهای ما مثل غربیا بودن
یا ورزشگاه می رفتن
اصلا حجاب به معنای واقعیش یعنی معصون بودن که حتی تو زرتشت و صد نسل قبلمون هم این به چشم میخورد
الان شما میخوایید چه انقلابی کنید که شیرازه کل ایران به هم نریزه باور کنید ما نمی تونیم مثل اونا باشیم
چه خوب میشد اگر دوتا آدم حسابی ائن بالا نشسته بودن تا ما انقدر مشکل نداشتیم که فکر کنیم این کمبوده
ایران مظلوم ترین کشوره به خدا . یه نگاه به تاریخ بندازید .
الان با این وضع جامعه افتضاحه اگر دخترها هم برن ورزشگاه 4=2*2
فقط نگو که داری جدی میگی![]()
دوست عزیز پست شما طبق قوانین حذف شد نه خوشایند کسی!خیلی جالبه. پستای که ازشون خوششون نمیادو حذف می کنن اونوقت اسمشو گذاشتن نظرسنجی.
آقا بخدا من نه از خودم دراوردم و نه حرفی زدم که سانسور بشه. من فقط حکمی که رهبر در این مورد رو دادن نقل کردم.
برای خودم متاسفم ...
هراس من همه از مردن در سرزمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد
انسان رو نباید با جبر محدود کرد .
شما باید فرهنگ بفیه ملتها رو هم خوب مطالعه کنی تا فکر نکنی " ما بهترینیم و صحیح ترین کار رو انجام میدیم"
من نمیدونم اینهمه معنی از کجای جمله کوتاه" باید همه جا برن تا همه چیزو ببینن " من دراوردین
سلام دوست عزیز
من نمیگم فرهنگ بقیه بی ارزشه . هر مملکتی به فرهنگش افتخار می کنه
من منظورم اینه که اگر از لحاظ فرهنگه حاله حاضر خیلی ها بیشتر نباشیم خب کمتر هم نیستیم
فقط همین
من فقط طرف عرضم با شما نبود و اون همه حرفم هم فقط با شما نزدم
فقط نظرم را گفتم
و اینکه ایران هر چی باشه باز هم بدان عشق میورزیم وبه آن تعصب داریم با اینکه.........
منظور من فرهنگ سازي بود! حقم گرفتني نه دادني!دوست عزیز
ما نباید به این افتخار کنیم که از فرهنگ حال حاضر خیلی ها برتریم
باید ریشه یابی کنیم تا مشخص بشه چرا از فرهنگ ( خیلی ها - همه ) کمتریم؟
شاید با وضعیت کنونی ورزشگاه ها درست نباشه خانم ها هم حضور داشته باشن (فقط به خاطر جو حاکم نه برای اینکه حق اونها نیست)
این حقیه که فقط به خاطر همون فرهنگی که بهش افتخار می کنیم از اونها سلب شده نه مسائل دینی و شرعی یا هر چیز دیگه
شاید اگه هیچ تلاشی برای این فرهنگ سازی صورت نگیره و همه همینطور به فرهنگمون افتخار کنن این بحث (زنان در استادیوم ورزشی ؟! ) بحث سالهای آینده ی فرزندانمون باشه!
رکود، رکود، و رکود
سلام دوستان
در نظر سنجی شرکت کنید و بگید دلیلتون واسه نظرتون چیه!
اصلا زنان حق دارند در استادیومها حضور داشته باشند؟
حضورشون باعث نشاط و شادابی میشه یا فساد و بد هنجاری؟
خب دوستان، لازم به توضیح اضافه نیست اما:
به کسی توهین نکنید
به قوانین هم احترام بذارید
منتظر نظراتتون هستیم![]()
از اونجاییکه از مراسم شیشه شکانی و فحش و فحش کاری و سر شکنی بعد از مسابقات فوتبال آگاه هستیم...میتونیم نتیجه بگیریم که قشر فرهیخته و تحصیلکرده و اگاه وارد چنین محیطهایی نمیشن...و اگر هم بشن خیلی معدود هستند...
واقعا کدوم خانواده ای حاضر میشه با وجود چنین ارازل و اوباشی دخترشو بفرسته به ورزشگاه..حالا اگر دولت هم بزاره؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زیباترین زنان جهان در چه کشور هایی قرار دارند | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
طراحی لباس برای زنان محجبه توسط شرکت D&G!+عکس | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
منع نوازندگی زنان برای اجرای سرود ملی | گفتگوی آزاد | 73 | |
![]() |
رانندگی به روایت زنان پشت رُل | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
طرح حضور زنان در ورزشگاه | گفتگوی آزاد | 64 |