زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو درک علی عسگری نوشته رادیولوژی کلا سربیه و سنجش شنوایی درش سربیه ولی من ندیدم که سنجش شنوایی از سرب باشه!
از اون سوزنی ها و کاواک و در ابری ها می زارن.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خیلی جلوی خودمو گرفتم ک حرفی نزنم... اما خیییلی جالبه کسی ک میگه فلان جا راضی نیست و درسنامه یا آزموناشو نذارید... خودش تند و تند هرچی فایل آپ بشه تو تاپیکا دانلود میکنه
ی سوال واسم پیش اومده.. عااایااا الان اشکالی نداره؟؟ کسی ک روی این چیزا حساسه باید خودش الگو باشه ... والا نمیدونم چرا بعضیا اینجورین... لالایی بلدن اما خوابشون نمیبره

این طرف چرا مارو یه تهدید نمیکنه یه سلامی خدمتش عرض کنیم.....:w39::w39::w39::w39::w39:

• Like
واکنش ها: imah

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عارفه اینم واسه شما
در تکمیلش بگم که این بتن روی دیوارهایی که میلگرد هاش بیرونه و عایق بین میلگردها قرار داره پاشیده میشه
دو نوع هم هست
شاتکریت مخلوط مرطوب (تَر)
شاتکریت مخلوط خشک

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 1 که خودمم با کرو ملک مشکل دارم که چیه!!
پل حرارتی جاییه که انتقال حرارت توش صورت میگیه.مثلا جایی که عابق قطع میشه از محل قطع شدگی که پیوستگی عابق از بین رفته حرارت عبور میکنه و پل ایجاد میشه.مثل ی پل که ادما این و اون ور میرن روش.اینجا حرارت جابهجا میشه روش:D
محراب کلیسا توی شرقه.کلیسا کشیده که شرق مرکزی هم وسطشه دیگه.مرکز ی بار ی کلیسا داده بود شمالو معلوم کرده یود گفت محراب کلیسا کجاست که جواب گزینه شرق بود
ممان اینرسی بستگی داره این دو لوله توپر و توخالی با مساحت مقطع یکسان باشن یا نه.اگه مساحت یکسان یاشه که قطعا توخالی ممانش بیشتره چون مصالح دورتر میشن از مرکز خنثی اما اگه برابر نباشه.دقیق مطمئن نیستم ولی فک کنم توپر.(علما بیان کمک)
دایره هم بیشتره دیگه چون همه نقاطش در نهابت فاصله قرار دارن ولی مربع نه قطرا فاصله بیشتره

ممان اینرسی بستگی داره دایره بزرگتر باشه یا مربع در درجه دوم: اونی که تو پرتره به تو خالی ارجحیت داره تو خالی در برابر مقاطع با فرم های دیگه باید ببینی کدوم دورتر برده

اینم منهیر دولمن و کروملک:
SWgrwRg.JPG

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهل فن لطفا یک توضیح بدن این از جزوه فاطمی هستش که میزارم این قسمت که قرمز گذاشتم چیه؟
شکل مفصل که نیست ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا توضیح بدید من هم جریان بیاد دستمخرپا copy.jpg

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قسمتى كه قرمز كردم توجه كنين خصوصيت در اتاق آكوستيك يا اتاق ساكت واسه شنوايى سنجى. سربى هم در كار نيست!!!! متاسفم كه به هيچ كتابى نمى شه اعتماد كرد، عقل و منطق خودمون بهتره!
http://www.iac-acoustics.com/cms/documents/Audiometric_Rooms.pdf
اين لينكم ببينين عكس و پلان و ايناش هست. :)
Advantages of Noise Barriers' Audiometric Exam Rooms

• Custom designed to meet your requirements
  • Designed to provide excellent in-to-out/out-to-in noise reduction
  • Exceptional interior room acoustics
  • Unlimited size and shape
  • Can be disassembled & relocated
  • Adjustable LED lighting gives off no heat, the room remains cooler than with incandescent lighting
  • Adjustable air flow, low profile, roof mounted silenced ventilation system
  • Significant tax advantages
  • No construction mess
Construction

Preassembled, partially assembled or shipped modular for on-site installation
Base

Cellular steel insulated or open bottom (Either design can be fork-liftable or equipped with lifting lugs)
Floor

Optional Vibration Isolated Floor
Insulated Panel Construction

4” thick with removable wall sections available
Doors

Single-leaf, double-leaf or pocket sliding... with or without windows
Ceiling

22 gauge perforated metal or lay-in grid system
Windows

Double-glazed safety glass, wire glass, polycarbonate, or bulletresistant glass may be straight or sloped
Electrical Options

Recessed lighting, convenience outlets, distribution panel and concealed electric conduit options. Pre-wired jack panel consisting of eight (8) ¼” mono connectors, two (2) ¼” stereo connectors and two (2) USB ports.
HVAC System

Water-cooled or air-cooled wall-mounted or ceiling-mounted air conditioners and floor-, wall-, or ceiling-mounted heaters
Surface Finish

Interior Fabric Wrapped panel finish is standard in your choice of 48 colors
Weatherproofing

Available as required
Acoustic Performance

STC 40-56, higher if necessary

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.canadametal.com/pdf/radiation-shielding.pdf اينم يه منبع انگليسى راجع به سرب كوبى اتاق راديولوژى و ديتيلاش واسه كسايى كه علاقه مندن.
در كل راديولوژى همه جاش سرب كوبى مى شه شيشه ش هم سرب داره، شنوايى سنجى هم اتاق آكوستيكه و هيچ ربطى هم به سرب نداره!!! :D

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقد استرس دارم امروز فقط سردرد داشتم از استرس نمیتونم درس بخونم
من مطمتم تک ب،تک شماااا قبولید پویان عزیز عارف ایماه فرزاد نفیسه عارفه سمانه ه و همه تون پس خودتونو ب استرس،نندازید حدقل شماها ک خوندیید قبول شدید
منم مثل باران طلایی،ام

ای گفتیش :cry: دست رو دلممم نزار که این روزا خون خون :crying2: من هر روزم بخاطر بدخوابی هام پر از سردرد و استرس . نانی جووونم غصه نخور انشالله که قبولی اگه هم خدایی نکرده قبول نشدی سال دیگه با هم شروع میکنیم به خوندن :)

امیدوارم که همتون قبول بشید واقعا از صمیم قلبم واسه تک تکتون آرزوی قبولی رو دارم چون واقعا زحمت کشیدید امیدوارم که مزد زحماتتون رو بگیرید من هیچ جا آدمایی به مهربونی و خوش قلبی شماها ندیدم واقعا مهربونید :crying2: و از خدا میخوام که جواب قلبهای پاکتون رو بده که اینطور دانسته هاتون رو در اختیار همدیگه میزارید به امید قبولی تک تکتون ;)

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میتونه اعضای صفر نیرویی رو تو این مثال برام علامت بزنه؟؟؟؟؟؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون چند درصد ممکنه از این فایل 1600 سوال عسکری توی کنکور سوال بدن؟؟؟ اخه میخوام بخونمش:confused:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره آفرین ن ن سمانه:w17::w17::w17::w17:

من تو این قضیه مشکل دارم:redface:
خيلى نمى دونم استدلالم درسته يا نه ولى به جز اون قانونا كه واسه عضو صفر مى گن و من هيچوقت حفظ نمى شم، مى دونم كه عضو صفر عضويه كه اگه حذفش كنى اتفاق خاصى نيفته واسه خرپا، بعد اينجا من گفتم چون فقط يه نيروى عمودى داريم فقط با مثلث بالايى و عضواى عمودى پايدار مى مونه چون هر دو تا تكيه گاه هم مفصلين و از يه طرف قِل نمى خوره بره خرپا! :D حالا نمى دونم اين درسته يا اينكه شانسى تعدادش درست دراومده، ولى قاعدتن با اون قانونا بايد راحت بشه درآورد تعدادو، يكيشو الان يادمه فقط. :D كه اگه به يه گره سه تا عضو وارد بشه و نيروى خارجى هم وارد نشه عضوى كه عموده به دو تاى ديگه صفره.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
این درسته آیااا؟؟؟؟گزینه یک گفته درسته.....
اينو امروز خوندم، هسته بتنى مركزى داره كه باريك شونده س تا بالا و گوشه هاى طره شده و لبه هاى طبقات مقعر و چرخش ٣٦٠ درجه به مرور تا بالا. شيشه مواظب پرنده هم داره! :D

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينو امروز خوندم، هسته بتنى مركزى داره كه باريك شونده س تا بالا و گوشه هاى طره شده و لبه هاى طبقات مقعر و چرخش ٣٦٠ درجه به مرور تا بالا. شيشه مواظب پرنده هم داره! :D

مرسی سمانه جان

این برجه میدونستم هسته مرکزی و 12 تا دیوار برشی داره ولی اینکه طره شده نمیدونستم:redface:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول نیست:biggrin: شما در عوضش روز رو میخوابید ولی من ساعت 6 صبح بلند میشم که برم سرکار:cry:

قبول دارم .....انشالله قبول بشی باران عزیز ......واقعا تو باشگاه کم نذاشتی واسه بچه ها......................باران متشکریم:gol:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم .....انشالله قبول بشی باران عزیز ......واقعا تو باشگاه کم نذاشتی واسه بچه ها......................باران متشکریم:gol:

خواهش میکنم :redface: اینجوری نگید دیگه کلی خجالت کشیدم :redface::redface: کاری نکردم هرچی بود وظیفه بوده من در مقابل بچه های اینجا که اینقد خالصانه کمک میکنن کاری نکردم کار دیگه ای از دستم بر نمیومد گفتم حداقل با نکات مهم یه جوری زحمتاشون رو جبران کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا