امروز کارتا میاد مشخص میشهکنکوووور کیه؟؟؟؟
وای چرا انقد زود من فکر میکردم 16-17-18 باشهامروز کارتا میاد مشخص میشه
سنجش سه روز زده 15-16-17
احتمال میدیم 17 باشه ان شاالله
بچه ها امروز 12 ام
کارتا میااااد
سلااام صبحتون بخیر امروز من پیشدستی کردم به نیلو زمگ زدم
![]()
سنجش هنوز کارتارو نذاشته رو سایت خب من کارتمو میخوام
سلام بچه هاا..آقای توکلی یادش رفته کارتا رو بذاره..خدا کنه یادشون بره امتحانم برگزار کنن یه هفته عقب بیفته...
والا خدا کنه..سلام بچه هاا..آقای توکلی یادش رفته کارتا رو بذاره..خدا کنه یادشون بره امتحانم برگزار کنن یه هفته عقب بیفته...
خیلی ببخشیییدااا....اول خودم زنگیدمسلااام صبحتون بخیر امروز من پیشدستی کردم به نیلو زمگ زدم
![]()
سنجش هنوز کارتارو نذاشته رو سایت خب من کارتمو میخوام
باشه نالاحت نباش...ببددددو بخونسلووووووووووم واااااااااااااااای من خواب موندم الان ساعت 9![]()
![]()
فک کنم همون گنبد قابوس اینارو میگی...آرههه؟؟؟من 8 قرن پیش 600 بار پرسیدم کسی جواب نداد...سلام صبح بخیرررررر
بچه ها کسی جواب تستای طاق و کنبد واسه جزوه سروش نیا چک کرده ببینه درستن یا نه چون فکر میکنم بعضی هاشون اشتباهن؟؟؟؟؟
خیلی ببخشیییدااا....اول خودم زنگیدماینو باش..هه
باشه نالاحت نباش...ببددددو بخون
فک کنم همون گنبد قابوس اینارو میگی...آرههه؟؟؟من 8 قرن پیش 600 بار پرسیدم کسی جواب نداد...
غلطاش زیاد بود طوریکه فک کردم کلید جوابا مال این سوالا نیس...![]()
بچه هایی که اهل تبریزن و نمیتونن برن تهران کلاس استاد شقاقی و استاد علیمحمدزاده و ....
من امروز به نماینده ی ایوانخانه تو تبریز زنگ زدم گفتن اگه 20 نفر ثبت نام کنن استاد شقاقی میان تبریز
جوااااااااااااب بدید لطفاسلام بچه دو تا خواهش
1 یه متن مشاوره ای که برا هر درس چقد تایم بزاریم چجوری بزنیم و بهم بدین..که خلاصه باشه و مفید
2 لطفا ازمونهای مرکز . اکادمی امسال و بهم لینک بدین...
با ایوان خانه اصلا ابم تو یه جوب نمیره درصدام توی ایوان 20 نو مرکز 40
نمیفهمم والا قضیه چیه..
خدا بخواد کنسل میشه ما پارسالم کارت پرینت کردیم![]()
منم پا یه ام ... در جریان قرارم بدین وقت ثبت نامش اینارو بهم بگینبچه هایی که اهل تبریزن و نمیتونن برن تهران کلاس استاد شقاقی و استاد علیمحمدزاده و ....
من امروز به نماینده ی ایوانخانه تو تبریز زنگ زدم گفتن اگه 20 نفر ثبت نام کنن استاد شقاقی میان تبریز
بچه ها جون...یه کارتونی بود من قدیما میدیدم یه مامان میمون بود که چندتا بچه میمون خیلی خیلی شیطون داشت..این مامان میمونه همش با یه تخته دندونه دار رخت میشست من از وقتی کارتمو دیدم حس میکنم اون مامان میمونه داره رخت میشوره تووو دللللممممم![]()
آوا جون بعد آزمون ببین اجازه میدن از صفحه اول دفترچه عکس بگیری برای ما بزاری سوالات زبان عمومی اکثر توی سال کلمات مشابه دارنبچه ها شما چه روزی هستین؟
من 4 شنبه![]()
بچه ها جون...یه کارتونی بود من قدیما میدیدم یه مامان میمون بود که چندتا بچه میمون خیلی خیلی شیطون داشت..این مامان میمونه همش با یه تخته دندونه دار رخت میشست من از وقتی کارتمو دیدم حس میکنم اون مامان میمونه داره رخت میشوره تووو دللللممممم![]()