زمان های خرابی و پایش وضعیت ترانسفورماتور

esmaeilrezaei68

عضو جدید
با سلام برای انجام مقاله نیاز به کمک دارم
ابتدا قصد دارم که برای خرابی ترانسفورماتور یک فاصه نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه پیدا کنم که برای این کار باید خرابی ها رو آنالیز کنم
سوال: من میخواهم بازرسی از همه قطعات ترانسفورماتور را برای کاهش هزینه ها یکباره انجام دهم ولی میدونم که بعضی از قطعات را به راحتی نمی توان بازرسی کرد. آیا برای این قطعات روشی سریعی مثلا استفاده از دوربین در داخل دستگاه وجود دارد که بازرسی از کل قطعات ترانسفورماتور را به حداقل برساند؟
سوال بعدی: اینه که برای انجام تحقیق به هر شرکتی که سر میزنم میگن ما اطلاعات خرابی رو ثبت نمیکنیم. آیا شما اطلاعات مربوط به زمان های خرابی قطعات ترانسفورماتور رو در اختیار دارید؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
با سلام برای انجام مقاله نیاز به کمک دارم
ابتدا قصد دارم که برای خرابی ترانسفورماتور یک فاصه نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه پیدا کنم که برای این کار باید خرابی ها رو آنالیز کنم
سوال: من میخواهم بازرسی از همه قطعات ترانسفورماتور را برای کاهش هزینه ها یکباره انجام دهم ولی میدونم که بعضی از قطعات را به راحتی نمی توان بازرسی کرد. آیا برای این قطعات روشی سریعی مثلا استفاده از دوربین در داخل دستگاه وجود دارد که بازرسی از کل قطعات ترانسفورماتور را به حداقل برساند؟
سوال بعدی: اینه که برای انجام تحقیق به هر شرکتی که سر میزنم میگن ما اطلاعات خرابی رو ثبت نمیکنیم. آیا شما اطلاعات مربوط به زمان های خرابی قطعات ترانسفورماتور رو در اختیار دارید؟
ممنون میشم اگر کمکم کنید

سلام
به نظرم به مسئول واحد فوق توزیع مراجعه کنید بتونه کمک کنه.
یا واحد نیروی برق استان.
این مدارک رو دارن.منتها اکثرا وقت نمیذارن.
دوربین در داخل دستگاه؟! به نظر من مناسب نیست , اصلا در داخل چه دستگاهی دوربین باشه؟ جز اینکه درون محفظه ها باشه که چیز خاصی رو نمیشه ازش فهمید
ببینید
یک پست کمپکت رو در نظر بگیریم
که محفظه کنترلی داره
محفظه کابل
محفظه قدرت و کلید
محفظه حفاظت
....
بسته به نوع محیط و نوع ترانس
هر یک سال یا دو سال (زمان ها متفاوته)
تمیز کاری محفظه ها با مواد شیمیایی بازی و اسیدی برای از بین بردن زنگ زدگی گرد و غبار و دیگر عوامل انجام میشه
خود ترانس که زمانی میشه تعمیر و تمیز کاری کرد که خارج از سرویس بشه. زمان بررسی تعمیر و نگه داری هوا دهی تعویض روغن و غیره هم به مرور زمان و مشاهده روتین توسط اپراتور تعیین میشه
...
اطلاعات کاملی ندارم ولی میتونید حداقل با سرچ کردن چک لیست تعمیر و نگه داری رو بدست بیارید ,کمک میکنه
...

آخرین ویرایش:
بالا