زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااام صبحتون بخیر امروز من پیشدستی کردم به نیلو زمگ زدم :D

سنجش هنوز کارتارو نذاشته رو سایت خب من کارتمو میخوام

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام صبح بخیرررررر
بچه ها کسی جواب تستای طاق و کنبد واسه جزوه سروش نیا چک کرده ببینه درستن یا نه چون فکر میکنم بعضی هاشون اشتباهن؟؟؟؟؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه هاا..آقای توکلی یادش رفته کارتا رو بذاره..خدا کنه یادشون بره امتحانم برگزار کنن یه هفته عقب بیفته...

:w31::w31::w31::w31::w31::w31:

نه بابا هرسال همینه . حالا خداکنه سر جلسه اروم باشن ملت هی حرف نزنن من نگرانیم اینه.... هرسال تا تمرکز میکنی یکی با کفش پاشنه بلند میاد... مراقبا هم که دارن غیبت میکنن...

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها ی سوال یعنی هییییییییییییییییییییییچ راهی وجود نداره من زبان نزنم؟؟؟؟؟؟؟:razz::cool:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی راجع به المپیاد میدونه؟چیه؟به چه دردی می خوره؟چطوری باس شرکت کرد؟کیا می تونن شرکت کنن؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااام صبحتون بخیر امروز من پیشدستی کردم به نیلو زمگ زدم :D

سنجش هنوز کارتارو نذاشته رو سایت خب من کارتمو میخوام
خیلی ببخشیییدااا....اول خودم زنگیدم:razz:اینو باش..هه:w01:

سلووووووووووم واااااااااااااااای من خواب موندم الان ساعت 9
:w04::w04:
باشه نالاحت نباش...ببددددو بخون:w24:
سلام صبح بخیرررررر
بچه ها کسی جواب تستای طاق و کنبد واسه جزوه سروش نیا چک کرده ببینه درستن یا نه چون فکر میکنم بعضی هاشون اشتباهن؟؟؟؟؟
فک کنم همون گنبد قابوس اینارو میگی...آرههه؟؟؟من 8 قرن پیش 600 بار پرسیدم کسی جواب نداد...:mad:
غلطاش زیاد بود طوریکه فک کردم کلید جوابا مال این سوالا نیس...:D

pzeinali

عضو جدید
خیلی ببخشیییدااا....اول خودم زنگیدم:razz:اینو باش..هه:w01:

باشه نالاحت نباش...ببددددو بخون:w24:

فک کنم همون گنبد قابوس اینارو میگی...آرههه؟؟؟من 8 قرن پیش 600 بار پرسیدم کسی جواب نداد...:mad:
غلطاش زیاد بود طوریکه فک کردم کلید جوابا مال این سوالا نیس...:D

منم دیدم . غلطش زیاد بود

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
بچه ها شما چه روزی هستین؟
من 4 شنبه:cry:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا بخواد کنسل میشه ما پارسالم کارت پرینت کردیم:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

شهرزاد 1

عضو جدید
بچه هایی که اهل تبریزن و نمیتونن برن تهران کلاس استاد شقاقی و استاد علیمحمدزاده و ....
من امروز به نماینده ی ایوانخانه تو تبریز زنگ زدم گفتن اگه 20 نفر ثبت نام کنن استاد شقاقی میان تبریز

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که اهل تبریزن و نمیتونن برن تهران کلاس استاد شقاقی و استاد علیمحمدزاده و ....
من امروز به نماینده ی ایوانخانه تو تبریز زنگ زدم گفتن اگه 20 نفر ثبت نام کنن استاد شقاقی میان تبریز

اهان خوبه......ایشالا امتحانم خوب باشه احتمالا من پایم.....................:D

elham_er

عضو جدید
سلام بچه دو تا خواهش
1 یه متن مشاوره ای که برا هر درس چقد تایم بزاریم چجوری بزنیم و بهم بدین..که خلاصه باشه و مفید
2 لطفا ازمونهای مرکز . اکادمی امسال و بهم لینک بدین...
با ایوان خانه اصلا ابم تو یه جوب نمیره درصدام توی ایوان 20 نو مرکز 40
نمیفهمم والا قضیه چیه..
جوااااااااااااب بدید لطفا

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه های خوزستانم پایه بشن ما هم کلاس شقاقی داشته باشیم:(

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پا یه ام ... در جریان قرارم بدین وقت ثبت نامش اینارو بهم بگین

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون...یه کارتونی بود من قدیما میدیدم یه مامان میمون بود که چندتا بچه میمون خیلی خیلی شیطون داشت..این مامان میمونه همش با یه تخته دندونه دار رخت میشست من از وقتی کارتمو دیدم حس میکنم اون مامان میمونه داره رخت میشوره تووو دللللممممم :w05::w05:

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
بچه ها جون...یه کارتونی بود من قدیما میدیدم یه مامان میمون بود که چندتا بچه میمون خیلی خیلی شیطون داشت..این مامان میمونه همش با یه تخته دندونه دار رخت میشست من از وقتی کارتمو دیدم حس میکنم اون مامان میمونه داره رخت میشوره تووو دللللممممم :w05::w05:

آآآآآآآآآآخ نیلو گفتی منم همینطورم. حتی دیگه نمیتونم درس بوخونم:surprised:
راستی فافا کجاس؟ نگرانش شدم:cry:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
:w24:

فاطیما8

عضو جدید
یه سوال....سازه دوره تناوب بیشتری داشته باشه مقاومتره دربرابر زلزله و اسیب یا دوره تناوب کمتر؟؟واین که سازه نرم و انعطاف پذیر همون سازه شکل پذیره؟؟؟چون سازه شکل پذیر تو کتاب طراحی لرزه ای بعنوان سازه خوب ومقاوم دربرابر اسیب گفته شده....اون تاپیکم سوالمو گفتم ببینم کدوم تاپیک زودتر جواب میده:D
ازوقتی درمورد کارت حرف زدین دیگه کنکورو جدی گرفتم واقعا منم رخت شوری تو دلم شروع شده تاحالا استرس نداشتما:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا