چقدر کنکور 86 اسون بوده......
من که اصن رو درصدای کنکورام نمیتونم حساب کنم چون از پارسال که حب کردم خیلیاش یادم مونده مخصوصا تاریخ................همه تاریخارو بالا 70 میزنم.....................

چقدر کنکور 86 اسون بوده......
من که اصن رو درصدای کنکورام نمیتونم حساب کنم چون از پارسال که حب کردم خیلیاش یادم مونده مخصوصا تاریخ................همه تاریخارو بالا 70 میزنم.....................![]()
من که اصن رو درصدای کنکورام نمیتونم حساب کنم چون از پارسال که حب کردم خیلیاش یادم مونده مخصوصا تاریخ................همه تاریخارو بالا 70 میزنم.....................![]()
اره تو تک رقمی میشی امید باشگاهیی![]()
فقط همینو پیدا کردم:لطفا یه جزوه زبان خلاصه شده از لغات کلیدی تخصصی میخواستم. اگه میشه یکی از دوستان لطف کنه ممنون میشم
![]()
قبول میشم
قبول نمیشم
قبول میشم
قبول نمیشم
قبول میشم
قبول نمیشم
نمیشم!
نه بابا اشتباه شد از اول
![]()
اصلا بیخیال بر سر درس شیرین منظر
![]()
من چی ایتکین؟قبول میشی............مطمئنم................................![]()
من چی ایتکین؟![]()
آی قربون دهنت..خدا جون بشنوووو.....ایشالاااتو منظر بهشتی قبول میشی![]()
آی جون قربون بالا پایی پریدنت...ایشالاااا..خدا جون بشنووووتوام قبولی......................هممون قبول میشیم.............![]()
هاهاهاهااهاهاها ای جونم آوااااا..چقده این شکلکات نازن...ما هم شیرینی میخوایم...بعلههه...توام قبووولیهمتوووووووون قبولین من دلمو صابون زدم واسه شیرینی هاااااااااا![]()
گفتم بیام حالتونو بپرسم زود برم ...
![]()
12 ام کارت میاد..معلوم میشهبچه ها روز دقیق آزمون معماری_معماری مشخص شده؟
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بهم بده. مرسی![]()
سلام بچه ها دوره هاتون تا کجا پیش رفته چیا خوندید تموم شده .من این اخریا تنبلی شدم که نگو![]()
اصلا نگران نباش عزیزمسلام بچه ها دوره هاتون تا کجا پیش رفته چیا خوندید تموم شده .من این اخریا تنبلی شدم که نگو![]()
ای گفتید منم همینطورمنم تنبل شدم...ولی کم مونده....زودی تموم میشه![]()
شهید قرار بود من و تو طراحی لرزه ای بوخونیمای گفتید منم همینطور![]()
خخخخخخخ...........شهید قرار بود من و تو طراحی لرزه ای بوخونیم...خوندی؟؟؟
شوما چوطور خونیدی؟ تمام کردیشهید قرار بود من و تو طراحی لرزه ای بوخونیم...خوندی؟؟؟
شوما چوطور خونیدی؟ تمام کردی
من جزوه معاصر الان تموم کردم نفسم رفت تا تموم شد ولی.......... انگار چیز یادی یادم نیست تازه تا دو روز دیگه یادم میرهمن اون کوسه هستما..میخوام معاصرو بخورم نمیشه.....![]()
وای خوش به حالت شهید جونم..از چی خوندی؟؟؟من جزوه معاصر الان تموم کردم نفسم رفت تا تموم شد ولی.......... انگار چیز یادی یادم نیست تازه تا دو روز دیگه یادم میره![]()