عارفه اکبری
عضو جدید
سلام دوستان.....یک سوال ممنون میشم کمکم کنید......چه جوریکه وقتی هواپیماتو اسمان درحال حرکت است مثلا از ایران به چین وکره ی زمین هم درحال چرخش است هواپیما به مقصد میرسه ممنون میشم جواب بدین قربونتون 

چون زمین با هوای دور و اطرافش میچرخه تقریباسلام دوستان.....یک سوال ممنون میشم کمکم کنید......چه جوریکه وقتی هواپیماتو اسمان درحال حرکت است مثلا از ایران به چین وکره ی زمین هم درحال چرخش است هواپیما به مقصد میرسه ممنون میشم جواب بدین قربونتون![]()
ازلحاظ علمی دارم میگم دوست عزیز
سلام دوستان.....یک سوال ممنون میشم کمکم کنید......چه جوریکه وقتی هواپیماتو اسمان درحال حرکت است مثلا از ایران به چین وکره ی زمین هم درحال چرخش است هواپیما به مقصد میرسه ممنون میشم جواب بدین قربونتون![]()
جریان هوا روی لرتفاعات مختلف از سطح زمین متغیر هستش که ناشی از اختلاف دما و فشار هستش همیشه روی کره زمین یه جریان هوا از سمت منطقه گرم استوایی به سمت منطقه وسط زمین در حال جابه جاییه ولیکن این جریان خودش با چرخش زمین در حال حرکت نسبی هستش یعنی یه حرکت ترکیبی از چرخش زمین و حرکت هوای گرم به سردخب سرعت چرخش زمین با سرعت حرکت هواپیما یکی نیست!حالا ممکنه یکمم تاثیر کنه ولی به علت تفاوت سرعته فکر میکنم باشه !توی فیزیک ندیدی دو جسم نسبت به هم همسو حرکت کنند یا نه غیر همسو که سرعت حرکتشون و ..... را حساب میکنن اتینم احتمالا همچین حالتیه!فکر کن خودت!
خب این اره-ولی منظور من این بود درسته هواپیما هم توی همین جو که در ارتفاعات مختلف جریان هواش متفاوته و......(که گفتی) حرکت میکنه ولی نسبت به زمین اون هاله هوای دورش تفاوت سرعت باعث رسیدن ما به مقصدمون همون چین وو.... میشه!این غلطه؟؟؟؟؟جریان هوا روی لرتفاعات مختلف از سطح زمین متغیر هستش که ناشی از اختلاف دما و فشار هستش همیشه روی کره زمین یه جریان هوا از سمت منطقه گرم استوایی به سمت منطقه وسط زمین در حال جابه جاییه ولیکن این جریان خودش با چرخش زمین در حال حرکت نسبی هستش یعنی یه حرکت ترکیبی از چرخش زمین و حرکت هوای گرم به سرد
هست واسه همینه که تاثیر کریولیسی این دو حرکت باعث ایجاد جریان گردباد میشه اگه هوا با خود کره زمین نمیچرخید یعنی گرادیان نداشت همیشه بر اثر چرخش زمین جریان باد احساس میشد روی سطح زمین
![]()
خب این اره-ولی منظور من این بود درسته هواپیما هم توی همین جو که در ارتفاعات مختلف جریان هواش متفاوته و......(که گفتی) حرکت میکنه ولی نسبت به زمین اون حاله هوای دورش تفاوت سرعت باعث رسیدن ما به مقصدمون همون چین وو.... میشه!این غلطه؟؟؟؟؟
سرعت زمینی با سرعت هوایی ممکنه یکی نباشن
تو یه روزی که باد میاد میتونی به پرنده رو ببینی که داره پرواز میکنه در مقابل باد یعنی سرعت هوایی داره اما نسبت به زمین حرکت نمیکنه
همه چیز بستگی به جهت جریان باد داره و از این موضوع خلبان ها استفاده میکنن و هواپیما رو تو جریان باد پشت سر قرار میدن که مصرف سوختشون کم بشه و زمان رسیدن هم کم میشه مثلا موقع پرواز از تهران به کیش ممکنه 1.5 توی راه باشین اما از کیش به تهران بیست دقیقه کمتر به خاطر جریان باد
خخخخخخخخخخخافتادم یاد وقتی که با ماشین دنده خلاص میری سوخت کمتر مصرف بشه خخخخخخخخخخخخخخخ
![]()
درسته گلایدر که موتور نداره از این جریانات هوا استفاده میکنه تا خودشو بالا نگه داره بدون موتور پرواز میکنه چندین دقیقه
عجب فیزیکی داره دنیا باباییییییییییییییییی!حساب کتاب پرودگار!
البته مهندس طراحشم حساب کتاب میکنه یه کم![]()