منظورم معلق دوار نیستاخه اونم همینجوریه؟؟؟
منظورم معلق دوار نیستاخه اونم همینجوریه؟؟؟
سلام ، با توجه به مطالبی که من خوندم گوتیک سه دوره ،گوتیک وسطی همون شعاع سان وگوتیک واپسین گوتیک شعله اسا است چون تیز تر . به نظرمبچه ها میشه یکی بیاد این گوتیک رو برام توضیح بده !گوتیک پسین همون شعاع سان هست؟
من هنو نخوندمشاین جور که من فهمیدم
گوتیک پسین یک دوره محسوب میشه
ولی گوتیک شعاع سان بخشی از سبک مشعشع میشه
دوستان اگر غلط میگم اصلاح کنین
سلامبچه ها چطوری سقف معلق رو از سقف متکی بر کابل تشخیص بدم؟؟؟
دارمش هنوز فرصت نمیکنم بوخونم...بعدشم بعضیا درمورد از زمان و معماری دلسردم کردن.....میگن رده های 16 و 17ه....نمیدونم خوندنش وقت تلف کردنه یا مفید...چون خیلی کت و کلفت تشریف دارهبچه ها کتاب از زمان معماری هم مطالبش خییلی بیشتر از قبادیان.
مطالبی که در کتاب بانی مسعود اومده ولی در جزوه مانا قابوسی (صفحه 139 به بعد) ذکر نشده :
هنر نو :
اندیشه های واگنر و پیروان او در وین بستر شکل گیری جنبش (انفصال وین) را پدید آورد که بعدها معمار معروف وینی ، آدولف لوس کارها و اندیشه های خود را در مورد معماری مدرن براساس آن تدوین نمود .
بازار بورس آمستردام : ساختمان آن به صورت حجمی مکعب شکل با سقفی فلزی و پوشیده از شیشه ، با دیوارهایی از مصالح بنایی ساخته شده است .
جنبه نو و تازه این کار دیوارهای آن است : دیوارها که در طول قرن 19 به صورت منفصل و قطعاتی مجزا در کنار یکدیگر قرار می گرفتند ، اکنون در این بنا به صورت واحدی یکپارچه درآمده اند که بر روی مصالح ساختمانی آنها تاکید خاصی شده است .
گائودی : آثار او هم سنت گرا و هم مدرن است .
مجموعه مسکونی میلا : به طور کلی 18 برج برای بنا در نظر گرفته شده بود که تا کنون تنها 8 مورد آن ساخته شده است .
(صفحه 153 جزوه)
فتوریسم :
آنها معتقد بودند برای تجسم پویایی ، باید بر نور و حرکت تاکید نمود .
بعد از نمایشگاهی که تو جزوه اشاره کرده ، دومین نمایشگاه معماری فتوریسمی در تورنتوی ایتالیا توسط یک نقاش و روزنامه نگار به نام لوئیجی کولومبو یکی از متعصب ترین پیروان اندیشه های فتوریسمی برپا شد .
دغدغه های همیشگی هنرمندان فتوریسمی : سرعت ، حرکت ، گرایش به تکنولوژی برتر .
پس منظورت ساختمان های کابلیه...منظورم معلق دوار نیست
ولی من فک میکنم ما چون مرحله ای میخونیم و همه با هم الان داریم این سازه کششی هارو میخونیم خوبه ک اینجا هم باشه....دوستان لطفا سوالات فن رو تو تاپیک خودش بپرسید
مرسی مرسی مرسی مستر دنی..این جزوه مانا رو از کجا باید بیارم؟؟؟؟میخوامشاگر بیخیال اون واژه " واپسین " بشین
همه دزست میشه
چرا
چون که اگه یه نگاه به جزوه مانا صفحه 85 بندازین میبینین که کلیسای سنت شاپل که اوج معماری شعاع سان هست در دوره گوتیک پیشرفته قرار داره
جزوه مانا یکی از خاصیت هاش اینه که آثار رو در دوره خودش مرتب نوشته
گوتیک پسین از صفحه 86 شروع میشه
دارمش هنوز فرصت نمیکنم بوخونم...بعدشم بعضیا درمورد از زمان و معماری دلسردم کردن.....میگن رده های 16 و 17ه....نمیدونم خوندنش وقت تلف کردنه یا مفید...چون خیلی کت و کلفت تشریف داره
بسسسسسسیییاااااار بسسسسسسسسسییییییییییار ممنون از لطفتون.....اتفاقا دیروز هنر نو رو خوندم الانم اینا تکمیلش میکنن
بچه ها کم گوتیک موتیک کنین من هنوز به اونجاها نرسیدم![]()
راستی یه سوال تو فصل 3 معماری معاصر قبادیان قسمت معماری ارگانیک خیلی جاها به حاشیه رفته
اون نظریه هایی که فیلسوفا و نقاشا صادر کردن و معمار نبودن لازمه حفظ کنیم؟؟؟؟زیادم هس
راستی تا الان 3.5 ساعت فصل 3 معماری معاصر
مرسی مرسی مرسی مستر دنی..این جزوه مانا رو از کجا باید بیارم؟؟؟؟میخوامش
مستر دنی خدا خیرت بده ایشالا...صندلی کناریمو تو شهید بهشتی برات زنبیل میذارم اینقدر دیر نیا سر کلاس خانم اعتضادیخواهش می کنم
هر کدوم از لینکای زیر رو خواستین بزنین
دوتاش یکیه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post6885340
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post6896845
مستر دنی خدا خیرت بده ایشالا...صندلی کناریمو تو شهید بهشتی برات زنبیل میذارم اینقدر دیر نیا سر کلاس خانم اعتضادیوای خدا جونم اینقده دلم میخواد
کاش اقلا به این یه دونه آرزوم برسم یه جوری
![]()
همینه که کارو خراب میکنه..انشالله که بشه
اما من همیشه که به این قسمت میرسم میگم مگه دانشگاه چقدر ظرفیت داره![]()
بیا تو وایبر بهت بگمممبچه ها شما تست از چه کتابی میزنین؟؟؟کتاب تست چی بگیرم؟؟؟![]()
فاطمهبیا تو وایبر بهت بگممم
والا بچه ها گفتن:مجموعه سوالات چن سال اخیر ارشد-مجموعه معماری.عصر کنکاش
برا هنرهای ساختم میگن خوبه برا فن بخریم.
کلا فهمیدم چی شد من فکر میکردم عین پلا باید ی نوع متکی بر کابل داشته باشیم ی نوع معلق ....فهمیدم که توی ساختمانها اینا یکی هستن...سلام
ببین سقف های کابلی:
1.سقف متکی بر کابل(نشونه:کابل های مستقیم.بدون افت)
2.سقف معلق دوار اسن معلومه دیگه...3 عنصر سازه ای مهم داره:1.حلقه داخلی(کششی).2.حلقه خارجی(فشاری)3.کابل های تک انحنا
3.سقف چرخ دوچرخه ای...ک دیگه تابلوعه
مستر دنی خدا خیرت بده ایشالا...صندلی کناریمو تو شهید بهشتی برات زنبیل میذارم اینقدر دیر نیا سر کلاس خانم اعتضادیوای خدا جونم اینقده دلم میخواد
کاش اقلا به این یه دونه آرزوم برسم یه جوری
![]()
انشالله که بشه
اما من همیشه که به این قسمت میرسم میگم مگه دانشگاه چقدر ظرفیت داره![]()
بچه ها شما تست از چه کتابی میزنین؟؟؟کتاب تست چی بگیرم؟؟؟![]()
سلام![]()
سلام عزیز
من محض مزاح گفتمبعدشم من نمیدونستم که یوسف الهی فامیلی هستش و بعدترشم من کی گفتم ایرادی داره؟؟؟؟؟!!! در نتیجه من وقتی نمیدونم یوسف الهی فامیلیه فک میکنم یوسف اسم پسره دیگه
خو حالا من خنگم باید حتما به روم بیارین
![]()
![]()
![]()
با سلام
من میخام تازه شروع کنم واسه دانشگاه ازاد.سراسری اصلا شرکت نکردم نمیدونم چیکا کنم؟از کوجا شرو ع کنم چی بخونم؟جزوه دارید بچه ها.خودمم دارم.راهنمایی میکنید؟کمک میکنید؟هول میدید؟
تورو خودا خیلی دوس دارم قبول شم
سلام بچه ها واقعا ممنون میشم جوابمو بدید من تازه الان میخوام شروع کنم برای کنکور بخونم کمتر از 2 ماه وقت د ارم تقریبا هیچی بلد نیستم ولی حتما میخوام که مجاز شم حتما..
لطفا چند تا کتاب و جزوه بهم معرفی کنید..خیلی ممنون میشم ازتون ایشالا همتون قبول شید
وقتی همه چی خوب پیش نمیره...
وقتی اون کتاب فروشیه هیچ کدوم از کتایاتو نداره
وقتی فیزیک 2 قیابکل.و کلن دیگه نی
وقتی ی سری کتابا تازه اواخر هقته ی بعد میاد
وقتی تاسیسات سلطان دوس میشه 26000 تومن
وقتی امروز فقط تا ساعت 13.00 درس خونده باشی
وقتی دلت میگیره...
![]()