زمینه های شغلی مهندسی پلیمر

سلام دوستای خوبم
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
موافقین اینجا در رابطه با زمینه های شغلی رشته مون حرف بزنیم
مطلبی که به نظر من هم برای ما و هم برای دوستامون از بقیه ی رشته ها و همچنین بقیه ی مردم میتونه جالب و لازم باشه
لطفا از نظر خودتون دوستاتون رو محروم نکنین
حتی اگه یه "نمی دونم" ساده باشه

مختصری بر فرصت های شغلی پلیمر در ویکی پدیا

مختصری بر فرصت های شغلی پلیمر در ویکی پدیا

فرصت های شغلی:

در صنعت پوشاك پليمرها در توليد پاپوش‌ها ،‌تن‌پوشها و كف‌پوشها بسيار موثر هستند.
در صنايع حمل و نقل زميني (خودروسازي، قطار و ... )* ، هوايي ( هواپيما و بالگرد)** و دريايي (كشتي‌ها و ...)‌ پليمرها حضوري چشمگير دارند، و بالاخره در صنايع نظامي ، پزشكي ، كشاورزي و بسته‌بندي كاربرد مواد پليمري بسيار گسترده است.

باتوجه به كاربرد وسيع پليمرها در صنايع، فارغ‌التحصيلان اين رشته توانايي‌هاي كافي در زمينه‌هاي ايجاد و برنامه‌ريزي واحدهاي توليدي تبديل پليمر خام به مواد مصرفي و اشتغال در مجتمع‌هاي بزرگ توليد پليمر خواهند داشت.

* در صنعت خودروسازی فعلی ، بیش از نیمی از ساخت خودرو با مواد پلیمری میباشد

** بسیاری از هواپیماهای کنونی از مواد پلیمری ساخته میشوند برای مثال از فایبرگلاس که یک پلیمرکامپوزیت پرکاربرد و با کیفیت بالاست

gity

عضو جدید
در زمینه ی نساجی که انقدر مهندس نساجی بیکار هست که کسی به ما کار نمی ده
در زمینه ی تولید پلیمر هم باید بگم 90% از خارج وارد می شه و باز هم ما بی تاثیریم.
در زمینه ی انواع قالب گیری بطری ها، پیش فرم و غیره هم چون دستگاه خارجیه بسیاری از صاحب نظران پیشنهاد می کنند که بهترین کمک ما به دستگاه اینه که پس از راه اندازی بهش دست نزنیم و تنظیماتش رو به هم نریزیم !
می مونه الاستومرها!
در حقیقت اصلی ترین کار مهندسین پلیمر فعلا در ایران آمیزه کاری لاستیک هاست چون برای هر کاربردی آمیزه کاری جدیدی نیازه:D

Atefeh86

عضو جدید
سلام به همه
من متوجه شدم تو صنایع فولاد هم پلیمر می گیرن